De South Belgian Rally, die op zaterdag 24 oktober wordt in de regio rond Vresse-sur-Semois, mag publiek ontvangen! Beter nog, de fans kunnen indien ze dat willen ook naar de klassementsproeven trekken. Dat kon zonder enige beperking, tenzij dan de evidente gezondheidsmaatregelen als het dragen van een mondmasker en het respecteren van de sociale maatregelen. Toch is het aantal plaatsen langs het parcours beperkt.

“We hebben inderdaad beslist om de toeschouwers naar eigen goeddunken langs het parcours toe te laten, op voorwaarde dat ze de basismaatregelen in de strijd tegen Covid-19 respecteren. Op andere evenementen kon dat zonder enig probleem”, stelt Florian Jupsin in naam van DG Sport. “De assistentiezone zal echter achter gesloten deuren plaatsvinden. Zonder publiek dus. Er zullen ook geen drankstandjes zijn, maar in Vresse-sur-Semois is er wel een podium waar de deelnemers na elke lus zullen overrijden. Een belangrijke stap richting de terugkeer van de sfeer van de grote dagen, en de fans zullen de hele dag lang waar voor hun geld krijgen.”

Nu we het er toch over hebben, over die ticketverkoop: de volledige Pass die u toegang geeft tot alle chronoritten van de South Belgian Rally 2020 kost u 20 euro, en u krijgt er meteen ook het officiële programma bij. Afspraak vanaf nu op de officiële site van de South Belgian Rally, www.southbelgianrally.com.

BRC
KAMV

Nadien moet u wel uw e-ticket omruilen bij één van de officiële punten. Dit zijn ze:

  • Frituur Grain d’Sel (Vresse-sur-Semois)
  • Total-station van Bièvre
  • Total-station van Gedinne

Opgelet: op de dag van de wedstrijd wordt er aan de KP’s geen enkele pass verkocht! Wacht dus niet te lang om uw ticket te kopen. Veel plezier!

 

RT1
RT2
BRC
Michelin en Kronos Tyres zijn klaar voor het Kroon-Oil BRC 2024
BRC
Tom Boonen klaar voor volgend hoofdstuk in zijn rallycarrière.
VAS
Wout Coopman tankt zelfvertrouwen in Hemicuda Rally
BRC
East Belgian Rally - Spektakel en spanning verzekerd in de Oostkantons
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen - Veel outsiders willen favoriet Maxime Potty verrassen
BRC
Freddy Loix wint voor de tweede keer op rij de Aarova Rally
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen – Inschrijven aan voordeeltarief loopt ten einde
BRC
TAC Rally - Benoit Verlinde boekt een leerrijke overwinning
BRC
TAC Rally - PJ Maeyaert klopt Paul Lietaer in de sprint
BRC
Maxime Potty wint 48ste TAC RAlly
X