De South Belgian Rally, die op zaterdag 24 oktober wordt in de regio rond Vresse-sur-Semois, mag publiek ontvangen! Beter nog, de fans kunnen indien ze dat willen ook naar de klassementsproeven trekken. Dat kon zonder enige beperking, tenzij dan de evidente gezondheidsmaatregelen als het dragen van een mondmasker en het respecteren van de sociale maatregelen. Toch is het aantal plaatsen langs het parcours beperkt.

“We hebben inderdaad beslist om de toeschouwers naar eigen goeddunken langs het parcours toe te laten, op voorwaarde dat ze de basismaatregelen in de strijd tegen Covid-19 respecteren. Op andere evenementen kon dat zonder enig probleem”, stelt Florian Jupsin in naam van DG Sport. “De assistentiezone zal echter achter gesloten deuren plaatsvinden. Zonder publiek dus. Er zullen ook geen drankstandjes zijn, maar in Vresse-sur-Semois is er wel een podium waar de deelnemers na elke lus zullen overrijden. Een belangrijke stap richting de terugkeer van de sfeer van de grote dagen, en de fans zullen de hele dag lang waar voor hun geld krijgen.”

Nu we het er toch over hebben, over die ticketverkoop: de volledige Pass die u toegang geeft tot alle chronoritten van de South Belgian Rally 2020 kost u 20 euro, en u krijgt er meteen ook het officiële programma bij. Afspraak vanaf nu op de officiële site van de South Belgian Rally, www.southbelgianrally.com.

63ste OVV
RallyTime animated

Nadien moet u wel uw e-ticket omruilen bij één van de officiële punten. Dit zijn ze:

  • Frituur Grain d’Sel (Vresse-sur-Semois)
  • Total-station van Bièvre
  • Total-station van Gedinne

Opgelet: op de dag van de wedstrijd wordt er aan de KP’s geen enkele pass verkocht! Wacht dus niet te lang om uw ticket te kopen. Veel plezier!

 

VAS
Stannic_animatie
BRC
63ste A&D Omloop Vlaanderen blijft vernieuwen
VAS
TN-Motorsport - Short Rally van Moorslede 2023
BRC
Maxime Potty verstevigt zijn leidersplaats met winst in de South Belgian Rally
Damien Strobbe ruilt Opel Corsa in voor Renault Clio
6 Uren van Kortrijk is allerlaatste wedstrijd GoDrive team
VAS
Kampioenschap wordt beslist in Regularity van Zuid-Limburg
VAS
6de Rally van Zuid - Limburg
BRC
DG Sport Compétition viert zijn titel tijdens de Spa Rally
BRC
Condroz Rally - Pieter-Jan Maeyaert oppermachtig met de BMW M3 E30
BRC
2WD Trophy - De Fina domineert in Condroz Rally, T'Joens neemt de leiding in kampioenschap
X