In zijn debuutjaar stond Jens Neskens achtmaal aan de start van een wedstrijd. Het verliep echter niet altijd zoals gewenst. Door pech haalde de Opel Ascona B de finish meer niet dan wel. De wagen werd dan ook grondig onderhanden genomen voor aanvang van seizoen 2019.

“De Opel Ascona B heeft ons vorig jaar wat problemen bezorgd,” vertelt Jens Neskens. “Met een KMS Vankronenburg throttle body systeem, sequëntiele Drenth versnellingsbak, volledig nieuw elektriciteitsnet, nieuwe leidingen en een volledig nieuw dashboard hopen we dit jaar beter te doen.”

“Op het programma staat een mix van VAS, ASAF en BRC wedstrijden. We starten de competitie in Landen met de Rally van Haspengouw. Daarna volgen de Rallye de Hannut, Rallye Salamandre, Sezoensrally, Rally de la Haute Senne, Boucles Chevrotines, Short Rally van Kasterlee, Critérium Jean-Louis Dumont en de Rally van Zuid-Limburg. Verder gaan we er nog eentje uitkiezen in Oktober. Ofwel de Hemicuda Rally ofwel Mettet.”

RT2
RT1

“Het liefst kom ik aan de start van de Rallye de Hannut. Het parcours ligt er meestal vettig bij en het is ook vrij technisch. Dat ligt mij het best. De service wordt verzorgd door David Laporte, Filip Jacobs en Ronny Laporte waarvoor we hen heel dankbaar zijn. Ook een woordje van dank voor de sponsors die er voor zorgen dat we dit kunnen waarmaken,” besluit Jens.

RallyTime animated
RT1
BRC
Ardeca Ypres Rally: Lefebvre en Loix als uitdagers
BRC
Ardeca Ypres Rally - Loix, Casier en Verstappen zijn er klaar voor!
BRC
Niels Reynvoet wint Sezoensrally na spannende finale
BRC
Startvolgorde Sezoensrally
BRC
BRC Masters - Jos Verstappen gaat voor winst in Sezoensrally
BRC
Sezoensrally - Eddy Buntinx start thuisrally als leider in de 2WD Trophy
BRC
Vincent Verschueren kijkt uit naar Sezoensrally
BRC
Sezoensrally - De Belgische top aan de start op de maaskiezel
47ste Sezoensrally - Padeltoernooi tussen enkele BRC-teams
BRC
Voorlopige deelnemerslijst 47ste Sezoensrally
X