De TAC rally is voor ons een thuisrally. Het is ook de enige rally waar we tot op heden al veel schade hebben gehad. Bijgevolg wordt er ieder jaar in Tielt toch gestart met de nodige spanningen. Dit jaar was dat niet anders. En zeker niet voor de 1ste thuisrally met onze nieuwe motor. Maar het vertrouwen was er. Zowel in de auto als in de co-piloot van dienst Filip De Munck.

De 1ste ronde verliep vlot en we waren tevreden met onze tijden. Wel enorm spijtig dat we onze favoriete KP Oosthoek niet konden rijden. Ook in de twee ronde zaten we met hetzelfde probleem dat KP Oosthoek terug geannuleerd werd.

BRC
KAMV

Op Schuiferskapelle (3) reden we jammer genoeg lek en verloren we meer dan een minuut. Op KP Ondank stonden de hemelsluizen open, waar anderen dan weer op het droge hadden gereden. Maar het positieve in de 3de ronde was dan dat we uiteindelijk toch eens Oosthoek mochten rijden met direct een 4de tijd algemeen. Poelberg werd geannuleerd.

We hebben gans de dag in concurrentie gelegen met het team Oosterlinck – Vanden Berghe, uiteindelijk zijn zij derde geworden en wij zesde in de eindstand. De lekke band heeft ons de das om gedaan. Maar was wel leuk om allemaal zo dicht bij elkaar te zitten met de tijden.

Uiteindelijk zijn we toch super content over de dag, het gevoel met de nieuwe motor is er en de resultaten zullen wel volgen. Vada Racing heeft dit terug super gedaan. TAC rally is en blijft één van de mooiste rally evenementen in de streek. Een dikke pluim voor de organisatie.

KAMV
RallyTime animated
VAS
Wout Coopman tankt zelfvertrouwen in Hemicuda Rally
BRC
East Belgian Rally - Spektakel en spanning verzekerd in de Oostkantons
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen - Veel outsiders willen favoriet Maxime Potty verrassen
BRC
Freddy Loix wint voor de tweede keer op rij de Aarova Rally
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen – Inschrijven aan voordeeltarief loopt ten einde
BRC
TAC Rally - Benoit Verlinde boekt een leerrijke overwinning
BRC
TAC Rally - PJ Maeyaert klopt Paul Lietaer in de sprint
BRC
Maxime Potty wint 48ste TAC RAlly
BRC
TAC Rally - Sterke affiche in BRC Masters
BRC
HBRC - TAC Rally - Paul Lietaer wil de BMW's weer verslaan
X