Didier Spillebeen en Tommy Aeck met nieuwe BMW

Zondag staat Didier Spillebeen met Tommy Aeck aan de start van de Rallysprint van Moorslede. Uitkijken naar de blauwe BMW is echter uit den boze. Het duo komt immers aan de start met een andere BMW 325i E30.

“Dit weekend starten we niet met de gekende blauwe BMW,” aldus Didier. “Deze wordt momenteel op orde gezet om in April de TAC Rally te rijden. Nu zondag starten we met een heropgebouwde BMW 325i E30. Een wagen die voor het eerst kilometers zal maken onder de vlag van het Blue Racing Team.”

“Na een volledige winter aan de wagen te hebben gesleuteld, is de goesting groot om aan de start te komen met de nieuwe geprepareerde bolide. Het wordt wat wennen maar we kunnen u verzekeren dat hier ook wel wat spektakel te zien zal zijn. Het wordt spannend want de wagen moet ingereden en getest worden om deze zo te kunnen verbeteren. De finish halen is voor ons dan ook het hoofddoel.”

“Ook voor onze trouwe sponsors zal het wat wennen worden maar we zorgden ervoor dat deze opnieuw mooi in de kijker zullen komen op de nieuwe wagen. Alvast dank voor de steun van: Autoparts Stekelorum, Amerlynck Christ, Tuinaanleg Boucherie, Buxushoeve en tuinplanten, Aannemingen Bremico, Banden Buyse Patriek, Trappen RVW, Wico en Tommy Textile.”