“De finesses van het project heb ik nog niet bestudeerd. Het positieve is dat de organisatoren hun BRC-status kunnen behouden en dat er enkele nieuwe wedstrijden aan de kalender worden toegevoegd. Dat wordt heel interessant. Ik ben ervan overtuigd dat de Rally of Bertrix een schitterend parcours zal hebben. In de Aarova Rally 2020 was ik ouvreur voor Adrian Fernémont, maar verder ken ik het parcours niet en van de Rallye des Ardennes hoor ik veel goeds. Het biedt ons als rijders de mogelijkheid om geografisch een optimaal gespreid programma op te stellen. We kunnen de wedstrijden kiezen in functie van de belangen van onze partners, terwijl het als rijder altijd een uitdaging is om een nieuw parcours te ontdekken. Het klopt wel dat iemand die alle wedstrijden kan rijden, een grotere kans heeft op een goed resultaat in de 2 Cup-wedstrijden, maar anderzijds heb je dan ook de verdienste dat je meer wedstrijden hebt gereden. Een kalender is altijd een compromis. Ik zie veel mogelijkheden.”

RT1
Stannic
BRC
63ste A&D Omloop Vlaanderen blijft vernieuwen
VAS
TN-Motorsport - Short Rally van Moorslede 2023
BRC
Maxime Potty verstevigt zijn leidersplaats met winst in de South Belgian Rally
Damien Strobbe ruilt Opel Corsa in voor Renault Clio
6 Uren van Kortrijk is allerlaatste wedstrijd GoDrive team
VAS
Kampioenschap wordt beslist in Regularity van Zuid-Limburg
VAS
6de Rally van Zuid - Limburg
BRC
DG Sport Compétition viert zijn titel tijdens de Spa Rally
BRC
Condroz Rally - Pieter-Jan Maeyaert oppermachtig met de BMW M3 E30
BRC
2WD Trophy - De Fina domineert in Condroz Rally, T'Joens neemt de leiding in kampioenschap
X