Dit weekend start Kjell Vandenberghe met een nieuwe co in de Rallysprint van Moorslede. Jonas Vanlauwe zal plaatsnemen in het rechterzitje van de beamer. Op het programma het volledige VAS kampioenschap.

Zondag van start in Moorslede. Wat zijn de verwachtingen?

“Als het weer een beetje meezit, hoop ik in de top 15 te eindigen. Al wordt het wel wat aanpassen. Het is de eerste keer dat ik met Jonas Vanlauwe rijdt. Het is trouwens ook zijn debuut in de rallysport. Het is al altijd een droom geweest van Jonas om deel te nemen aan rally’s. Jonas is zeer gedreven en gemotiveerd en heeft een grote passie voor BMW’s. Dus ik zie het wel goedkomen.”

RT1
BRC

In Moorslede wordt er ook een spektakelbeker uitgereikt. Iets voor jullie?

“Ik ga me proberen te focussen om een goed resultaat te behalen. De bedoeling is om het spektakel en de snelheid zo goed mogelijk te combineren. Dat gaan we in ieder geval proberen.”

Na Moorslede, hoe gaat het dan verder?

“Samen met Jonas staat het volledige VAS kampioenschap op het programma. Enkel tijdens de 6 Uren van Kortrijk zal Jonas me niet navigeren. Tijdens deze wedstrijd zal de zaakvoerder van Delissimo, Dieter van Betsbrugge, de nota’s verzorgen. Als we gespaard blijven van pech, dan zie ik ons wel in de top 3 van divisie 3 eindigen. Dat is wat we gaan proberen te verwezenlijken.”

Tot slot wil Kjell nog de mensen bedanken die dit alles mogelijk maken.

“Om te beginnen de sponsors. Delissimo, Auto’s Peter, Hairstyle Pure, Pistoletto, Vloerwerken De Neve, Hair en Beauty Compleanno, Sole Mare en Verdupak. Daarnaast iedereen die meegedaan heeft aan onze actie waarbij voor 25 euro er een foto op het dak geplaatst werd. En natuurlijk ook een dikke merci aan mijn pa om de auto weer op punt te zetten!”

 


 

RT2
VAS
BRC
East Belgian Rally - Spektakel en spanning verzekerd in de Oostkantons
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen - Veel outsiders willen favoriet Maxime Potty verrassen
BRC
Freddy Loix wint voor de tweede keer op rij de Aarova Rally
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen – Inschrijven aan voordeeltarief loopt ten einde
BRC
TAC Rally - Benoit Verlinde boekt een leerrijke overwinning
BRC
TAC Rally - PJ Maeyaert klopt Paul Lietaer in de sprint
BRC
Maxime Potty wint 48ste TAC RAlly
BRC
TAC Rally - Sterke affiche in BRC Masters
BRC
HBRC - TAC Rally - Paul Lietaer wil de BMW's weer verslaan
BRC
JBRC - TAC Rally - Duel der Clio's, met Maxim Decock als outsider
X