Eindelijk was het zo ver. Start van ons seizoen alsook onze eerste wedstrijd met onze nieuwe wagen. We keken hier al heel lang naar uit en ons doel was vooral om ervaring op te doen alsook de wagen beter te leren kennen. Klassement was niet zo zeer van belang. Wel proberen om onze tijden stelselmatig te verbeteren en zeker niet onbelangrijk onze wedstrijd positief afsluiten.

Op de eerste KP, KP Monteberg, zijn we zeer rustig van start gegaan. De coupures lagen er vettig bij en de wegen waren gladder dan wat wij gewoon zijn. Na de eerste doortocht begon alles wat droger te liggen. Ons vertrouwen groeide en de rempunten konden al wat later gelegd worden. Zonder te forceren of zotte dingen te doen konden we KP na KP onze tijd beduidend verbeteren tegenover onze vorige passage wat dan ook resulteerde in een betere plaatsing in het klassement. Niks overhaasten en op het gemak was nog steeds ons motto. Finishen ons einddoel.

KP 6, Dikkebus.
Het geluk bleef echter niet aan onze zijde. Op KP Dikkebus liep het grondig mis in die noodlottige rechtse bocht. De welgekende West-Vlaamse gracht was net te breed om er met de wagen ongeschonden over te komen. We raakten met het voorwiel de grachtwand vol en door de impact brak het voorwiel af. Bruusk einde van een voor ons tot dan toe zeer fijne en leerrijke dag.
Graag wil Ik langs deze weg nog eens mijn copiloot van dienst, Marc Huysegems, bedanken voor deze leerrijke ervaring.

RallyTime animated
KAMV

Sezoensrally.
Door deze sortie hebben we jammer genoeg onze deelname aan de Sezoensrally moeten annuleren daar de wagen niet op tijd klaar geraakt.
We hopen er terug te staan in Kasterlee.

Ook nog graag een woordje van dank aan de sponsors want zonder hen was dit allemaal niet mogelijk. Bedankt!!

RT2
KAMV
BRC
Niels Reynvoet wint Sezoensrally na spannende finale
BRC
Startvolgorde Sezoensrally
BRC
BRC Masters - Jos Verstappen gaat voor winst in Sezoensrally
BRC
Sezoensrally - Eddy Buntinx start thuisrally als leider in de 2WD Trophy
BRC
Vincent Verschueren kijkt uit naar Sezoensrally
BRC
Sezoensrally - De Belgische top aan de start op de maaskiezel
47ste Sezoensrally - Padeltoernooi tussen enkele BRC-teams
BRC
Voorlopige deelnemerslijst 47ste Sezoensrally
VAS
Monteberg Rally - Bjorn Syx geeft de zege niet uit handen
BRC
BRC MASTERS - Jimmy D'hondt op uithouding en regelmaat in Rallye de Wallonie
X