Woensdagavond werd in de schitterende thuisbasis van PTR Racing het programma van Niels Reynvoet en Diederik Pattyn voorgesteld. Het duo kijkt uit naar de openingswedstrijd van het seizoen, de Rally van Haspengouw, waar ze voor de eerste keer samen de Skoda Fabia Rally2 Evo geprepareerd door PTR Racing zullen bemannen.

In de Monteberg en Aarova Rally 2020 reed Niels Reynvoet enkele snelste tijden, waarmee hij zijn potentieel benadrukte, maar Covid brak zijn elan. Dit seizoen wil het Orfys-team na een te lange onderbreking weer opbouwen. “Ik ben ervan overtuigd dat Niels het potentieel heeft. Hij heeft zijn snelheid al getoond. Hij moet in de eerste plaats weer terug genieten en niet te veel kijken naar de tijden van anderen. Ik herinner me dat ik vroeger dan mijn snelste tijden reed. Wij zullen hem het beste materiaal en de beste service ter beschikking stellen om zijn ambitie waar te maken,” vertelde Pieter Tsjoen, die zijn ervaring graag ten dienste stelt van de 30-jarige piloot uit Kruisem.

Het programma van Niels Reynvoet oogt alvast uitdagend. Na de Rally van Haspengouw trekt het duo naar de TAC Rally, de Rally van Wallonië, de Ypres Rally, de Omloop van Vlaanderen en de Condroz Rally, aangevuld met een tweetal regionale wedstrijden. “Dat is een heel mooi programma, geconcentreerd op het Belgisch kampioenschap. Ik ga in de Rally van Haspengouw rustig van start gaan om het ritme op te bouwen,” vervolgt Niels Reynvoet.

“Ik heb wel vaker met jonge piloten gereden. Ik wil Niels graag beter maken en vertrouwen geven. Ik ben ervan overtuigd dat dit project tot een mooi resultaat zal leiden,” aldus Diederik Pattyn, dit seizoen de opvolger van Willem Verbeke in het rechterzitje van de Skoda Fabia.

Stannic_animatie
63ste OVV

BRC
63ste OVV
BRC
East Belgian Rally - Spektakel en spanning verzekerd in de Oostkantons
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen - Veel outsiders willen favoriet Maxime Potty verrassen
BRC
Freddy Loix wint voor de tweede keer op rij de Aarova Rally
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen – Inschrijven aan voordeeltarief loopt ten einde
BRC
TAC Rally - Benoit Verlinde boekt een leerrijke overwinning
BRC
TAC Rally - PJ Maeyaert klopt Paul Lietaer in de sprint
BRC
Maxime Potty wint 48ste TAC RAlly
BRC
TAC Rally - Sterke affiche in BRC Masters
BRC
HBRC - TAC Rally - Paul Lietaer wil de BMW's weer verslaan
BRC
JBRC - TAC Rally - Duel der Clio's, met Maxim Decock als outsider
X