Na vorig jaar ook de Monteberg gereden te hebben waren Manuel en Thomas niet te houden om terug aan de start te komen van hun thuisrally. Dit terug met de Peugeot 208 R2 gerund door Pevatec. Het doel was om meer ervaring op te doen met de wagen en het parcours te leren kennen.

Zondagmorgen gingen we voorzichtig van start na de buien die eerder in de nacht gevallen waren. Tot grote verbazing reden we aan de finish van KP Monteberg 1 de snelste tijd van de R2 wagens.

Naarmate de dag vorderde probeerden we het tempo voorzichtig op te drijven. De baanligging van de Peugeot is echt fenomenaal, maar om het onderste uit de kan te halen heb je bakken meer ervaring nodig! Toch kunnen we vrij positief zijn over ons resultaat, we draaien 6 snelste tijden in de categorie R2 en stranden daarmee uiteindelijk als 25ste algemeen en 1ste R2 in een toch vrij sterk bezet deelnemersveld.

Stannic_animatie
KAMV

Dit geeft toch een goed gevoel in aanloop naar de Ypres Rally eind juni waar we terug aan de start hopen te komen met een Peugeot 208 R2 van Pevatec. We danken al onze sponsors, supporters en iedereen die ons gesteund heeft om dit mede mogelijk te maken!

Manuel & Thomas

RT1
RT2
BRC
East Belgian Rally - Spektakel en spanning verzekerd in de Oostkantons
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen - Veel outsiders willen favoriet Maxime Potty verrassen
BRC
Freddy Loix wint voor de tweede keer op rij de Aarova Rally
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen – Inschrijven aan voordeeltarief loopt ten einde
BRC
TAC Rally - Benoit Verlinde boekt een leerrijke overwinning
BRC
TAC Rally - PJ Maeyaert klopt Paul Lietaer in de sprint
BRC
Maxime Potty wint 48ste TAC RAlly
BRC
TAC Rally - Sterke affiche in BRC Masters
BRC
HBRC - TAC Rally - Paul Lietaer wil de BMW's weer verslaan
BRC
JBRC - TAC Rally - Duel der Clio's, met Maxim Decock als outsider
X