“Met zeven resultaten die we kunnen inbrengen in het Belgian Rally Championship hebben we een mooi kampioenschap, waarbij ik zeker niet kan klagen over de wedstrijden die voorlopig weerhouden zijn. De Wallonie is mijn thuiswedstrijd, terwijl de East Belgian Rally en Spa me goed liggen. Haspengouw ligt ook in de buurt. Wellicht zullen de meeste rijders 2 of 3 Cup-wedstrijden rijden en dan is het fijn dat er een paar in de buurt zijn, zoals de Rallye des Ardennes in mijn geval. Met een interval van een week tussen de Ardennes en de TAC Rally, is het voor ons als amateur-teams wel heel moeilijk om die wedstrijden te combineren. Onze monteurs prepareren de auto in hun vrije uren. Daar moet men ook rekening mee houden. Ik vind het wel jammer dat men alle manches mag rijden om de 2 resultaten in de Cup te behalen. Hierdoor heeft iemand met een groot budget meer “jokers”, meer mogelijkheden om een topresultaat te scoren. Ik vind het ook belangrijk dat de organisatoren het inschrijvingsgeld beperkt houden tot het onderling afgesproken bedrag per categorie. In elk geval is het onze intentie om een programma af te werken om een gooi te doen naar de titel.”

KAMV
RT1
BRC
Cédric De Cecco start BRC campagne in Ralye de Wallonie
VAS
Wim Meulders: Drie decennia autosport met passie
Pieter Tsjoen Racing met Toyota GR Yaris Rally2 in Ypres Rally
BRC
Vande Walle – Truyaert kijken tevreden terug op hun thuisrally
BRC
Van de Vivere - Canoot maakten kennis met Skoda Fabia Rally2 in TAC Rally
BRC
2WD Trophy - Spelmans komt net te kort ondanks sterke inhaalrace
BRC
TAC Rally - 2WD Trophy - Faustin Lahy wint bij zijn debuut in Tielt 
BRC
TAC Rally - One-man-show van Paul Lietaer in Historic
BRC
TAC Rally - Kurt Braeckevelt de snelste in Divisie 2
BRC
TAC Rally - Leerrijke wedstrijd voor debutant Dré De Rycke
X