Geslaagde seizoenstart voor Vanbeveren-Coolzaet

Dit weekend kwam rallyteam Vanbeveren-Coolzaet voor het eerst in actie dit seizoen. Een seizoen met als hoogtepunt ongetwijfeld hun deelname aan de Ypres Rally. De Monteberg Rally werd dan ook verreden als voorbereiding op de wedstrijd in en om de kattenstad.

“Het was al weer geleden van Ieper vorig jaar dat we nog gereden hadden,” aldus Freek Vanbeveren. “Neem daarbij ook nog het wisselvallige weer en het feit dat we niet wisten hoe de proeven erbij lagen en je begrijpt dat waarom we voorzichtig gestart zijn.”

“Nadat we de drie proeven 1x afgewerkt hadden, kwamen we al snel terug in een goed ritme. Naar het einde van de rally hadden we echt een goed gevoel in de wagen en vooral veel fun. De tijden volgden dan ook en we konden nog 4x een besttijd rijden bij de R2 wagens.”

“Dit geeft ons een goed gevoel en we kijken dan ook uit om verder het tempo op te drijven in de Rally van Wervik en de Ypres Rally. Graag willen we nog eens de mensen die dit mogelijk maken en de supporters bedanken! Grondwerken Frank De Muer, Eurokart, Worldkarts, Electro Demolder, Melkophaling Michiel Verdonck, Algemene bouwwerken Nico Hommez & zonen, RDS Electronics en Pevatec voor de schitterende wagen.”