Een week na Ieper staat de Short Rally Kasterlee op het programma. Sinds dinsdag 16 augustus is de inschrijvingslijst volzet.  Wie nu nog inschrijft, komt op de reservelijst terecht en zal worden ingelicht wanneer er een plaatsje vrijkomt. Komt er geen plaats vrij, wordt het volledige inschrijvingsbedrag teruggestort.

R.T. Titanic vraagt aan teams die op de inschrijvingslijst staan en die om een of andere reden toch niet kunnen deelnemen om dit tijdig te melden. Op deze manier kan men de vrijgekomen plaats toekennen aan teams op de wachtlijst.

Kenmerkend voor deze rally is de grote inbreng van Nederlandse piloten. Zo werd de wedstrijd pas tijdens de voorgaande editie voor de eerste keer gewonnen door een Belgische piloot! En ook dit jaar zijn de Nederlanders favoriet met onder meer Bob de Jong (Hyundai i20 R5) en Erik van Loon (Subaru Impreza S14 WRC).

BRC
KAMV

Later meer…

KAMV
RT1
BRC
Ardeca Ypres Rally: Lefebvre en Loix als uitdagers
BRC
Ardeca Ypres Rally - Loix, Casier en Verstappen zijn er klaar voor!
BRC
Niels Reynvoet wint Sezoensrally na spannende finale
BRC
Startvolgorde Sezoensrally
BRC
BRC Masters - Jos Verstappen gaat voor winst in Sezoensrally
BRC
Sezoensrally - Eddy Buntinx start thuisrally als leider in de 2WD Trophy
BRC
Vincent Verschueren kijkt uit naar Sezoensrally
BRC
Sezoensrally - De Belgische top aan de start op de maaskiezel
47ste Sezoensrally - Padeltoernooi tussen enkele BRC-teams
BRC
Voorlopige deelnemerslijst 47ste Sezoensrally
X