JDP rallyteam derde opeenvolgende keer in TAC Rally


Foto Rally van Staden 2018

Voorgaand rallyjaar werd afgesloten met een gemengd gevoel. Het tegenvallend resultaat en de gemiste ervaring in de Tieltse thuisrally werd grotendeels goedgemaakt tijdens de Rally van Staden. Met het leergeld van vorig jaar in het achterhoofd gaan we in eerste instantie streven naar een dag vol plezier en amusement. En dit opnieuw samen met goede vriend Didier Vandenheede als copiloot. Het is de bedoeling om op een gestaag tempo ervaring op te bouwen.

Ook dit jaar wordt er opnieuw beroep gedaan op een wagen vanuit de XLT renstal. De vertrouwde Ford Fiesta R2 wordt ingewisseld voor de geëvolueerde versie, namelijk een Ford Fiesta R200. De voorstelling van de wagen zal plaatsvinden op de Shakedown zelf. De gekende proef “De Ratte” gaat door op woensdag 10 april. Hierbij zijn alle sympathisanten, rallyvrienden en natuurlijk onze sponsoren hartelijk uitgenodigd vanaf 18 uur voor een hapje en een drankje in en om onze service tent. De exacte locatie van onze serviceplaats bevindt zich in het begin van de Burgemeester A. Guilbertlaan en dit vlakbij de frituur ‘De Friethoek’. Na een korte wandeling kan van hieruit ook het echte rallywerk bewondert worden.