“De finesses van het project heb ik nog niet bestudeerd. Het positieve is dat de organisatoren hun BRC-status kunnen behouden en dat er enkele nieuwe wedstrijden aan de kalender worden toegevoegd. Dat wordt heel interessant. Ik ben ervan overtuigd dat de Rally of Bertrix een schitterend parcours zal hebben. In de Aarova Rally 2020 was ik ouvreur voor Adrian Fernémont, maar verder ken ik het parcours niet en van de Rallye des Ardennes hoor ik veel goeds. Het biedt ons als rijders de mogelijkheid om geografisch een optimaal gespreid programma op te stellen. We kunnen de wedstrijden kiezen in functie van de belangen van onze partners, terwijl het als rijder altijd een uitdaging is om een nieuw parcours te ontdekken. Het klopt wel dat iemand die alle wedstrijden kan rijden, een grotere kans heeft op een goed resultaat in de 2 Cup-wedstrijden, maar anderzijds heb je dan ook de verdienste dat je meer wedstrijden hebt gereden. Een kalender is altijd een compromis. Ik zie veel mogelijkheden.”

RallyTime animated
KAMV
BRC
Niels Reynvoet wint Sezoensrally na spannende finale
BRC
Startvolgorde Sezoensrally
BRC
BRC Masters - Jos Verstappen gaat voor winst in Sezoensrally
BRC
Sezoensrally - Eddy Buntinx start thuisrally als leider in de 2WD Trophy
BRC
Vincent Verschueren kijkt uit naar Sezoensrally
BRC
Sezoensrally - De Belgische top aan de start op de maaskiezel
47ste Sezoensrally - Padeltoernooi tussen enkele BRC-teams
BRC
Voorlopige deelnemerslijst 47ste Sezoensrally
VAS
Monteberg Rally - Bjorn Syx geeft de zege niet uit handen
BRC
BRC MASTERS - Jimmy D'hondt op uithouding en regelmaat in Rallye de Wallonie
X