Een week na Ieper staat de Short Rally Kasterlee op het programma. Sinds dinsdag 16 augustus is de inschrijvingslijst volzet.  Wie nu nog inschrijft, komt op de reservelijst terecht en zal worden ingelicht wanneer er een plaatsje vrijkomt. Komt er geen plaats vrij, wordt het volledige inschrijvingsbedrag teruggestort.

R.T. Titanic vraagt aan teams die op de inschrijvingslijst staan en die om een of andere reden toch niet kunnen deelnemen om dit tijdig te melden. Op deze manier kan men de vrijgekomen plaats toekennen aan teams op de wachtlijst.

Stannic
RallyTime animated

Kenmerkend voor deze rally is de grote inbreng van Nederlandse piloten. Zo werd de wedstrijd pas tijdens de voorgaande editie voor de eerste keer gewonnen door een Belgische piloot! En ook dit jaar zijn de Nederlanders favoriet met onder meer Bob de Jong (Hyundai i20 R5) en Erik van Loon (Subaru Impreza S14 WRC).

Later meer…

VAS
BRC
VAS
TN-Motorsport - Short Rally van Moorslede 2023
BRC
Maxime Potty verstevigt zijn leidersplaats met winst in de South Belgian Rally
Damien Strobbe ruilt Opel Corsa in voor Renault Clio
6 Uren van Kortrijk is allerlaatste wedstrijd GoDrive team
VAS
Kampioenschap wordt beslist in Regularity van Zuid-Limburg
VAS
6de Rally van Zuid - Limburg
BRC
DG Sport Compétition viert zijn titel tijdens de Spa Rally
BRC
Condroz Rally - Pieter-Jan Maeyaert oppermachtig met de BMW M3 E30
BRC
2WD Trophy - De Fina domineert in Condroz Rally, T'Joens neemt de leiding in kampioenschap
BRC
Condroz Rally - Verstappen wint, Jimmy D'hondt kampioen
X