Nabeschouwing Monteberg Rally 2019: Olivier Decoene – Peter Van Laeken

De omstandigheden waren niet eenvoudig tijdens de eerste KP‘s. Regen, modder… en dit in combinatie met een totaal gebrek aan ervaring in de auto. Olivier startte immers voor het eerst met een Peugeot 208 R2 van bij Pevatec .

Gelukkig had het team van Peter Vandenbroucke een set-up voorgesteld waarbij de auto de proeven feilloos verteerde. Waar in de eerste ronde de kat uit de boom werd gekeken, paste het team in de tweede ronde de set-up aan. Dit resulteerde meteen in scherpere chrono’s.

Ook in de derde ronde werd het tempo verhoogd met als resultaat nog betere tijden. De rally werd beëindigd zonder een schrammetje aan de wagen. Bovendien werd heel wat ervaring opgedaan. Missie geslaagd!

Uiteraard nog en woord van dank aan de sponsors en aan het Pevatec-team die voor een perfecte wagen en service zorgden. Op naar de volgende!