Afgelopen weekend reden Andy Lefevere en copiloot Marc Noppe de Omloop van Vlaanderen, een thuisrally voor de Porsche piloot. Na 19 proeven eindigde de Porsche in de kleuren van Experza op een eerste plaats in het GT klassement en 6de algemeen.

“Toen ik enkele jaren geleden besliste om een Porsche te bouwen had ik stilletjes gehoopt om telkens met een stuk of 8 Porsches aan de start te komen van een BRC wedstrijd. Helaas was er in de Omloop van Vlaanderen opnieuw weinig tegenstand… Ik had me graag eens gemeten tegen bijvoorbeeld Cedric Cherain. Maar we hebben ons geamuseerd en konden toch opnieuw enkele R5 wagens achter ons houden,” aldus de zaakvoerder van Yprauto.

Stannic_animatie
RT2

Op de openingsdag verloren Andy en Marc wat tijd met een defecte intercom, maar voor de rest verliep de wedstrijd vlekkeloos. “Op vrijdag was het door de regen op bepaalde plaatsen heel glad en ik was ook verbaasd dat we na die eerste dag 7de stonden. Op zaterdag bleven we een strak tempo aanhouden en na de sortie van Potty eindigen we als 6de, het best mogelijke resultaat met dit deelnemersveld.”

Stannic
RT2
BRC
63ste A&D Omloop Vlaanderen blijft vernieuwen
VAS
TN-Motorsport - Short Rally van Moorslede 2023
BRC
Maxime Potty verstevigt zijn leidersplaats met winst in de South Belgian Rally
Damien Strobbe ruilt Opel Corsa in voor Renault Clio
6 Uren van Kortrijk is allerlaatste wedstrijd GoDrive team
VAS
Kampioenschap wordt beslist in Regularity van Zuid-Limburg
VAS
6de Rally van Zuid - Limburg
BRC
DG Sport Compétition viert zijn titel tijdens de Spa Rally
BRC
Condroz Rally - Pieter-Jan Maeyaert oppermachtig met de BMW M3 E30
BRC
2WD Trophy - De Fina domineert in Condroz Rally, T'Joens neemt de leiding in kampioenschap
X