De Noorse rijder zal een volledig seizoen in het WRC2-Pro kampioenschap rijden aan het stuur van een Citroën C3 R5, geprepareerd door het Belgische team.  Dit programma wordt gesteund door Citroën Racing en de Racing Shop, Michelin en Total, en zal van start gaan binnen een paar weken met de Rally van Zweden.

Mads Østberg staat voor een overwinning in het WRC (Portugal 2012), 11 podia in het wereldkampioenschap rally en een status als officiële piloot voor Citroën in 2014, 2015 en 2018. Vorig seizoen deed de Noorse piloot ook mee in acht WRC races met de nieuwe C3 WRC, behaalde hij podiumplaatsen in Finland en Australië en eindigde hij eerste van de Citroën piloten in het kampioenschap.

Op 31-jarige leeftijd kan Mads Østberg bogen op een gedegen ervaring: drie keer Noors kampioen (2006, 2007 en 2008), hij deed mee aan zijn eerste rally in het WK in 2006 (Wales GB). Aan boord van een Subaru Impreza, een Ford Fiesta en in het bijzonder een Citroën DS3 en C3 WRC, is Mads Østberg nooit weggeweest uit het wereldkampioenschap.

RT1
VAS

De Noor en zijn co-driver Torstein Eriksen pakken deze nieuwe uitdaging met grote vastberadenheid aan. De Citroën C3 R5 is een fantastisch wapen en het doel is niets minder dan de wereldtitel.

DG Sport Competition heeft op haar beurt veel ervaring met Citroëns: denk maar aan de wereldtitel in WRC3 en Junior van Quentin Gilbert en Renaud Jamoul in 2015, met een DS3 R3 die werd geprepareerd in de ateliers in Theux. DG Sport Competition heeft ook een DS3 R5 geprepareerd en meer recentelijk een C3 R5 met Kevin Abbring en natuurlijk Guillaume de Mevius.

RT1
KAMV
BRC
Michelin en Kronos Tyres zijn klaar voor het Kroon-Oil BRC 2024
BRC
Tom Boonen klaar voor volgend hoofdstuk in zijn rallycarrière.
VAS
Wout Coopman tankt zelfvertrouwen in Hemicuda Rally
BRC
East Belgian Rally - Spektakel en spanning verzekerd in de Oostkantons
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen - Veel outsiders willen favoriet Maxime Potty verrassen
BRC
Freddy Loix wint voor de tweede keer op rij de Aarova Rally
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen – Inschrijven aan voordeeltarief loopt ten einde
BRC
TAC Rally - Benoit Verlinde boekt een leerrijke overwinning
BRC
TAC Rally - PJ Maeyaert klopt Paul Lietaer in de sprint
BRC
Maxime Potty wint 48ste TAC RAlly
X