Dit weekend kwam rallyteam Vanbeveren-Coolzaet voor het eerst in actie dit seizoen. Een seizoen met als hoogtepunt ongetwijfeld hun deelname aan de Ypres Rally. De Monteberg Rally werd dan ook verreden als voorbereiding op de wedstrijd in en om de kattenstad.

“Het was al weer geleden van Ieper vorig jaar dat we nog gereden hadden,” aldus Freek Vanbeveren. “Neem daarbij ook nog het wisselvallige weer en het feit dat we niet wisten hoe de proeven erbij lagen en je begrijpt dat waarom we voorzichtig gestart zijn.”

“Nadat we de drie proeven 1x afgewerkt hadden, kwamen we al snel terug in een goed ritme. Naar het einde van de rally hadden we echt een goed gevoel in de wagen en vooral veel fun. De tijden volgden dan ook en we konden nog 4x een besttijd rijden bij de R2 wagens.”

RallyTime animated
VAS

“Dit geeft ons een goed gevoel en we kijken dan ook uit om verder het tempo op te drijven in de Rally van Wervik en de Ypres Rally. Graag willen we nog eens de mensen die dit mogelijk maken en de supporters bedanken! Grondwerken Frank De Muer, Eurokart, Worldkarts, Electro Demolder, Melkophaling Michiel Verdonck, Algemene bouwwerken Nico Hommez & zonen, RDS Electronics en Pevatec voor de schitterende wagen.”

RallyTime animated
KAMV
Rally van Wallonië - Thierry Schloesser op titeljacht in Divisie 2
BRC
JBRC - Rallye de Wallonie - Zware concurrentie voor leider Jonas Dewilde
BRC
Genummerde deelnemerslijst Rallye de Wallonie
BRC
Elke BRC Powerstage voortaan live op TV
BRC
Mooi deelnemersveld voor 41ste Rallye de Wallonie
BRC
Cédric De Cecco start BRC campagne in Ralye de Wallonie
VAS
Wim Meulders: Drie decennia autosport met passie
Pieter Tsjoen Racing met Toyota GR Yaris Rally2 in Ypres Rally
BRC
Vande Walle – Truyaert kijken tevreden terug op hun thuisrally
BRC
Van de Vivere - Canoot maakten kennis met Skoda Fabia Rally2 in TAC Rally
X