EBR 2019 – Finale RACB M Cup

Volgend weekend staat met de East Belgian Rally de laatste wedstrijd van de M Cup op het programma. Onder meer de volledige top 5 van het klassement staat aan de start van de proeven in en rond St. Vith. Winst levert 16 punten op. Het maakt dat deze vijf teams allemaal nog iets te winnen of te verliezen hebben.

Monnens en Boulat strijden om plaats 1 en 2. Monnens heeft de beste papieren om de titel binnen te halen. Hij heeft genoeg aan een vijfde plaats. Enkel Boulat kan hem nog van de titel houden. Hiervoor moet hij 10 punten meer scoren dan Monnens.

Vandenheede, Lommers en Ceuppens strijden om de derde plaats in het M Cup kampioenschap. Met slechts drie punten verschil tussen deze kemphanen belooft dit nog een spannende strijd te worden.

Top 5 na de Omloop van Vlaanderen:
1. Monnens 60 ptn
2. Boulat 51 ptn
3. Vandenheede 32 ptn
4. Lommers 30 ptn
5. Ceuppens 29 ptn