Meteen klassewinst bij rallydebuut van Robin Deprez – Niels Ghesquiere

Met nummer 150 op de deuren van de Peugeot 106 stonden Robin Deprez en Niels Ghesquiere aan de start van de Monteberg Rally. Een wagen waarmee ze, bij hun rallydebuut, uitkwamen in de druk bezette klasse 2C. De doelstellingen waren dan ook simpel… aankomen en plezier maken.

“Starten voor de fun en uitrijden,” laat Robin weten. “Dat was ons doel voor de Monteberg Rally. Achter de eerste KP’s zat het ritme al goed en hadden we beide het volle vertrouwen in de Peugeot 106. We besloten om elke KP een tandje bij te steken.”

Een aanpak die duidelijk zijn vruchten afwierp.
“We finishten als 63ste algemeen en pakten de klassewinst in 2C. Beweren dat dit makkelijk was, ga ik zeker niet doen. We moesten er hard voor gaan. Het smaakt in ieder geval naar meer. Graag had ik Mica autosport bedankt voor de perfecte wagen en de goede service. En natuurlijk de sponsors die dit allemaal mogelijk maken,” aldus Robin.

Het team maakte alvast een debuut dat niet onopgemerkt bleef. Graag zouden ze ook de rest van het seizoen afwerken. Om dit te kunnen realiseren zijn ze nog op zoek naar extra sponsors.