Een week na Ieper staat de Short Rally Kasterlee op het programma. Sinds dinsdag 16 augustus is de inschrijvingslijst volzet.  Wie nu nog inschrijft, komt op de reservelijst terecht en zal worden ingelicht wanneer er een plaatsje vrijkomt. Komt er geen plaats vrij, wordt het volledige inschrijvingsbedrag teruggestort.

R.T. Titanic vraagt aan teams die op de inschrijvingslijst staan en die om een of andere reden toch niet kunnen deelnemen om dit tijdig te melden. Op deze manier kan men de vrijgekomen plaats toekennen aan teams op de wachtlijst.

Kenmerkend voor deze rally is de grote inbreng van Nederlandse piloten. Zo werd de wedstrijd pas tijdens de voorgaande editie voor de eerste keer gewonnen door een Belgische piloot! En ook dit jaar zijn de Nederlanders favoriet met onder meer Bob de Jong (Hyundai i20 R5) en Erik van Loon (Subaru Impreza S14 WRC).

VAS
RT2

Later meer…

RT2
KAMV
Pieter Tsjoen Racing met Toyota GR Yaris Rally2 in Ypres Rally
BRC
Vande Walle – Truyaert kijken tevreden terug op hun thuisrally
BRC
Van de Vivere - Canoot maakten kennis met Skoda Fabia Rally2 in TAC Rally
BRC
2WD Trophy - Spelmans komt net te kort ondanks sterke inhaalrace
BRC
TAC Rally - 2WD Trophy - Faustin Lahy wint bij zijn debuut in Tielt 
BRC
TAC Rally - One-man-show van Paul Lietaer in Historic
BRC
TAC Rally - Kurt Braeckevelt de snelste in Divisie 2
BRC
TAC Rally - Leerrijke wedstrijd voor debutant Dré De Rycke
BRC
Niels Reynvoet snelste in 49ste TAC Rally
BRC
Startvolgorde TAC Rally
X