De Noorse rijder zal een volledig seizoen in het WRC2-Pro kampioenschap rijden aan het stuur van een Citroën C3 R5, geprepareerd door het Belgische team.  Dit programma wordt gesteund door Citroën Racing en de Racing Shop, Michelin en Total, en zal van start gaan binnen een paar weken met de Rally van Zweden.

Mads Østberg staat voor een overwinning in het WRC (Portugal 2012), 11 podia in het wereldkampioenschap rally en een status als officiële piloot voor Citroën in 2014, 2015 en 2018. Vorig seizoen deed de Noorse piloot ook mee in acht WRC races met de nieuwe C3 WRC, behaalde hij podiumplaatsen in Finland en Australië en eindigde hij eerste van de Citroën piloten in het kampioenschap.

Op 31-jarige leeftijd kan Mads Østberg bogen op een gedegen ervaring: drie keer Noors kampioen (2006, 2007 en 2008), hij deed mee aan zijn eerste rally in het WK in 2006 (Wales GB). Aan boord van een Subaru Impreza, een Ford Fiesta en in het bijzonder een Citroën DS3 en C3 WRC, is Mads Østberg nooit weggeweest uit het wereldkampioenschap.

RT2
RT1

De Noor en zijn co-driver Torstein Eriksen pakken deze nieuwe uitdaging met grote vastberadenheid aan. De Citroën C3 R5 is een fantastisch wapen en het doel is niets minder dan de wereldtitel.

DG Sport Competition heeft op haar beurt veel ervaring met Citroëns: denk maar aan de wereldtitel in WRC3 en Junior van Quentin Gilbert en Renaud Jamoul in 2015, met een DS3 R3 die werd geprepareerd in de ateliers in Theux. DG Sport Competition heeft ook een DS3 R5 geprepareerd en meer recentelijk een C3 R5 met Kevin Abbring en natuurlijk Guillaume de Mevius.

RT1
BRC
BRC
Genummerde deelnemerslijst Rallye de Wallonie
BRC
Elke BRC Powerstage voortaan live op TV
BRC
Mooi deelnemersveld voor 41ste Rallye de Wallonie
BRC
Cédric De Cecco start BRC campagne in Ralye de Wallonie
VAS
Wim Meulders: Drie decennia autosport met passie
Pieter Tsjoen Racing met Toyota GR Yaris Rally2 in Ypres Rally
BRC
Vande Walle – Truyaert kijken tevreden terug op hun thuisrally
BRC
Van de Vivere - Canoot maakten kennis met Skoda Fabia Rally2 in TAC Rally
BRC
2WD Trophy - Spelmans komt net te kort ondanks sterke inhaalrace
BRC
TAC Rally - 2WD Trophy - Faustin Lahy wint bij zijn debuut in Tielt 
X