“De finesses van het project heb ik nog niet bestudeerd. Het positieve is dat de organisatoren hun BRC-status kunnen behouden en dat er enkele nieuwe wedstrijden aan de kalender worden toegevoegd. Dat wordt heel interessant. Ik ben ervan overtuigd dat de Rally of Bertrix een schitterend parcours zal hebben. In de Aarova Rally 2020 was ik ouvreur voor Adrian Fernémont, maar verder ken ik het parcours niet en van de Rallye des Ardennes hoor ik veel goeds. Het biedt ons als rijders de mogelijkheid om geografisch een optimaal gespreid programma op te stellen. We kunnen de wedstrijden kiezen in functie van de belangen van onze partners, terwijl het als rijder altijd een uitdaging is om een nieuw parcours te ontdekken. Het klopt wel dat iemand die alle wedstrijden kan rijden, een grotere kans heeft op een goed resultaat in de 2 Cup-wedstrijden, maar anderzijds heb je dan ook de verdienste dat je meer wedstrijden hebt gereden. Een kalender is altijd een compromis. Ik zie veel mogelijkheden.”

Stannic_animatie
RallyTime animated
BRC
East Belgian Rally - Spektakel en spanning verzekerd in de Oostkantons
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen - Veel outsiders willen favoriet Maxime Potty verrassen
BRC
Freddy Loix wint voor de tweede keer op rij de Aarova Rally
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen – Inschrijven aan voordeeltarief loopt ten einde
BRC
TAC Rally - Benoit Verlinde boekt een leerrijke overwinning
BRC
TAC Rally - PJ Maeyaert klopt Paul Lietaer in de sprint
BRC
Maxime Potty wint 48ste TAC RAlly
BRC
TAC Rally - Sterke affiche in BRC Masters
BRC
HBRC - TAC Rally - Paul Lietaer wil de BMW's weer verslaan
BRC
JBRC - TAC Rally - Duel der Clio's, met Maxim Decock als outsider
X