“Een kampioenschap waarin we 7 resultaten kunnen inbrengen is goed. Over de keuze van de wedstrijden heeft iedereen wel zijn eigen mening. Voor mij hoort de Condroz Rally er zeker bij. In de 6 wedstrijden van het Championship zullen we het allemaal tegen elkaar opnemen, wat uitstekend is. Zo trek je het niveau omhoog. Maar, wanneer je het peloton verspreidt in de andere Cup-manches, zal daar het niveau wat lager liggen. Wellicht kiest men dan de rally’s in eigen streek. Voor mij persoonlijk is het feit dat mijn thuisrally op de kalender staat, de Aarova Rally, niet meteen een voordeel. Niet omdat ik er vorige week van de baan ging… Normaal is dat een feestelijk evenement zonder stress, waarop veel sponsors en vrienden zijn uitgenodigd. Nu zal er meer druk zijn omdat we voor het kampioenschap rijden.”

VAS
63ste OVV
BRC
TAC Rally - Benoit Verlinde boekt een leerrijke overwinning
BRC
TAC Rally - PJ Maeyaert klopt Paul Lietaer in de sprint
BRC
Maxime Potty wint 48ste TAC RAlly
BRC
TAC Rally - Sterke affiche in BRC Masters
BRC
HBRC - TAC Rally - Paul Lietaer wil de BMW's weer verslaan
BRC
JBRC - TAC Rally - Duel der Clio's, met Maxim Decock als outsider
BRC
Topaffiche voor de 48ste TAC Rally
BRC
63ste A&D Omloop Vlaanderen blijft vernieuwen
VAS
TN-Motorsport - Short Rally van Moorslede 2023
BRC
Maxime Potty verstevigt zijn leidersplaats met winst in de South Belgian Rally
X