Zondag staat Didier Spillebeen met Tommy Aeck aan de start van de Rallysprint van Moorslede. Uitkijken naar de blauwe BMW is echter uit den boze. Het duo komt immers aan de start met een andere BMW 325i E30.

“Dit weekend starten we niet met de gekende blauwe BMW,” aldus Didier. “Deze wordt momenteel op orde gezet om in April de TAC Rally te rijden. Nu zondag starten we met een heropgebouwde BMW 325i E30. Een wagen die voor het eerst kilometers zal maken onder de vlag van het Blue Racing Team.”

“Na een volledige winter aan de wagen te hebben gesleuteld, is de goesting groot om aan de start te komen met de nieuwe geprepareerde bolide. Het wordt wat wennen maar we kunnen u verzekeren dat hier ook wel wat spektakel te zien zal zijn. Het wordt spannend want de wagen moet ingereden en getest worden om deze zo te kunnen verbeteren. De finish halen is voor ons dan ook het hoofddoel.”

KAMV
VAS

“Ook voor onze trouwe sponsors zal het wat wennen worden maar we zorgden ervoor dat deze opnieuw mooi in de kijker zullen komen op de nieuwe wagen. Alvast dank voor de steun van: Autoparts Stekelorum, Amerlynck Christ, Tuinaanleg Boucherie, Buxushoeve en tuinplanten, Aannemingen Bremico, Banden Buyse Patriek, Trappen RVW, Wico en Tommy Textile.”

RT2
KAMV
BRC
Michelin en Kronos Tyres zijn klaar voor het Kroon-Oil BRC 2024
BRC
Tom Boonen klaar voor volgend hoofdstuk in zijn rallycarrière.
VAS
Wout Coopman tankt zelfvertrouwen in Hemicuda Rally
BRC
East Belgian Rally - Spektakel en spanning verzekerd in de Oostkantons
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen - Veel outsiders willen favoriet Maxime Potty verrassen
BRC
Freddy Loix wint voor de tweede keer op rij de Aarova Rally
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen – Inschrijven aan voordeeltarief loopt ten einde
BRC
TAC Rally - Benoit Verlinde boekt een leerrijke overwinning
BRC
TAC Rally - PJ Maeyaert klopt Paul Lietaer in de sprint
BRC
Maxime Potty wint 48ste TAC RAlly
X