De Noorse rijder zal een volledig seizoen in het WRC2-Pro kampioenschap rijden aan het stuur van een Citroën C3 R5, geprepareerd door het Belgische team.  Dit programma wordt gesteund door Citroën Racing en de Racing Shop, Michelin en Total, en zal van start gaan binnen een paar weken met de Rally van Zweden.

Mads Østberg staat voor een overwinning in het WRC (Portugal 2012), 11 podia in het wereldkampioenschap rally en een status als officiële piloot voor Citroën in 2014, 2015 en 2018. Vorig seizoen deed de Noorse piloot ook mee in acht WRC races met de nieuwe C3 WRC, behaalde hij podiumplaatsen in Finland en Australië en eindigde hij eerste van de Citroën piloten in het kampioenschap.

Op 31-jarige leeftijd kan Mads Østberg bogen op een gedegen ervaring: drie keer Noors kampioen (2006, 2007 en 2008), hij deed mee aan zijn eerste rally in het WK in 2006 (Wales GB). Aan boord van een Subaru Impreza, een Ford Fiesta en in het bijzonder een Citroën DS3 en C3 WRC, is Mads Østberg nooit weggeweest uit het wereldkampioenschap.

RT1
BRC

De Noor en zijn co-driver Torstein Eriksen pakken deze nieuwe uitdaging met grote vastberadenheid aan. De Citroën C3 R5 is een fantastisch wapen en het doel is niets minder dan de wereldtitel.

DG Sport Competition heeft op haar beurt veel ervaring met Citroëns: denk maar aan de wereldtitel in WRC3 en Junior van Quentin Gilbert en Renaud Jamoul in 2015, met een DS3 R3 die werd geprepareerd in de ateliers in Theux. DG Sport Competition heeft ook een DS3 R5 geprepareerd en meer recentelijk een C3 R5 met Kevin Abbring en natuurlijk Guillaume de Mevius.

RT2
KAMV
BRC
Ardeca Ypres Rally: Lefebvre en Loix als uitdagers
BRC
Ardeca Ypres Rally - Loix, Casier en Verstappen zijn er klaar voor!
BRC
Niels Reynvoet wint Sezoensrally na spannende finale
BRC
Startvolgorde Sezoensrally
BRC
BRC Masters - Jos Verstappen gaat voor winst in Sezoensrally
BRC
Sezoensrally - Eddy Buntinx start thuisrally als leider in de 2WD Trophy
BRC
Vincent Verschueren kijkt uit naar Sezoensrally
BRC
Sezoensrally - De Belgische top aan de start op de maaskiezel
47ste Sezoensrally - Padeltoernooi tussen enkele BRC-teams
BRC
Voorlopige deelnemerslijst 47ste Sezoensrally
X