“Een kampioenschap waarin we 7 resultaten kunnen inbrengen is goed. Over de keuze van de wedstrijden heeft iedereen wel zijn eigen mening. Voor mij hoort de Condroz Rally er zeker bij. In de 6 wedstrijden van het Championship zullen we het allemaal tegen elkaar opnemen, wat uitstekend is. Zo trek je het niveau omhoog. Maar, wanneer je het peloton verspreidt in de andere Cup-manches, zal daar het niveau wat lager liggen. Wellicht kiest men dan de rally’s in eigen streek. Voor mij persoonlijk is het feit dat mijn thuisrally op de kalender staat, de Aarova Rally, niet meteen een voordeel. Niet omdat ik er vorige week van de baan ging… Normaal is dat een feestelijk evenement zonder stress, waarop veel sponsors en vrienden zijn uitgenodigd. Nu zal er meer druk zijn omdat we voor het kampioenschap rijden.”

RT2
KAMV
BRC
Ardeca Ypres Rally: Lefebvre en Loix als uitdagers
BRC
Ardeca Ypres Rally - Loix, Casier en Verstappen zijn er klaar voor!
BRC
Niels Reynvoet wint Sezoensrally na spannende finale
BRC
Startvolgorde Sezoensrally
BRC
BRC Masters - Jos Verstappen gaat voor winst in Sezoensrally
BRC
Sezoensrally - Eddy Buntinx start thuisrally als leider in de 2WD Trophy
BRC
Vincent Verschueren kijkt uit naar Sezoensrally
BRC
Sezoensrally - De Belgische top aan de start op de maaskiezel
47ste Sezoensrally - Padeltoernooi tussen enkele BRC-teams
BRC
Voorlopige deelnemerslijst 47ste Sezoensrally
X