Toen JW Rallymedia zijn WhatsApp groep lanceerde, bleek dit een schot in de roos. De 256 plaatsen in de groep waren snel volzet en tweede groep werd gelanceerd.

Ruime tijd hebben Jordy en Winrik de info gedeeld tussen beide groepen. Een werkje waar best wat tijd naar toe ging en daarom ging het duo op zoek naar een alternatief om alles in één groep te krijgen. Mede dankzij enkele leden werd er een oplossing gevonden.

Momenteel zijn er twee groepen op WhatsApp die elk slechts 256 leden kunnen bevatten. Op “Telegram” kunnen deze groepen gecombineerd worden. Zo kan een groep er wel 200.000 leden bevatten. Op deze manier moet er geen informatie en foto’s meer uitgewisseld worden tussen verschillende groepen en is iedereen direct op de hoogte bij nieuwe voorvallen of uitslagen tijdens de rally.

RallyTime animated
RT2

De Telegram app installeren is de boodschap, de registratie en aanmelden is eenvoudig.

Wil je vrienden van je toevoegen aan de groep, stuur hen dan volgende link. Natuurlijk liefst enkel naar mensen die interesse in de rally hebben. Want enkel berichten in verband met rally worden toegelaten. Wees gewaarschuwd en geef het ook door aan degene die je uitnodigt!

Open deze koppeling om deel te nemen aan de nieuwe JW Rallymedia Telegram groep. Een groep waar zelfs gekende rally websites regelmatig hun info halen. Deel info in de groep en wees als eerste op de hoogte van alle nieuwtjes zonder tussenstation. Iedereen is van harte welkom.

https://t.me/Rallykanaal

KAMV
RT2
BRC
Jonas Dewilde leider in het Kroon-Oil BRC Divisie 2
BRC
Jos Verstappen wint de 70ste Rallye des Ardennes
BRC
Rallye des Ardennes - Verstappen neemt de leiding na de opgave van Rouard
BRC
Rallye des Ardennes - Rouard neemt de beste start
BRC
2WD Trophy - Rallye de Ardennes
BRC
Clio Trophy Belgium is klaar voor 4de seizoen
Patrick Snijers en Wim Soenens: Een seizoen met de iconische Porsche 997 GT3
BRC
HBRC - Frank Jorissen aan de start in Dinant
BRC
JBRC - Fiasse vervoegt Dewilde en Decock
BRC
Genummerde deelnemerslijst Rallye des Ardennes
X