In 2002 stond dit duo al samen aan de start van de Ypres Westhoek Rally. In de loop der jaren vormden ze meer dan 20x een duo. De laatste rally samen, dateert echter al van 2015. Nu vinden ze elkaar opnieuw in de… WRC Ypres Rally.

“Superblij om dit nieuws bekend te maken… we starten als 2 oude gabbers nog eens tussen het jong geweld in onze thuiswedstrijd, de WRC Ypres Rally,” aldus Diederik. “We starten in de Renault Clio Cup met de tweede Renault Clio Rally 5 van Orfys. Bedankt aan onze oude mentor en vriend Tim Van Parijs om alles te regelen en om dit mede mogelijk te maken. De service wordt verzorgd door JTmotors.”

RT2
VAS

RT2
RallyTime animated
BRC
Ardeca Ypres Rally: Lefebvre en Loix als uitdagers
BRC
Ardeca Ypres Rally - Loix, Casier en Verstappen zijn er klaar voor!
BRC
Niels Reynvoet wint Sezoensrally na spannende finale
BRC
Startvolgorde Sezoensrally
BRC
BRC Masters - Jos Verstappen gaat voor winst in Sezoensrally
BRC
Sezoensrally - Eddy Buntinx start thuisrally als leider in de 2WD Trophy
BRC
Vincent Verschueren kijkt uit naar Sezoensrally
BRC
Sezoensrally - De Belgische top aan de start op de maaskiezel
47ste Sezoensrally - Padeltoernooi tussen enkele BRC-teams
BRC
Voorlopige deelnemerslijst 47ste Sezoensrally
X