Zondag staat Didier Spillebeen met Tommy Aeck aan de start van de Rallysprint van Moorslede. Uitkijken naar de blauwe BMW is echter uit den boze. Het duo komt immers aan de start met een andere BMW 325i E30.

“Dit weekend starten we niet met de gekende blauwe BMW,” aldus Didier. “Deze wordt momenteel op orde gezet om in April de TAC Rally te rijden. Nu zondag starten we met een heropgebouwde BMW 325i E30. Een wagen die voor het eerst kilometers zal maken onder de vlag van het Blue Racing Team.”

“Na een volledige winter aan de wagen te hebben gesleuteld, is de goesting groot om aan de start te komen met de nieuwe geprepareerde bolide. Het wordt wat wennen maar we kunnen u verzekeren dat hier ook wel wat spektakel te zien zal zijn. Het wordt spannend want de wagen moet ingereden en getest worden om deze zo te kunnen verbeteren. De finish halen is voor ons dan ook het hoofddoel.”

Stannic
Stannic_animatie

“Ook voor onze trouwe sponsors zal het wat wennen worden maar we zorgden ervoor dat deze opnieuw mooi in de kijker zullen komen op de nieuwe wagen. Alvast dank voor de steun van: Autoparts Stekelorum, Amerlynck Christ, Tuinaanleg Boucherie, Buxushoeve en tuinplanten, Aannemingen Bremico, Banden Buyse Patriek, Trappen RVW, Wico en Tommy Textile.”

RT1
VAS
BRC
63ste A&D Omloop Vlaanderen blijft vernieuwen
VAS
TN-Motorsport - Short Rally van Moorslede 2023
BRC
Maxime Potty verstevigt zijn leidersplaats met winst in de South Belgian Rally
Damien Strobbe ruilt Opel Corsa in voor Renault Clio
6 Uren van Kortrijk is allerlaatste wedstrijd GoDrive team
VAS
Kampioenschap wordt beslist in Regularity van Zuid-Limburg
VAS
6de Rally van Zuid - Limburg
BRC
DG Sport Compétition viert zijn titel tijdens de Spa Rally
BRC
Condroz Rally - Pieter-Jan Maeyaert oppermachtig met de BMW M3 E30
BRC
2WD Trophy - De Fina domineert in Condroz Rally, T'Joens neemt de leiding in kampioenschap
X