Woensdagavond werd in de schitterende thuisbasis van PTR Racing het programma van Niels Reynvoet en Diederik Pattyn voorgesteld. Het duo kijkt uit naar de openingswedstrijd van het seizoen, de Rally van Haspengouw, waar ze voor de eerste keer samen de Skoda Fabia Rally2 Evo geprepareerd door PTR Racing zullen bemannen.

In de Monteberg en Aarova Rally 2020 reed Niels Reynvoet enkele snelste tijden, waarmee hij zijn potentieel benadrukte, maar Covid brak zijn elan. Dit seizoen wil het Orfys-team na een te lange onderbreking weer opbouwen. “Ik ben ervan overtuigd dat Niels het potentieel heeft. Hij heeft zijn snelheid al getoond. Hij moet in de eerste plaats weer terug genieten en niet te veel kijken naar de tijden van anderen. Ik herinner me dat ik vroeger dan mijn snelste tijden reed. Wij zullen hem het beste materiaal en de beste service ter beschikking stellen om zijn ambitie waar te maken,” vertelde Pieter Tsjoen, die zijn ervaring graag ten dienste stelt van de 30-jarige piloot uit Kruisem.

Het programma van Niels Reynvoet oogt alvast uitdagend. Na de Rally van Haspengouw trekt het duo naar de TAC Rally, de Rally van Wallonië, de Ypres Rally, de Omloop van Vlaanderen en de Condroz Rally, aangevuld met een tweetal regionale wedstrijden. “Dat is een heel mooi programma, geconcentreerd op het Belgisch kampioenschap. Ik ga in de Rally van Haspengouw rustig van start gaan om het ritme op te bouwen,” vervolgt Niels Reynvoet.

“Ik heb wel vaker met jonge piloten gereden. Ik wil Niels graag beter maken en vertrouwen geven. Ik ben ervan overtuigd dat dit project tot een mooi resultaat zal leiden,” aldus Diederik Pattyn, dit seizoen de opvolger van Willem Verbeke in het rechterzitje van de Skoda Fabia.

RT2
BRC

KAMV
VAS
Pieter Tsjoen Racing met Toyota GR Yaris Rally2 in Ypres Rally
BRC
Vande Walle – Truyaert kijken tevreden terug op hun thuisrally
BRC
Van de Vivere - Canoot maakten kennis met Skoda Fabia Rally2 in TAC Rally
BRC
2WD Trophy - Spelmans komt net te kort ondanks sterke inhaalrace
BRC
TAC Rally - 2WD Trophy - Faustin Lahy wint bij zijn debuut in Tielt 
BRC
TAC Rally - One-man-show van Paul Lietaer in Historic
BRC
TAC Rally - Kurt Braeckevelt de snelste in Divisie 2
BRC
TAC Rally - Leerrijke wedstrijd voor debutant Dré De Rycke
BRC
Niels Reynvoet snelste in 49ste TAC Rally
BRC
Startvolgorde TAC Rally
X