Foto Rally van Staden 2018

Voorgaand rallyjaar werd afgesloten met een gemengd gevoel. Het tegenvallend resultaat en de gemiste ervaring in de Tieltse thuisrally werd grotendeels goedgemaakt tijdens de Rally van Staden. Met het leergeld van vorig jaar in het achterhoofd gaan we in eerste instantie streven naar een dag vol plezier en amusement. En dit opnieuw samen met goede vriend Didier Vandenheede als copiloot. Het is de bedoeling om op een gestaag tempo ervaring op te bouwen.

Ook dit jaar wordt er opnieuw beroep gedaan op een wagen vanuit de XLT renstal. De vertrouwde Ford Fiesta R2 wordt ingewisseld voor de geëvolueerde versie, namelijk een Ford Fiesta R200. De voorstelling van de wagen zal plaatsvinden op de Shakedown zelf. De gekende proef “De Ratte” gaat door op woensdag 10 april. Hierbij zijn alle sympathisanten, rallyvrienden en natuurlijk onze sponsoren hartelijk uitgenodigd vanaf 18 uur voor een hapje en een drankje in en om onze service tent. De exacte locatie van onze serviceplaats bevindt zich in het begin van de Burgemeester A. Guilbertlaan en dit vlakbij de frituur ‘De Friethoek’. Na een korte wandeling kan van hieruit ook het echte rallywerk bewondert worden.

BRC
VAS
Pieter Tsjoen Racing met Toyota GR Yaris Rally2 in Ypres Rally
BRC
Vande Walle – Truyaert kijken tevreden terug op hun thuisrally
BRC
Van de Vivere - Canoot maakten kennis met Skoda Fabia Rally2 in TAC Rally
BRC
2WD Trophy - Spelmans komt net te kort ondanks sterke inhaalrace
BRC
TAC Rally - 2WD Trophy - Faustin Lahy wint bij zijn debuut in Tielt 
BRC
TAC Rally - One-man-show van Paul Lietaer in Historic
BRC
TAC Rally - Kurt Braeckevelt de snelste in Divisie 2
BRC
TAC Rally - Leerrijke wedstrijd voor debutant Dré De Rycke
BRC
Niels Reynvoet snelste in 49ste TAC Rally
BRC
Startvolgorde TAC Rally
X