Afgelopen weekend reden Andy Lefevere en copiloot Marc Noppe de Omloop van Vlaanderen, een thuisrally voor de Porsche piloot. Na 19 proeven eindigde de Porsche in de kleuren van Experza op een eerste plaats in het GT klassement en 6de algemeen.

“Toen ik enkele jaren geleden besliste om een Porsche te bouwen had ik stilletjes gehoopt om telkens met een stuk of 8 Porsches aan de start te komen van een BRC wedstrijd. Helaas was er in de Omloop van Vlaanderen opnieuw weinig tegenstand… Ik had me graag eens gemeten tegen bijvoorbeeld Cedric Cherain. Maar we hebben ons geamuseerd en konden toch opnieuw enkele R5 wagens achter ons houden,” aldus de zaakvoerder van Yprauto.

RallyTime animated
RT1

Op de openingsdag verloren Andy en Marc wat tijd met een defecte intercom, maar voor de rest verliep de wedstrijd vlekkeloos. “Op vrijdag was het door de regen op bepaalde plaatsen heel glad en ik was ook verbaasd dat we na die eerste dag 7de stonden. Op zaterdag bleven we een strak tempo aanhouden en na de sortie van Potty eindigen we als 6de, het best mogelijke resultaat met dit deelnemersveld.”

VAS
RT1
BRC
Niels Reynvoet wint Sezoensrally na spannende finale
BRC
Startvolgorde Sezoensrally
BRC
BRC Masters - Jos Verstappen gaat voor winst in Sezoensrally
BRC
Sezoensrally - Eddy Buntinx start thuisrally als leider in de 2WD Trophy
BRC
Vincent Verschueren kijkt uit naar Sezoensrally
BRC
Sezoensrally - De Belgische top aan de start op de maaskiezel
47ste Sezoensrally - Padeltoernooi tussen enkele BRC-teams
BRC
Voorlopige deelnemerslijst 47ste Sezoensrally
VAS
Monteberg Rally - Bjorn Syx geeft de zege niet uit handen
BRC
BRC MASTERS - Jimmy D'hondt op uithouding en regelmaat in Rallye de Wallonie
X