Oostrozebeke 2017. Bjorn Ramboer en Lode Ameel maken hun debuut in de rallysport. Samen staan ze aan de start van de ORC Canal Rally met een Citroën Saxo. Oostrozebeke 2019. Het duo vormt nog steeds een team en staat dit weekend opnieuw aan de start van de ORC Canal Rally. En ook nu pakken ze met een primeur uit in deze rally.

Tot nu toe verscheen het duo steeds aan de start met een Citroën Saxo. Nu zondag komt daar echter verandering in.

“Na onze mechanische pech op de eerste proef van de Monteberg Rally was het al snel duidelijk dat het moeilijk ging worden om alles hersteld te krijgen voor de ORC Rally. Daarnaast waren we reeds lang aan het dromen van een Lancer. En plots kwam alles in een stroomversnelling. Na het zien van de wagen en na testrijden waren we helemaal overtuigd. We zijn dan ook overgegaan tot de aankoop van de Lancer EVO 6,” vertelt Bjorn.

RT1
KAMV

“Als je een wagen aankoopt is er altijd nog wel wat werk aan. Dat was niet anders met deze wagen. Dit is ondertussen allemaal achter de rug en de wagen staat dan ook zo goed als startklaar. Bij deze willen Lode en ik dan ook onze buurman Jurgen Ampe bedanken voor zijn hulp aan de wagen. En zeker niet te vergeten, onze sponsors!”

“Van een voorwiel aangedreven wagen naar een 4×4. Van een hoogtoerige wagen naar een wagen met veel koppel… we staan dit weekend aan de start met een heel andere wagen dan we gewend zijn. We starten dan ook zonder verwachtingen. Aankomen en plezier beleven is de doelstelling voor zondag.”

VAS
RT2
Pieter Tsjoen Racing met Toyota GR Yaris Rally2 in Ypres Rally
BRC
Vande Walle – Truyaert kijken tevreden terug op hun thuisrally
BRC
Van de Vivere - Canoot maakten kennis met Skoda Fabia Rally2 in TAC Rally
BRC
2WD Trophy - Spelmans komt net te kort ondanks sterke inhaalrace
BRC
TAC Rally - 2WD Trophy - Faustin Lahy wint bij zijn debuut in Tielt 
BRC
TAC Rally - One-man-show van Paul Lietaer in Historic
BRC
TAC Rally - Kurt Braeckevelt de snelste in Divisie 2
BRC
TAC Rally - Leerrijke wedstrijd voor debutant Dré De Rycke
BRC
Niels Reynvoet snelste in 49ste TAC Rally
BRC
Startvolgorde TAC Rally
X