De Noorse rijder zal een volledig seizoen in het WRC2-Pro kampioenschap rijden aan het stuur van een Citroën C3 R5, geprepareerd door het Belgische team.  Dit programma wordt gesteund door Citroën Racing en de Racing Shop, Michelin en Total, en zal van start gaan binnen een paar weken met de Rally van Zweden.

Mads Østberg staat voor een overwinning in het WRC (Portugal 2012), 11 podia in het wereldkampioenschap rally en een status als officiële piloot voor Citroën in 2014, 2015 en 2018. Vorig seizoen deed de Noorse piloot ook mee in acht WRC races met de nieuwe C3 WRC, behaalde hij podiumplaatsen in Finland en Australië en eindigde hij eerste van de Citroën piloten in het kampioenschap.

Op 31-jarige leeftijd kan Mads Østberg bogen op een gedegen ervaring: drie keer Noors kampioen (2006, 2007 en 2008), hij deed mee aan zijn eerste rally in het WK in 2006 (Wales GB). Aan boord van een Subaru Impreza, een Ford Fiesta en in het bijzonder een Citroën DS3 en C3 WRC, is Mads Østberg nooit weggeweest uit het wereldkampioenschap.

RT2
BRC

De Noor en zijn co-driver Torstein Eriksen pakken deze nieuwe uitdaging met grote vastberadenheid aan. De Citroën C3 R5 is een fantastisch wapen en het doel is niets minder dan de wereldtitel.

DG Sport Competition heeft op haar beurt veel ervaring met Citroëns: denk maar aan de wereldtitel in WRC3 en Junior van Quentin Gilbert en Renaud Jamoul in 2015, met een DS3 R3 die werd geprepareerd in de ateliers in Theux. DG Sport Competition heeft ook een DS3 R5 geprepareerd en meer recentelijk een C3 R5 met Kevin Abbring en natuurlijk Guillaume de Mevius.

KAMV
RT1
BRC
63ste A&D Omloop Vlaanderen blijft vernieuwen
VAS
TN-Motorsport - Short Rally van Moorslede 2023
BRC
Maxime Potty verstevigt zijn leidersplaats met winst in de South Belgian Rally
Damien Strobbe ruilt Opel Corsa in voor Renault Clio
6 Uren van Kortrijk is allerlaatste wedstrijd GoDrive team
VAS
Kampioenschap wordt beslist in Regularity van Zuid-Limburg
VAS
6de Rally van Zuid - Limburg
BRC
DG Sport Compétition viert zijn titel tijdens de Spa Rally
BRC
Condroz Rally - Pieter-Jan Maeyaert oppermachtig met de BMW M3 E30
BRC
2WD Trophy - De Fina domineert in Condroz Rally, T'Joens neemt de leiding in kampioenschap
X