Afgelopen weekend reden Andy Lefevere en copiloot Marc Noppe de Omloop van Vlaanderen, een thuisrally voor de Porsche piloot. Na 19 proeven eindigde de Porsche in de kleuren van Experza op een eerste plaats in het GT klassement en 6de algemeen.

“Toen ik enkele jaren geleden besliste om een Porsche te bouwen had ik stilletjes gehoopt om telkens met een stuk of 8 Porsches aan de start te komen van een BRC wedstrijd. Helaas was er in de Omloop van Vlaanderen opnieuw weinig tegenstand… Ik had me graag eens gemeten tegen bijvoorbeeld Cedric Cherain. Maar we hebben ons geamuseerd en konden toch opnieuw enkele R5 wagens achter ons houden,” aldus de zaakvoerder van Yprauto.

RallyTime animated
KAMV

Op de openingsdag verloren Andy en Marc wat tijd met een defecte intercom, maar voor de rest verliep de wedstrijd vlekkeloos. “Op vrijdag was het door de regen op bepaalde plaatsen heel glad en ik was ook verbaasd dat we na die eerste dag 7de stonden. Op zaterdag bleven we een strak tempo aanhouden en na de sortie van Potty eindigen we als 6de, het best mogelijke resultaat met dit deelnemersveld.”

Stannic
Stannic_animatie
BRC
East Belgian Rally - Spektakel en spanning verzekerd in de Oostkantons
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen - Veel outsiders willen favoriet Maxime Potty verrassen
BRC
Freddy Loix wint voor de tweede keer op rij de Aarova Rally
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen – Inschrijven aan voordeeltarief loopt ten einde
BRC
TAC Rally - Benoit Verlinde boekt een leerrijke overwinning
BRC
TAC Rally - PJ Maeyaert klopt Paul Lietaer in de sprint
BRC
Maxime Potty wint 48ste TAC RAlly
BRC
TAC Rally - Sterke affiche in BRC Masters
BRC
HBRC - TAC Rally - Paul Lietaer wil de BMW's weer verslaan
BRC
JBRC - TAC Rally - Duel der Clio's, met Maxim Decock als outsider
X