De eerste KP Schuifperskapelle is er eentje om onmiddellijk wakker te worden en dat was ook het geval. Alles verliep zeer goed op de eerste 3 kp’s met een mooie 31ste plaats algemeen en 3de in de 2WD trophy. Maar dan op KP Oosthoek hebben we ons laten vangen aan één van de vele valstrikken met een lekke band als gevolg. Aangezien dit vroeg op een lange proef was besloten we te stoppen en een ander wiel te monteren, veel tijd verloren dus. Daarna zaten we nog even vast achter een rallywagen die ons gepasseerd was tijdens onze bandenwissel en werden we ook nog opgehouden door een gewone wagen op het parcours… 🤷🏻‍♂️. Resultaat: vrije val naar de 45ste plaats.

Na de service terug vol goede moed vertrokken, maar op de eerste KP reden we terug een lekke band. Deze keer konden we doorrijden en werd het tijdsverlies beperkt.  De volgende proeven verliepen opnieuw zeer goed en er werd ook meer grip gevonden dan voordien. Na ronde twee terug opgeklommen naar de 35ste plaats algemeen en 4de in de 2WD trophy.

De laatste ronde wilden we nog eens alles geven!  Met op elke proef een verbetering van de tijden waardoor we nog enkele plaatsen stegen. We haalden het podium op de 28ste plaats algemeen en mede door technische problemen van de wagen voor ons in de 2WD trophy daar ook nog een 3de plaats.

BRC
KAMV

We kijken tevreden terug op deze TAC rally met een mooi resultaat en dat we de wagen op 2 lekke banden en een kapotte velg na heelhuids over het podium konden rijden.

Nogmaals bedankt aan de organisatie, het serviceteam VADA-RACING en de talrijke supporters langs de weg.

RT2
BRC
BRC
Niels Reynvoet wint Sezoensrally na spannende finale
BRC
Startvolgorde Sezoensrally
BRC
BRC Masters - Jos Verstappen gaat voor winst in Sezoensrally
BRC
Sezoensrally - Eddy Buntinx start thuisrally als leider in de 2WD Trophy
BRC
Vincent Verschueren kijkt uit naar Sezoensrally
BRC
Sezoensrally - De Belgische top aan de start op de maaskiezel
47ste Sezoensrally - Padeltoernooi tussen enkele BRC-teams
BRC
Voorlopige deelnemerslijst 47ste Sezoensrally
VAS
Monteberg Rally - Bjorn Syx geeft de zege niet uit handen
BRC
BRC MASTERS - Jimmy D'hondt op uithouding en regelmaat in Rallye de Wallonie
X