“Een kampioenschap waarin we 7 resultaten kunnen inbrengen is goed. Over de keuze van de wedstrijden heeft iedereen wel zijn eigen mening. Voor mij hoort de Condroz Rally er zeker bij. In de 6 wedstrijden van het Championship zullen we het allemaal tegen elkaar opnemen, wat uitstekend is. Zo trek je het niveau omhoog. Maar, wanneer je het peloton verspreidt in de andere Cup-manches, zal daar het niveau wat lager liggen. Wellicht kiest men dan de rally’s in eigen streek. Voor mij persoonlijk is het feit dat mijn thuisrally op de kalender staat, de Aarova Rally, niet meteen een voordeel. Niet omdat ik er vorige week van de baan ging… Normaal is dat een feestelijk evenement zonder stress, waarop veel sponsors en vrienden zijn uitgenodigd. Nu zal er meer druk zijn omdat we voor het kampioenschap rijden.”

RallyTime animated
RT1
Spektakel verzekerd in 55ste Rallye de Hannut
BRC
Michelin en Kronos Tyres zijn klaar voor het Kroon-Oil BRC 2024
BRC
Tom Boonen klaar voor volgend hoofdstuk in zijn rallycarrière.
VAS
Wout Coopman tankt zelfvertrouwen in Hemicuda Rally
BRC
East Belgian Rally - Spektakel en spanning verzekerd in de Oostkantons
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen - Veel outsiders willen favoriet Maxime Potty verrassen
BRC
Freddy Loix wint voor de tweede keer op rij de Aarova Rally
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen – Inschrijven aan voordeeltarief loopt ten einde
BRC
TAC Rally - Benoit Verlinde boekt een leerrijke overwinning
BRC
TAC Rally - PJ Maeyaert klopt Paul Lietaer in de sprint
X