Na vorig jaar ook de Monteberg gereden te hebben waren Manuel en Thomas niet te houden om terug aan de start te komen van hun thuisrally. Dit terug met de Peugeot 208 R2 gerund door Pevatec. Het doel was om meer ervaring op te doen met de wagen en het parcours te leren kennen.

Zondagmorgen gingen we voorzichtig van start na de buien die eerder in de nacht gevallen waren. Tot grote verbazing reden we aan de finish van KP Monteberg 1 de snelste tijd van de R2 wagens.

Naarmate de dag vorderde probeerden we het tempo voorzichtig op te drijven. De baanligging van de Peugeot is echt fenomenaal, maar om het onderste uit de kan te halen heb je bakken meer ervaring nodig! Toch kunnen we vrij positief zijn over ons resultaat, we draaien 6 snelste tijden in de categorie R2 en stranden daarmee uiteindelijk als 25ste algemeen en 1ste R2 in een toch vrij sterk bezet deelnemersveld.

KAMV
RallyTime animated

Dit geeft toch een goed gevoel in aanloop naar de Ypres Rally eind juni waar we terug aan de start hopen te komen met een Peugeot 208 R2 van Pevatec. We danken al onze sponsors, supporters en iedereen die ons gesteund heeft om dit mede mogelijk te maken!

Manuel & Thomas

VAS
RT1
BRC
Ardeca Ypres Rally: Lefebvre en Loix als uitdagers
BRC
Ardeca Ypres Rally - Loix, Casier en Verstappen zijn er klaar voor!
BRC
Niels Reynvoet wint Sezoensrally na spannende finale
BRC
Startvolgorde Sezoensrally
BRC
BRC Masters - Jos Verstappen gaat voor winst in Sezoensrally
BRC
Sezoensrally - Eddy Buntinx start thuisrally als leider in de 2WD Trophy
BRC
Vincent Verschueren kijkt uit naar Sezoensrally
BRC
Sezoensrally - De Belgische top aan de start op de maaskiezel
47ste Sezoensrally - Padeltoernooi tussen enkele BRC-teams
BRC
Voorlopige deelnemerslijst 47ste Sezoensrally
X