Dit weekend start Kjell Vandenberghe met een nieuwe co in de Rallysprint van Moorslede. Jonas Vanlauwe zal plaatsnemen in het rechterzitje van de beamer. Op het programma het volledige VAS kampioenschap.

Zondag van start in Moorslede. Wat zijn de verwachtingen?

“Als het weer een beetje meezit, hoop ik in de top 15 te eindigen. Al wordt het wel wat aanpassen. Het is de eerste keer dat ik met Jonas Vanlauwe rijdt. Het is trouwens ook zijn debuut in de rallysport. Het is al altijd een droom geweest van Jonas om deel te nemen aan rally’s. Jonas is zeer gedreven en gemotiveerd en heeft een grote passie voor BMW’s. Dus ik zie het wel goedkomen.”

RT2
VAS

In Moorslede wordt er ook een spektakelbeker uitgereikt. Iets voor jullie?

“Ik ga me proberen te focussen om een goed resultaat te behalen. De bedoeling is om het spektakel en de snelheid zo goed mogelijk te combineren. Dat gaan we in ieder geval proberen.”

Na Moorslede, hoe gaat het dan verder?

“Samen met Jonas staat het volledige VAS kampioenschap op het programma. Enkel tijdens de 6 Uren van Kortrijk zal Jonas me niet navigeren. Tijdens deze wedstrijd zal de zaakvoerder van Delissimo, Dieter van Betsbrugge, de nota’s verzorgen. Als we gespaard blijven van pech, dan zie ik ons wel in de top 3 van divisie 3 eindigen. Dat is wat we gaan proberen te verwezenlijken.”

Tot slot wil Kjell nog de mensen bedanken die dit alles mogelijk maken.

“Om te beginnen de sponsors. Delissimo, Auto’s Peter, Hairstyle Pure, Pistoletto, Vloerwerken De Neve, Hair en Beauty Compleanno, Sole Mare en Verdupak. Daarnaast iedereen die meegedaan heeft aan onze actie waarbij voor 25 euro er een foto op het dak geplaatst werd. En natuurlijk ook een dikke merci aan mijn pa om de auto weer op punt te zetten!”

 


 

Stannic_animatie
BRC
BRC
63ste A&D Omloop Vlaanderen blijft vernieuwen
VAS
TN-Motorsport - Short Rally van Moorslede 2023
BRC
Maxime Potty verstevigt zijn leidersplaats met winst in de South Belgian Rally
Damien Strobbe ruilt Opel Corsa in voor Renault Clio
6 Uren van Kortrijk is allerlaatste wedstrijd GoDrive team
VAS
Kampioenschap wordt beslist in Regularity van Zuid-Limburg
VAS
6de Rally van Zuid - Limburg
BRC
DG Sport Compétition viert zijn titel tijdens de Spa Rally
BRC
Condroz Rally - Pieter-Jan Maeyaert oppermachtig met de BMW M3 E30
BRC
2WD Trophy - De Fina domineert in Condroz Rally, T'Joens neemt de leiding in kampioenschap
X