Dit weekend kwam rallyteam Vanbeveren-Coolzaet voor het eerst in actie dit seizoen. Een seizoen met als hoogtepunt ongetwijfeld hun deelname aan de Ypres Rally. De Monteberg Rally werd dan ook verreden als voorbereiding op de wedstrijd in en om de kattenstad.

“Het was al weer geleden van Ieper vorig jaar dat we nog gereden hadden,” aldus Freek Vanbeveren. “Neem daarbij ook nog het wisselvallige weer en het feit dat we niet wisten hoe de proeven erbij lagen en je begrijpt dat waarom we voorzichtig gestart zijn.”

“Nadat we de drie proeven 1x afgewerkt hadden, kwamen we al snel terug in een goed ritme. Naar het einde van de rally hadden we echt een goed gevoel in de wagen en vooral veel fun. De tijden volgden dan ook en we konden nog 4x een besttijd rijden bij de R2 wagens.”

RT1
VAS

“Dit geeft ons een goed gevoel en we kijken dan ook uit om verder het tempo op te drijven in de Rally van Wervik en de Ypres Rally. Graag willen we nog eens de mensen die dit mogelijk maken en de supporters bedanken! Grondwerken Frank De Muer, Eurokart, Worldkarts, Electro Demolder, Melkophaling Michiel Verdonck, Algemene bouwwerken Nico Hommez & zonen, RDS Electronics en Pevatec voor de schitterende wagen.”

RT2
VAS
Spektakel verzekerd in 55ste Rallye de Hannut
BRC
Michelin en Kronos Tyres zijn klaar voor het Kroon-Oil BRC 2024
BRC
Tom Boonen klaar voor volgend hoofdstuk in zijn rallycarrière.
VAS
Wout Coopman tankt zelfvertrouwen in Hemicuda Rally
BRC
East Belgian Rally - Spektakel en spanning verzekerd in de Oostkantons
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen - Veel outsiders willen favoriet Maxime Potty verrassen
BRC
Freddy Loix wint voor de tweede keer op rij de Aarova Rally
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen – Inschrijven aan voordeeltarief loopt ten einde
BRC
TAC Rally - Benoit Verlinde boekt een leerrijke overwinning
BRC
TAC Rally - PJ Maeyaert klopt Paul Lietaer in de sprint
X