Met zijn dertigste opeenvolgende RACB-licentie is 2024 een speciaal jaar voor Wim Meulders. Zijn autosport carrière begon op het circuit waar hij deelnam in binnen- en buitenlandse races met een voorkeur voor krachtige Porsches.

Tot vier jaar geleden lag zijn focus op circuitraces. Echter, na deelname aan een drietal rally’s met huurauto’s, besloot Wim samen met zijn team een nieuwe richting in te slaan. In samenwerking met Speedlover en met de hulp van experts zoals Gunther Monnens en Johan Dekens bouwden ze een Porsche 991 GT3 op. Met deze wagen en zijn vaste copiloot Marc Jacobs rijdt het team nu VAS-rally’s met als doel zoveel mogelijk ervaring op te doen en bovenal plezier te hebben tijdens de wedstrijden.

Voor de Monteberg Rally moet Marc Jacobs door professionele verplichtingen verstek geven. Patrick Bouwen, een van de vaste mekaniekers van het team, zal zijn plaats innemen en maakt zo zijn debuut als copiloot.

KAMV
RT2

Naast zijn activiteiten in rally’s blijft Meulders actief op het racecircuit. Dit jaar neemt hij deel aan de Belcar Endurance Series en enkele wedstrijden binnen de Europese 24H-serie.

Naast de Monteberg Rally staat ook de ORC Rally op de kalender van het F4F – Fun for Friends team.

RallyTime animated
BRC
BRC
Niels Reynvoet wint Sezoensrally na spannende finale
BRC
Startvolgorde Sezoensrally
BRC
BRC Masters - Jos Verstappen gaat voor winst in Sezoensrally
BRC
Sezoensrally - Eddy Buntinx start thuisrally als leider in de 2WD Trophy
BRC
Vincent Verschueren kijkt uit naar Sezoensrally
BRC
Sezoensrally - De Belgische top aan de start op de maaskiezel
47ste Sezoensrally - Padeltoernooi tussen enkele BRC-teams
BRC
Voorlopige deelnemerslijst 47ste Sezoensrally
VAS
Monteberg Rally - Bjorn Syx geeft de zege niet uit handen
BRC
BRC MASTERS - Jimmy D'hondt op uithouding en regelmaat in Rallye de Wallonie
X