De South Belgian Rally, die op zaterdag 24 oktober wordt in de regio rond Vresse-sur-Semois, mag publiek ontvangen! Beter nog, de fans kunnen indien ze dat willen ook naar de klassementsproeven trekken. Dat kon zonder enige beperking, tenzij dan de evidente gezondheidsmaatregelen als het dragen van een mondmasker en het respecteren van de sociale maatregelen. Toch is het aantal plaatsen langs het parcours beperkt.

“We hebben inderdaad beslist om de toeschouwers naar eigen goeddunken langs het parcours toe te laten, op voorwaarde dat ze de basismaatregelen in de strijd tegen Covid-19 respecteren. Op andere evenementen kon dat zonder enig probleem”, stelt Florian Jupsin in naam van DG Sport. “De assistentiezone zal echter achter gesloten deuren plaatsvinden. Zonder publiek dus. Er zullen ook geen drankstandjes zijn, maar in Vresse-sur-Semois is er wel een podium waar de deelnemers na elke lus zullen overrijden. Een belangrijke stap richting de terugkeer van de sfeer van de grote dagen, en de fans zullen de hele dag lang waar voor hun geld krijgen.”

Nu we het er toch over hebben, over die ticketverkoop: de volledige Pass die u toegang geeft tot alle chronoritten van de South Belgian Rally 2020 kost u 20 euro, en u krijgt er meteen ook het officiële programma bij. Afspraak vanaf nu op de officiële site van de South Belgian Rally, www.southbelgianrally.com.

KAMV
RT2

Nadien moet u wel uw e-ticket omruilen bij één van de officiële punten. Dit zijn ze:

  • Frituur Grain d’Sel (Vresse-sur-Semois)
  • Total-station van Bièvre
  • Total-station van Gedinne

Opgelet: op de dag van de wedstrijd wordt er aan de KP’s geen enkele pass verkocht! Wacht dus niet te lang om uw ticket te kopen. Veel plezier!

 

RallyTime animated
VAS
BRC
Niels Reynvoet wint Sezoensrally na spannende finale
BRC
Startvolgorde Sezoensrally
BRC
BRC Masters - Jos Verstappen gaat voor winst in Sezoensrally
BRC
Sezoensrally - Eddy Buntinx start thuisrally als leider in de 2WD Trophy
BRC
Vincent Verschueren kijkt uit naar Sezoensrally
BRC
Sezoensrally - De Belgische top aan de start op de maaskiezel
47ste Sezoensrally - Padeltoernooi tussen enkele BRC-teams
BRC
Voorlopige deelnemerslijst 47ste Sezoensrally
VAS
Monteberg Rally - Bjorn Syx geeft de zege niet uit handen
BRC
BRC MASTERS - Jimmy D'hondt op uithouding en regelmaat in Rallye de Wallonie
X