Vincent Verschueren – BRC 2023

“Een kampioenschap waarin we 7 resultaten kunnen inbrengen is goed. Over de keuze van de wedstrijden heeft iedereen wel zijn eigen mening. Voor mij hoort de Condroz Rally er zeker bij. In de 6 wedstrijden van het Championship zullen we het allemaal tegen elkaar opnemen, wat uitstekend is. Zo trek je het niveau omhoog. Maar, wanneer je het peloton verspreidt in de andere Cup-manches, zal daar het niveau wat lager liggen. Wellicht kiest men dan de rally’s in eigen streek. Voor mij persoonlijk is het feit dat mijn thuisrally op de kalender staat, de Aarova Rally, niet meteen een voordeel. Niet omdat ik er vorige week van de baan ging… Normaal is dat een feestelijk evenement zonder stress, waarop veel sponsors en vrienden zijn uitgenodigd. Nu zal er meer druk zijn omdat we voor het kampioenschap rijden.”