Eindelijk was het zo ver. Start van ons seizoen alsook onze eerste wedstrijd met onze nieuwe wagen. We keken hier al heel lang naar uit en ons doel was vooral om ervaring op te doen alsook de wagen beter te leren kennen. Klassement was niet zo zeer van belang. Wel proberen om onze tijden stelselmatig te verbeteren en zeker niet onbelangrijk onze wedstrijd positief afsluiten.

Op de eerste KP, KP Monteberg, zijn we zeer rustig van start gegaan. De coupures lagen er vettig bij en de wegen waren gladder dan wat wij gewoon zijn. Na de eerste doortocht begon alles wat droger te liggen. Ons vertrouwen groeide en de rempunten konden al wat later gelegd worden. Zonder te forceren of zotte dingen te doen konden we KP na KP onze tijd beduidend verbeteren tegenover onze vorige passage wat dan ook resulteerde in een betere plaatsing in het klassement. Niks overhaasten en op het gemak was nog steeds ons motto. Finishen ons einddoel.

KP 6, Dikkebus.
Het geluk bleef echter niet aan onze zijde. Op KP Dikkebus liep het grondig mis in die noodlottige rechtse bocht. De welgekende West-Vlaamse gracht was net te breed om er met de wagen ongeschonden over te komen. We raakten met het voorwiel de grachtwand vol en door de impact brak het voorwiel af. Bruusk einde van een voor ons tot dan toe zeer fijne en leerrijke dag.
Graag wil Ik langs deze weg nog eens mijn copiloot van dienst, Marc Huysegems, bedanken voor deze leerrijke ervaring.

Stannic
RT1

Sezoensrally.
Door deze sortie hebben we jammer genoeg onze deelname aan de Sezoensrally moeten annuleren daar de wagen niet op tijd klaar geraakt.
We hopen er terug te staan in Kasterlee.

Ook nog graag een woordje van dank aan de sponsors want zonder hen was dit allemaal niet mogelijk. Bedankt!!

BRC
KAMV
BRC
TAC Rally - Benoit Verlinde boekt een leerrijke overwinning
BRC
TAC Rally - PJ Maeyaert klopt Paul Lietaer in de sprint
BRC
Maxime Potty wint 48ste TAC RAlly
BRC
TAC Rally - Sterke affiche in BRC Masters
BRC
HBRC - TAC Rally - Paul Lietaer wil de BMW's weer verslaan
BRC
JBRC - TAC Rally - Duel der Clio's, met Maxim Decock als outsider
BRC
Topaffiche voor de 48ste TAC Rally
BRC
63ste A&D Omloop Vlaanderen blijft vernieuwen
VAS
TN-Motorsport - Short Rally van Moorslede 2023
BRC
Maxime Potty verstevigt zijn leidersplaats met winst in de South Belgian Rally
X