Toen JW Rallymedia zijn WhatsApp groep lanceerde, bleek dit een schot in de roos. De 256 plaatsen in de groep waren snel volzet en tweede groep werd gelanceerd.

Ruime tijd hebben Jordy en Winrik de info gedeeld tussen beide groepen. Een werkje waar best wat tijd naar toe ging en daarom ging het duo op zoek naar een alternatief om alles in één groep te krijgen. Mede dankzij enkele leden werd er een oplossing gevonden.

Momenteel zijn er twee groepen op WhatsApp die elk slechts 256 leden kunnen bevatten. Op “Telegram” kunnen deze groepen gecombineerd worden. Zo kan een groep er wel 200.000 leden bevatten. Op deze manier moet er geen informatie en foto’s meer uitgewisseld worden tussen verschillende groepen en is iedereen direct op de hoogte bij nieuwe voorvallen of uitslagen tijdens de rally.

VAS
Stannic_animatie

De Telegram app installeren is de boodschap, de registratie en aanmelden is eenvoudig.

Wil je vrienden van je toevoegen aan de groep, stuur hen dan volgende link. Natuurlijk liefst enkel naar mensen die interesse in de rally hebben. Want enkel berichten in verband met rally worden toegelaten. Wees gewaarschuwd en geef het ook door aan degene die je uitnodigt!

Open deze koppeling om deel te nemen aan de nieuwe JW Rallymedia Telegram groep. Een groep waar zelfs gekende rally websites regelmatig hun info halen. Deel info in de groep en wees als eerste op de hoogte van alle nieuwtjes zonder tussenstation. Iedereen is van harte welkom.

https://t.me/Rallykanaal

Stannic
KAMV
BRC
East Belgian Rally - Spektakel en spanning verzekerd in de Oostkantons
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen - Veel outsiders willen favoriet Maxime Potty verrassen
BRC
Freddy Loix wint voor de tweede keer op rij de Aarova Rally
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen – Inschrijven aan voordeeltarief loopt ten einde
BRC
TAC Rally - Benoit Verlinde boekt een leerrijke overwinning
BRC
TAC Rally - PJ Maeyaert klopt Paul Lietaer in de sprint
BRC
Maxime Potty wint 48ste TAC RAlly
BRC
TAC Rally - Sterke affiche in BRC Masters
BRC
HBRC - TAC Rally - Paul Lietaer wil de BMW's weer verslaan
BRC
JBRC - TAC Rally - Duel der Clio's, met Maxim Decock als outsider
X