Toen JW Rallymedia zijn WhatsApp groep lanceerde, bleek dit een schot in de roos. De 256 plaatsen in de groep waren snel volzet en tweede groep werd gelanceerd.

Ruime tijd hebben Jordy en Winrik de info gedeeld tussen beide groepen. Een werkje waar best wat tijd naar toe ging en daarom ging het duo op zoek naar een alternatief om alles in één groep te krijgen. Mede dankzij enkele leden werd er een oplossing gevonden.

Momenteel zijn er twee groepen op WhatsApp die elk slechts 256 leden kunnen bevatten. Op “Telegram” kunnen deze groepen gecombineerd worden. Zo kan een groep er wel 200.000 leden bevatten. Op deze manier moet er geen informatie en foto’s meer uitgewisseld worden tussen verschillende groepen en is iedereen direct op de hoogte bij nieuwe voorvallen of uitslagen tijdens de rally.

RT2
Stannic_animatie

De Telegram app installeren is de boodschap, de registratie en aanmelden is eenvoudig.

Wil je vrienden van je toevoegen aan de groep, stuur hen dan volgende link. Natuurlijk liefst enkel naar mensen die interesse in de rally hebben. Want enkel berichten in verband met rally worden toegelaten. Wees gewaarschuwd en geef het ook door aan degene die je uitnodigt!

Open deze koppeling om deel te nemen aan de nieuwe JW Rallymedia Telegram groep. Een groep waar zelfs gekende rally websites regelmatig hun info halen. Deel info in de groep en wees als eerste op de hoogte van alle nieuwtjes zonder tussenstation. Iedereen is van harte welkom.

https://t.me/Rallykanaal

RT2
63ste OVV
BRC
63ste A&D Omloop Vlaanderen blijft vernieuwen
VAS
TN-Motorsport - Short Rally van Moorslede 2023
BRC
Maxime Potty verstevigt zijn leidersplaats met winst in de South Belgian Rally
Damien Strobbe ruilt Opel Corsa in voor Renault Clio
6 Uren van Kortrijk is allerlaatste wedstrijd GoDrive team
VAS
Kampioenschap wordt beslist in Regularity van Zuid-Limburg
VAS
6de Rally van Zuid - Limburg
BRC
DG Sport Compétition viert zijn titel tijdens de Spa Rally
BRC
Condroz Rally - Pieter-Jan Maeyaert oppermachtig met de BMW M3 E30
BRC
2WD Trophy - De Fina domineert in Condroz Rally, T'Joens neemt de leiding in kampioenschap
X