D’écurie Rançoise mocht 96 equipes aan de start verwelkomen van de Boucles Chevrotines waaronder ook enkele buitenlandse teams.

In divisie 4, stonden vier R5’s aan de start. De eerste scratch was voor Bastien Rouard maar donderde al snel van de baan en moest opgeven. Sébastien Bedoret nam over en gaf zijn leidersplaats niet meer uit handen. Wist u trouwens dat mama Bedoret in 2011 als co naast een andere Sébastien zat, namelijk Sturbois en eveneens de rally won. Christophe Verstaen reed geisoleerd op de 2de plaats en zette heel mooie tijden neer. Hij lukte zelfs een snelste tijd algemeen maar kon nooit een bedreiging vormen in zijn Ford Fiesta R5 tov het machtsvertoon van de Skoda rijder die hier in zijn achtertuin reed. Asaf kampioen 2019, Johnny Vanzeebroeck, pakte de derde plaats na een kort duel met Jean-Noël Tournay. Deze laatste kampte met elektrische problemen en diende op te geven met zijn Lancer Evo9. Stefaan Prinzie kon in zijn Alpine A110 met drie seconden voorsprong nipt de 4de plaats afsnoepen van Loic Porot in een BMW M3.

In de divisie 1-2-3 maakte meervoudig winnaar Vincent Gallet een sortie die hem tot de opgave dwong. Dit liet Dimitri Pirot (Citroën DS3-R3T) die nooit ver achter Gallet zat toe de overwinning binnen te halen voor Eddy Marique in zijn Opel Astra.”

RT2
Stannic_animatie

Bij de historics leek het leuk te gaan worden tussen Paul Lietaer en Florian Gonon. Zou de snor de Zwitser kunnen verslaan? Iets wat in vorige duels nog nooit lukte. Het leek spannend te worden want na 1 ronde stond Lietaer welgeteld 1” voor op Gonon maar even later stond Lietaer aan de kant met een kapotte benzinepomp en won Gonon opnieuw.

VAS
Stannic_animatie
BRC
63ste A&D Omloop Vlaanderen blijft vernieuwen
VAS
TN-Motorsport - Short Rally van Moorslede 2023
BRC
Maxime Potty verstevigt zijn leidersplaats met winst in de South Belgian Rally
Damien Strobbe ruilt Opel Corsa in voor Renault Clio
6 Uren van Kortrijk is allerlaatste wedstrijd GoDrive team
VAS
Kampioenschap wordt beslist in Regularity van Zuid-Limburg
VAS
6de Rally van Zuid - Limburg
BRC
DG Sport Compétition viert zijn titel tijdens de Spa Rally
BRC
Condroz Rally - Pieter-Jan Maeyaert oppermachtig met de BMW M3 E30
BRC
2WD Trophy - De Fina domineert in Condroz Rally, T'Joens neemt de leiding in kampioenschap
X