Deze testsessie begint op donderdag 22 september om 17.00 uur en eindigt +/- om 22.00 uur. Tijdens deze testsessie zullen de deelnemers aan de East Belgian Rally hun wagen optimaal kunnen afstellen voor het evenement van zaterdag op een gevarieerd parcours van 5 km.

Het centrum voor de deelnemers en de start bevinden zich in het dorp RODT bij St.Vith. De deelnemers leggen een eerste lus af, waarbij ze het eerste kleine toeschouwerspunt (1) met een haarspeldbocht passeren. Bij het tweede, grote toeschouwerspunt (2) zijn er optimale parkeermogelijkheden en veel ruimte voor de toeschouwers. Hier zullen we zien wie het beste rempunt vindt om de scherpe bocht naar rechts na een lang snel recht stuk te passeren.

U kan dit punt het best bereiken in noordelijke richting  via de brede rijksweg (ringweg RODT) en zo bij de grote parkeerplaatsen rechtstreeks aankomen.

VAS
Stannic_animatie

De servicezone SERVICE 1 voor de deelnemers ligt midden in het dorp. Toeschouwers kunnen deze ruimte betreden en zien hoe de teams hun auto’s optimaliseren. (Een tweede SERVICE 2-gebied is voorzien als reserve). Wij verzoeken het publiek de verboden zones (zie plan) te vermijden en altijd in de aangewezen veilige toeschouwerszones te gaan staan. Volg te allen tijde de instructies van de stewards en marshals.

Gelieve de privé-eigendom van de bewoners te respecteren en niet wild te parkeren voor ingangen van garages of op privéterreinen. Het spreekt vanzelf dat u ook geen afval langs de route mag achterlaten. Gebruik de aangewezen parkeerplaatsen en laat altijd voldoende ruimte voor de hulpdiensten!

Zo wordt deze avond voor iedereen een geweldig sportevenement dat je niet mag missen. De organisatoren van AMC St. Vith en TAC Tielt danken u voor de goede samenwerking met de plaatselijke autoriteiten en clubs.

VAS
RT1
BRC
East Belgian Rally - Spektakel en spanning verzekerd in de Oostkantons
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen - Veel outsiders willen favoriet Maxime Potty verrassen
BRC
Freddy Loix wint voor de tweede keer op rij de Aarova Rally
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen – Inschrijven aan voordeeltarief loopt ten einde
BRC
TAC Rally - Benoit Verlinde boekt een leerrijke overwinning
BRC
TAC Rally - PJ Maeyaert klopt Paul Lietaer in de sprint
BRC
Maxime Potty wint 48ste TAC RAlly
BRC
TAC Rally - Sterke affiche in BRC Masters
BRC
HBRC - TAC Rally - Paul Lietaer wil de BMW's weer verslaan
BRC
JBRC - TAC Rally - Duel der Clio's, met Maxim Decock als outsider
X