“Met zeven resultaten die we kunnen inbrengen in het Belgian Rally Championship hebben we een mooi kampioenschap, waarbij ik zeker niet kan klagen over de wedstrijden die voorlopig weerhouden zijn. De Wallonie is mijn thuiswedstrijd, terwijl de East Belgian Rally en Spa me goed liggen. Haspengouw ligt ook in de buurt. Wellicht zullen de meeste rijders 2 of 3 Cup-wedstrijden rijden en dan is het fijn dat er een paar in de buurt zijn, zoals de Rallye des Ardennes in mijn geval. Met een interval van een week tussen de Ardennes en de TAC Rally, is het voor ons als amateur-teams wel heel moeilijk om die wedstrijden te combineren. Onze monteurs prepareren de auto in hun vrije uren. Daar moet men ook rekening mee houden. Ik vind het wel jammer dat men alle manches mag rijden om de 2 resultaten in de Cup te behalen. Hierdoor heeft iemand met een groot budget meer “jokers”, meer mogelijkheden om een topresultaat te scoren. Ik vind het ook belangrijk dat de organisatoren het inschrijvingsgeld beperkt houden tot het onderling afgesproken bedrag per categorie. In elk geval is het onze intentie om een programma af te werken om een gooi te doen naar de titel.”

Stannic_animatie
VAS
VAS
Wout Coopman tankt zelfvertrouwen in Hemicuda Rally
BRC
East Belgian Rally - Spektakel en spanning verzekerd in de Oostkantons
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen - Veel outsiders willen favoriet Maxime Potty verrassen
BRC
Freddy Loix wint voor de tweede keer op rij de Aarova Rally
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen – Inschrijven aan voordeeltarief loopt ten einde
BRC
TAC Rally - Benoit Verlinde boekt een leerrijke overwinning
BRC
TAC Rally - PJ Maeyaert klopt Paul Lietaer in de sprint
BRC
Maxime Potty wint 48ste TAC RAlly
BRC
TAC Rally - Sterke affiche in BRC Masters
BRC
HBRC - TAC Rally - Paul Lietaer wil de BMW's weer verslaan
X