Alles begon voor mij in 1998 toen ik als copiloot meeging met Devrome C. in een Peugeot 205 rally. Dit heb ik een 2-tal jaar gedaan. In 2000 reed ik dan zelf een tweetal rally’s in een Peugeot 205 GTI die ik huurde. In 2001 en 2002 reed ik dan met mijn eigen wagen, Opel Corsa, wedstrijden. Daarna ging de helm aan de haak voor een aantal jaar door persoonlijke problemen.

Vanaf 2007 heb ik dan terug de draad opgepakt. De eerste jaren was dit met Tommelein daarna met Lynneel om dan vanaf 2017 terecht te komen in het team van Glenn Rogiers waar ik het rechterzitje voor mijn rekening neem.

Gedurende de jaren dat ik al meedraai in het rallywereldje heb ik toch al het één en ander meegemaakt. Er zijn er echter 2 die er uitspringen en die me altijd zullen bijblijven. De eerste is mijn deelname aan de Hemicuda Rally in 2013 waar ik aan de zijde zat van Thierry Deconinck, met de Mitsubishi EVO XII, en waar ik heel wat bijleerde. De tweede is dan mijn deelname aan de Rally van Zuid-Limburg vorig jaar aan de zijde van Glenn Rogiers waar we de eerste plaats behaalden bij de historics.

Stannic
RT1

Samen met Glenn kijken we toch wel positief terug op ons seizoen 2018. Samen stonden we driemaal aan de start van een wedstrijd en daarvan behaalden we toch 2 van de 3 keer een mooi resultaat. In Moorslede eindigden we als 2de in de divisie 4. De Monteberg eindigde jammer genoeg voor ons met een opgave en dan in de 3de wedstrijd, de Rally van Zuid-Limburg, behaalden we de 1ste plaats bij de historics.

Ook in 2019 neem ik met veel plezier opnieuw het rechterzitje voor mijn rekening naast Glenn Rogiers. We beginnen ons seizoen in de RS Moorslede. Gedurende het seizoen zouden er dan nog een 6-tal volgen maar welke staat nog niet vast.

Zonder het hele team dat achter ons staat zou dit alles niet mogelijk zijn. Graag dan ook nog eens een extra dank u wel voor de mensen, onze mekaniekers alsook de mensen die zorgen voor onze innerlijke mens.

Bedankt Filip dat je effen tijd wilde maken voor ons en we wensen je alvast veel succes in het aankomende seizoen.

KAMV
Stannic_animatie
BRC
East Belgian Rally - Spektakel en spanning verzekerd in de Oostkantons
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen - Veel outsiders willen favoriet Maxime Potty verrassen
BRC
Freddy Loix wint voor de tweede keer op rij de Aarova Rally
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen – Inschrijven aan voordeeltarief loopt ten einde
BRC
TAC Rally - Benoit Verlinde boekt een leerrijke overwinning
BRC
TAC Rally - PJ Maeyaert klopt Paul Lietaer in de sprint
BRC
Maxime Potty wint 48ste TAC RAlly
BRC
TAC Rally - Sterke affiche in BRC Masters
BRC
HBRC - TAC Rally - Paul Lietaer wil de BMW's weer verslaan
BRC
JBRC - TAC Rally - Duel der Clio's, met Maxim Decock als outsider
X