De eerste KP Schuifperskapelle is er eentje om onmiddellijk wakker te worden en dat was ook het geval. Alles verliep zeer goed op de eerste 3 kp’s met een mooie 31ste plaats algemeen en 3de in de 2WD trophy. Maar dan op KP Oosthoek hebben we ons laten vangen aan één van de vele valstrikken met een lekke band als gevolg. Aangezien dit vroeg op een lange proef was besloten we te stoppen en een ander wiel te monteren, veel tijd verloren dus. Daarna zaten we nog even vast achter een rallywagen die ons gepasseerd was tijdens onze bandenwissel en werden we ook nog opgehouden door een gewone wagen op het parcours… 🤷🏻‍♂️. Resultaat: vrije val naar de 45ste plaats.

Na de service terug vol goede moed vertrokken, maar op de eerste KP reden we terug een lekke band. Deze keer konden we doorrijden en werd het tijdsverlies beperkt.  De volgende proeven verliepen opnieuw zeer goed en er werd ook meer grip gevonden dan voordien. Na ronde twee terug opgeklommen naar de 35ste plaats algemeen en 4de in de 2WD trophy.

De laatste ronde wilden we nog eens alles geven!  Met op elke proef een verbetering van de tijden waardoor we nog enkele plaatsen stegen. We haalden het podium op de 28ste plaats algemeen en mede door technische problemen van de wagen voor ons in de 2WD trophy daar ook nog een 3de plaats.

VAS
KAMV

We kijken tevreden terug op deze TAC rally met een mooi resultaat en dat we de wagen op 2 lekke banden en een kapotte velg na heelhuids over het podium konden rijden.

Nogmaals bedankt aan de organisatie, het serviceteam VADA-RACING en de talrijke supporters langs de weg.

KAMV
VAS
BRC
Rallye de Wallonie - Niels Reynvoet wint na een waanzinnig spannende finale
BRC
2WD Trophy - Vanton favoriet in Rallye de Wallonie
BRC
HBRC - Emile Tollet mikt op de dubbel in Rallye de Wallonie
BRC
Rallye de Wallonie - Vincent Verschueren: “Onze eigen wedstrijd rijden”
Rally van Wallonië - Thierry Schloesser op titeljacht in Divisie 2
BRC
JBRC - Rallye de Wallonie - Zware concurrentie voor leider Jonas Dewilde
BRC
Genummerde deelnemerslijst Rallye de Wallonie
BRC
Elke BRC Powerstage voortaan live op TV
BRC
Mooi deelnemersveld voor 41ste Rallye de Wallonie
BRC
Cédric De Cecco start BRC campagne in Ralye de Wallonie
X