D’écurie Rançoise mocht 96 equipes aan de start verwelkomen van de Boucles Chevrotines waaronder ook enkele buitenlandse teams.

In divisie 4, stonden vier R5’s aan de start. De eerste scratch was voor Bastien Rouard maar donderde al snel van de baan en moest opgeven. Sébastien Bedoret nam over en gaf zijn leidersplaats niet meer uit handen. Wist u trouwens dat mama Bedoret in 2011 als co naast een andere Sébastien zat, namelijk Sturbois en eveneens de rally won. Christophe Verstaen reed geisoleerd op de 2de plaats en zette heel mooie tijden neer. Hij lukte zelfs een snelste tijd algemeen maar kon nooit een bedreiging vormen in zijn Ford Fiesta R5 tov het machtsvertoon van de Skoda rijder die hier in zijn achtertuin reed. Asaf kampioen 2019, Johnny Vanzeebroeck, pakte de derde plaats na een kort duel met Jean-Noël Tournay. Deze laatste kampte met elektrische problemen en diende op te geven met zijn Lancer Evo9. Stefaan Prinzie kon in zijn Alpine A110 met drie seconden voorsprong nipt de 4de plaats afsnoepen van Loic Porot in een BMW M3.

In de divisie 1-2-3 maakte meervoudig winnaar Vincent Gallet een sortie die hem tot de opgave dwong. Dit liet Dimitri Pirot (Citroën DS3-R3T) die nooit ver achter Gallet zat toe de overwinning binnen te halen voor Eddy Marique in zijn Opel Astra.”

BRC
KAMV

Bij de historics leek het leuk te gaan worden tussen Paul Lietaer en Florian Gonon. Zou de snor de Zwitser kunnen verslaan? Iets wat in vorige duels nog nooit lukte. Het leek spannend te worden want na 1 ronde stond Lietaer welgeteld 1” voor op Gonon maar even later stond Lietaer aan de kant met een kapotte benzinepomp en won Gonon opnieuw.

BRC
KAMV
BRC
Jonas Dewilde leider in het Kroon-Oil BRC Divisie 2
BRC
Jos Verstappen wint de 70ste Rallye des Ardennes
BRC
Rallye des Ardennes - Verstappen neemt de leiding na de opgave van Rouard
BRC
Rallye des Ardennes - Rouard neemt de beste start
BRC
2WD Trophy - Rallye de Ardennes
BRC
Clio Trophy Belgium is klaar voor 4de seizoen
Patrick Snijers en Wim Soenens: Een seizoen met de iconische Porsche 997 GT3
BRC
HBRC - Frank Jorissen aan de start in Dinant
BRC
JBRC - Fiasse vervoegt Dewilde en Decock
BRC
Genummerde deelnemerslijst Rallye des Ardennes
X