Een opmerkelijke prestatie. Met deze woorden kunnen we het debuut van Emile Devos en Cédric Jacques in de COMTEX Ford Fiesta R2 best samenvatten. Een prestatie die veelbelovend is voor de toekomst.

Nog nooit eerder stonden Emile Devos en Cédric Jacques aan de start van een rally. Er werd dan ook met verbazing gekeken toen de eerste tijd binnenkwam bij COMTEX rallysport. En dit ondanks het uitvallen van de servo. Er zit duidelijk potentieel in dit team.

63ste OVV
BRC

Het probleem met de servo kon niet opgelost worden tijdens de service. Dit weerhield hen echter niet om met het volste vertrouwen zich te mengen in de strijd bij de krachtigere R2’s. Op KP3 werd 30” straftijd opgelopen door een latere start na problemen met het bevestigen van gordels en ‘hans’. De motivatie was er niet minder om en er werd een tijd binnen de top 30 op de tabellen geschreven.

De wedstrijd werd dan ook zonder verdere problemen uitgereden en de COMTEX Ford Fiesta R2 was terug een toonbeeld van betrouwbaarheid dankzij serviceteam XLT. Het team finishte op een 41ste plaats algemeen en een 5de plaats bij de R2’s. Een veelbelovende prestatie. Zonder die 30 seconden straftijd zou het team nog enkele plaatsen hoger geëindigd zijn in het klassement.

Dank aan sponsors: COMTEX / Garage Devos & Dewanckel / Verzekeringen Steyaert / Ronny Steyaert accountants / Houthandel Decadt / Majestik / Copie Deleye. Teamkledij : Projob / Herock Workwear / Harvest / Printer / MTS safetyshoes

RallyTime animated
Stannic_animatie
VAS
TN-Motorsport - Short Rally van Moorslede 2023
BRC
Maxime Potty verstevigt zijn leidersplaats met winst in de South Belgian Rally
Damien Strobbe ruilt Opel Corsa in voor Renault Clio
6 Uren van Kortrijk is allerlaatste wedstrijd GoDrive team
VAS
Kampioenschap wordt beslist in Regularity van Zuid-Limburg
VAS
6de Rally van Zuid - Limburg
BRC
DG Sport Compétition viert zijn titel tijdens de Spa Rally
BRC
Condroz Rally - Pieter-Jan Maeyaert oppermachtig met de BMW M3 E30
BRC
2WD Trophy - De Fina domineert in Condroz Rally, T'Joens neemt de leiding in kampioenschap
BRC
Condroz Rally - Verstappen wint, Jimmy D'hondt kampioen
X