Dit weekend start Kjell Vandenberghe met een nieuwe co in de Rallysprint van Moorslede. Jonas Vanlauwe zal plaatsnemen in het rechterzitje van de beamer. Op het programma het volledige VAS kampioenschap.

Zondag van start in Moorslede. Wat zijn de verwachtingen?

“Als het weer een beetje meezit, hoop ik in de top 15 te eindigen. Al wordt het wel wat aanpassen. Het is de eerste keer dat ik met Jonas Vanlauwe rijdt. Het is trouwens ook zijn debuut in de rallysport. Het is al altijd een droom geweest van Jonas om deel te nemen aan rally’s. Jonas is zeer gedreven en gemotiveerd en heeft een grote passie voor BMW’s. Dus ik zie het wel goedkomen.”

RT2
BRC

In Moorslede wordt er ook een spektakelbeker uitgereikt. Iets voor jullie?

“Ik ga me proberen te focussen om een goed resultaat te behalen. De bedoeling is om het spektakel en de snelheid zo goed mogelijk te combineren. Dat gaan we in ieder geval proberen.”

Na Moorslede, hoe gaat het dan verder?

“Samen met Jonas staat het volledige VAS kampioenschap op het programma. Enkel tijdens de 6 Uren van Kortrijk zal Jonas me niet navigeren. Tijdens deze wedstrijd zal de zaakvoerder van Delissimo, Dieter van Betsbrugge, de nota’s verzorgen. Als we gespaard blijven van pech, dan zie ik ons wel in de top 3 van divisie 3 eindigen. Dat is wat we gaan proberen te verwezenlijken.”

Tot slot wil Kjell nog de mensen bedanken die dit alles mogelijk maken.

“Om te beginnen de sponsors. Delissimo, Auto’s Peter, Hairstyle Pure, Pistoletto, Vloerwerken De Neve, Hair en Beauty Compleanno, Sole Mare en Verdupak. Daarnaast iedereen die meegedaan heeft aan onze actie waarbij voor 25 euro er een foto op het dak geplaatst werd. En natuurlijk ook een dikke merci aan mijn pa om de auto weer op punt te zetten!”

 


 

RT1
BRC
Pieter Tsjoen Racing met Toyota GR Yaris Rally2 in Ypres Rally
BRC
Vande Walle – Truyaert kijken tevreden terug op hun thuisrally
BRC
Van de Vivere - Canoot maakten kennis met Skoda Fabia Rally2 in TAC Rally
BRC
2WD Trophy - Spelmans komt net te kort ondanks sterke inhaalrace
BRC
TAC Rally - 2WD Trophy - Faustin Lahy wint bij zijn debuut in Tielt 
BRC
TAC Rally - One-man-show van Paul Lietaer in Historic
BRC
TAC Rally - Kurt Braeckevelt de snelste in Divisie 2
BRC
TAC Rally - Leerrijke wedstrijd voor debutant Dré De Rycke
BRC
Niels Reynvoet snelste in 49ste TAC Rally
BRC
Startvolgorde TAC Rally
X