In zijn debuutjaar stond Jens Neskens achtmaal aan de start van een wedstrijd. Het verliep echter niet altijd zoals gewenst. Door pech haalde de Opel Ascona B de finish meer niet dan wel. De wagen werd dan ook grondig onderhanden genomen voor aanvang van seizoen 2019.

“De Opel Ascona B heeft ons vorig jaar wat problemen bezorgd,” vertelt Jens Neskens. “Met een KMS Vankronenburg throttle body systeem, sequëntiele Drenth versnellingsbak, volledig nieuw elektriciteitsnet, nieuwe leidingen en een volledig nieuw dashboard hopen we dit jaar beter te doen.”

“Op het programma staat een mix van VAS, ASAF en BRC wedstrijden. We starten de competitie in Landen met de Rally van Haspengouw. Daarna volgen de Rallye de Hannut, Rallye Salamandre, Sezoensrally, Rally de la Haute Senne, Boucles Chevrotines, Short Rally van Kasterlee, Critérium Jean-Louis Dumont en de Rally van Zuid-Limburg. Verder gaan we er nog eentje uitkiezen in Oktober. Ofwel de Hemicuda Rally ofwel Mettet.”

RallyTime animated
KAMV

“Het liefst kom ik aan de start van de Rallye de Hannut. Het parcours ligt er meestal vettig bij en het is ook vrij technisch. Dat ligt mij het best. De service wordt verzorgd door David Laporte, Filip Jacobs en Ronny Laporte waarvoor we hen heel dankbaar zijn. Ook een woordje van dank voor de sponsors die er voor zorgen dat we dit kunnen waarmaken,” besluit Jens.

BRC
63ste OVV
BRC
East Belgian Rally - Spektakel en spanning verzekerd in de Oostkantons
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen - Veel outsiders willen favoriet Maxime Potty verrassen
BRC
Freddy Loix wint voor de tweede keer op rij de Aarova Rally
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen – Inschrijven aan voordeeltarief loopt ten einde
BRC
TAC Rally - Benoit Verlinde boekt een leerrijke overwinning
BRC
TAC Rally - PJ Maeyaert klopt Paul Lietaer in de sprint
BRC
Maxime Potty wint 48ste TAC RAlly
BRC
TAC Rally - Sterke affiche in BRC Masters
BRC
HBRC - TAC Rally - Paul Lietaer wil de BMW's weer verslaan
BRC
JBRC - TAC Rally - Duel der Clio's, met Maxim Decock als outsider
X