Zondagmorgen wakker geworden met een wrang gevoel. Onze eerste rally voor 2019 moest de krachtmeting worden met de M-Cup. Deze Cup werd opgericht met als doel een aparte groep te vormen binnen de wedstrijden, enkel voor BMW wagens. Dat we met onze “oude” standaard M3 het jong geweld niet zouden kunnen volgen wisten we, maar ons zomaar gewonnen geven staat nu ook niet in de handleiding.

Al vanop KP1 moesten we vol gaan om de aansluiting met de top niet te verliezen. Bitter koud was het zaterdagmorgen maar de zon was van de partij. Strak tempo vanaf de startlijn, remzones perfect leggen en de valstrikken vermijden. Het liep perfect tot die laatste bocht… Komend vanuit een bosje terug in het zonlicht, dit gecombineerd met een bocht vol grint deed ons spijtig in de gracht belanden.

Dankzij de talrijke toeschouwers waren we na 1 minuut al terug op weg maar de stuurinrichting was geraakt en zo dienden we nog 3 proeven af te leggen alvorens de servicecrew het euvel kon herstellen. Met de nodige voorzichtigheid reden we ronde 1 uit. De krachtmeting konden we terug aanvangen, het eindresultaat was wel niet meer van tel.

KAMV
63ste OVV

Zo eindigde de TAC op een 9de plaats in de M-Cup en een 34ste plaats algemeen. Dank aan de servicecrew en de supporters. Op naar de volgende de Monteberg short rally op zondag 5 mei waar Brecht en Chris van de eerste keer van start gaan als nieuw duo.

KAMV
Stannic_animatie
BRC
TAC Rally - Benoit Verlinde boekt een leerrijke overwinning
BRC
TAC Rally - PJ Maeyaert klopt Paul Lietaer in de sprint
BRC
Maxime Potty wint 48ste TAC RAlly
BRC
TAC Rally - Sterke affiche in BRC Masters
BRC
HBRC - TAC Rally - Paul Lietaer wil de BMW's weer verslaan
BRC
JBRC - TAC Rally - Duel der Clio's, met Maxim Decock als outsider
BRC
Topaffiche voor de 48ste TAC Rally
BRC
63ste A&D Omloop Vlaanderen blijft vernieuwen
VAS
TN-Motorsport - Short Rally van Moorslede 2023
BRC
Maxime Potty verstevigt zijn leidersplaats met winst in de South Belgian Rally
X