Ofwel het post na Piet van Hoof tijdperk want met 12 overwinningen heeft de sympathieke Nederlander zijn status van mister Kasterlee zeker verdient. Anno 2021 gaf hij verstek en dacht men een open strijd te krijgen voor de overwinning. Maar toen viel de inschrijving van Niels Reynvoet in de bus die na het forfait in Ieper zich hier kwam klaarstomen voor de komende Omloop van Vlaanderen. Op een leegloper na ondervond de Skoda-rijder nauwelijks tegenstand en reed met de spreekwoordelijke vinger in de neus richting overwinning. Patrick Snijers kon even de schijn opwekken te kunnen volgen maar eens de regen zijn intrede deed, moest de lange lijdzaam toezien dat de omstandigheden niet in het voordeel van de snelle uit Zuffenhausen speelden. Stek 2 was meer dan verdiend. Ondertussen verloren we o.a. Johnny Poelmans die herviel in zijn oude gewoonte en van de baan donderde met zijn gloednieuwe Mitsubishi Lancer Evo X. Merkgenoot Thierry Deconinck brak het differentieel en besloot om op te geven. Kurt Boone werd vooraan verwacht maar leek om de één of andere reden het ritme niet te vinden bij zijn allereerste keer in Kasterlee. Hij tikte aan op de 7de plaats. Andy Heyrinck wachtte geduldig op de regen om maximaal te kunnen profiteren van zijn integrale aandrijving van zijn Subaru en om zo de maat te nemen van o.a. Patrick Diels en Bob Kellen. Hij werd mooi 3de algemeen. De Ier Wesley Patterson werd 5de algemeen en mocht de spektakelbeker in ontvangst nemen.

Bertje Bertje wat doe je nu

VAS
RT2

Het zal je maar overkomen. Torenhoog favoriet zijn en dan met mechanische pech af te rekenen krijgen. Het overkwam Bert Swerts waardoor hij in de beginfase van de wedstrijd een stevige duik maakte in het klassement. Het voorlopige klassement om exact te zijn. Patrick Michiels profiteerde hiervan om zijn BMW op het voorplan te hijsen maar kon Opel-rijder Ronny Declerck niet van zich afschudden. Integendeel, deze nam even later zelfs de leiding over. Swerts beet intussen in zijn stuur en zette enkel kanon tijden op de tabellen die hem terug aan de leiding brachten om deze niet meer af te gaan staan. Declerck bleef voor Michiels maar wat een wedstrijd reed de top 3 in Kasterlee. Het was lang geleden dat we nog zoveel spanning hadden. Een eervolle vermelding nog voor Niels Schoenmakers die met de volle 100 pk aan boord van zijn Opel Manta zijn stoplichten bitter weinig deed aanfloepen wat dan weer heel spectaculaire doortochten opleverde. Pechvogel van de dag was toch wel Gaston Vaes die zijn Opel Kadett total loss reed gelukkig zonder erg voor de bemanning.

Kasterlee was ook

Strijd in diverse kleinere klasses maar niettemin boeiend om volgen. We zetten hierbij de klasse winnaars op een rijtje:

Klasse A Doms Nils
Klasse C Blanchard Stijn
Klasse D Paepen Stijn
Klasse E T’Joens Stefaan
Klasse F Blanckaert Christophe
Klasse G Muylle Jo
Klasse H Kellen Bob
Klasse H3 Schoenmakers Niels
Klasse H5 Heyns Yves
Klasse H7 Lambert Glenn
Klasse H8 Michiels Lotte

KAMV
63ste OVV
BRC
East Belgian Rally - Spektakel en spanning verzekerd in de Oostkantons
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen - Veel outsiders willen favoriet Maxime Potty verrassen
BRC
Freddy Loix wint voor de tweede keer op rij de Aarova Rally
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen – Inschrijven aan voordeeltarief loopt ten einde
BRC
TAC Rally - Benoit Verlinde boekt een leerrijke overwinning
BRC
TAC Rally - PJ Maeyaert klopt Paul Lietaer in de sprint
BRC
Maxime Potty wint 48ste TAC RAlly
BRC
TAC Rally - Sterke affiche in BRC Masters
BRC
HBRC - TAC Rally - Paul Lietaer wil de BMW's weer verslaan
BRC
JBRC - TAC Rally - Duel der Clio's, met Maxim Decock als outsider
X