Oostrozebeke 2017. Bjorn Ramboer en Lode Ameel maken hun debuut in de rallysport. Samen staan ze aan de start van de ORC Canal Rally met een Citroën Saxo. Oostrozebeke 2019. Het duo vormt nog steeds een team en staat dit weekend opnieuw aan de start van de ORC Canal Rally. En ook nu pakken ze met een primeur uit in deze rally.

Tot nu toe verscheen het duo steeds aan de start met een Citroën Saxo. Nu zondag komt daar echter verandering in.

“Na onze mechanische pech op de eerste proef van de Monteberg Rally was het al snel duidelijk dat het moeilijk ging worden om alles hersteld te krijgen voor de ORC Rally. Daarnaast waren we reeds lang aan het dromen van een Lancer. En plots kwam alles in een stroomversnelling. Na het zien van de wagen en na testrijden waren we helemaal overtuigd. We zijn dan ook overgegaan tot de aankoop van de Lancer EVO 6,” vertelt Bjorn.

VAS
BRC

“Als je een wagen aankoopt is er altijd nog wel wat werk aan. Dat was niet anders met deze wagen. Dit is ondertussen allemaal achter de rug en de wagen staat dan ook zo goed als startklaar. Bij deze willen Lode en ik dan ook onze buurman Jurgen Ampe bedanken voor zijn hulp aan de wagen. En zeker niet te vergeten, onze sponsors!”

“Van een voorwiel aangedreven wagen naar een 4×4. Van een hoogtoerige wagen naar een wagen met veel koppel… we staan dit weekend aan de start met een heel andere wagen dan we gewend zijn. We starten dan ook zonder verwachtingen. Aankomen en plezier beleven is de doelstelling voor zondag.”

RT1
KAMV
BRC
Ardeca Ypres Rally: Lefebvre en Loix als uitdagers
BRC
Ardeca Ypres Rally - Loix, Casier en Verstappen zijn er klaar voor!
BRC
Niels Reynvoet wint Sezoensrally na spannende finale
BRC
Startvolgorde Sezoensrally
BRC
BRC Masters - Jos Verstappen gaat voor winst in Sezoensrally
BRC
Sezoensrally - Eddy Buntinx start thuisrally als leider in de 2WD Trophy
BRC
Vincent Verschueren kijkt uit naar Sezoensrally
BRC
Sezoensrally - De Belgische top aan de start op de maaskiezel
47ste Sezoensrally - Padeltoernooi tussen enkele BRC-teams
BRC
Voorlopige deelnemerslijst 47ste Sezoensrally
X