Na vorig jaar ook de Monteberg gereden te hebben waren Manuel en Thomas niet te houden om terug aan de start te komen van hun thuisrally. Dit terug met de Peugeot 208 R2 gerund door Pevatec. Het doel was om meer ervaring op te doen met de wagen en het parcours te leren kennen.

Zondagmorgen gingen we voorzichtig van start na de buien die eerder in de nacht gevallen waren. Tot grote verbazing reden we aan de finish van KP Monteberg 1 de snelste tijd van de R2 wagens.

Naarmate de dag vorderde probeerden we het tempo voorzichtig op te drijven. De baanligging van de Peugeot is echt fenomenaal, maar om het onderste uit de kan te halen heb je bakken meer ervaring nodig! Toch kunnen we vrij positief zijn over ons resultaat, we draaien 6 snelste tijden in de categorie R2 en stranden daarmee uiteindelijk als 25ste algemeen en 1ste R2 in een toch vrij sterk bezet deelnemersveld.

RT2
RT1

Dit geeft toch een goed gevoel in aanloop naar de Ypres Rally eind juni waar we terug aan de start hopen te komen met een Peugeot 208 R2 van Pevatec. We danken al onze sponsors, supporters en iedereen die ons gesteund heeft om dit mede mogelijk te maken!

Manuel & Thomas

RT2
RT1
BRC
2WD Trophy - Vanton favoriet in Rallye de Wallonie
BRC
HBRC - Emile Tollet mikt op de dubbel in Rallye de Wallonie
BRC
Rallye de Wallonie - Vincent Verschueren: “Onze eigen wedstrijd rijden”
Rally van Wallonië - Thierry Schloesser op titeljacht in Divisie 2
BRC
JBRC - Rallye de Wallonie - Zware concurrentie voor leider Jonas Dewilde
BRC
Genummerde deelnemerslijst Rallye de Wallonie
BRC
Elke BRC Powerstage voortaan live op TV
BRC
Mooi deelnemersveld voor 41ste Rallye de Wallonie
BRC
Cédric De Cecco start BRC campagne in Ralye de Wallonie
VAS
Wim Meulders: Drie decennia autosport met passie
X