Foto Hyundai Motorsport

Hallo iedereen

Er is een einde gekomen aan een ongelooflijk seizoen. Er komen veel emoties in me op, maar de sterkste is die van dankbaarheid. Graag wil ik dan ook veel mensen bedanken. Bedankt aan het Hyundai Motorsport-team en in het bijzonder aan onze mecaniciens voor hun fantastische werk. Bedankt aan Thierry voor zijn vertrouwen, ons avontuur zit er nog lang niet op. Bedankt aan mijn familie en mijn naasten voor hun nooit aflatende steun. En bedankt aan al onze supporters uit België en daarbuiten, dank jullie wel voor alle aanmoedigingen in momenten van overwinning, maar eveneens in deze van verlies, bedankt voor de ontelbare berichten… Ik ben jullie allemaal zo ontzettend dankbaar en ervaar elke dag het geluk dat ik heb om mijn passie te beleven en de kleuren van ons land hoog te houden in onze sport.

Het was de laatste rally van het seizoen. We wisten dat het niet makkelijk ging zijn… We hadden ons hierin dan ook niet vergist. Ons ritme was reeds goed vanaf de eerste proeven, maar een lekke band aan het eind van de dag, die later ook nog eens van de velg ging, dwong ons tot een tiende plaats! Als gevolg hiervan moesten we de weg openen op zaterdag, wat een remonte in het klassement heel moeilijk ging maken!

RT2
KAMV

Op zondagochtend, hadden we nog zes proeven om een stunt te creëren op een, door de regen, heel glad parkoers. We waren vastberaden om alles te geven, om het ons nadien niet te beklagen dat we er niet alles aan gedaan zouden hebben. Na drie zeer sterke tijden namen we de start in de proef van “Coramba”, waar we vanaf het begin vol in de aanval gingen. Maar een nieuwe regenbui transformeerde de proef in een ijsbaan, en we gingen te vlug door een lange linkse! Geen mogelijkheid om onze Hyundai nog terug te halen: ophanging gebroken, game over.

Felicitaties aan het adres van Seb Ogier en Julien Ingrassia voor hun zesde titel. Het was een eer om met hen de strijd te kunnen aangaan.

Laten we nu reeds afspreken op de proeven van de Monte Carlo, want één ding staat vast: ik kijk nu al vol ongeduld uit naar 2019!

Nogmaals bedankt en tot zeer binnenkort

Nicolas

VAS
RT2
BRC
Ardeca Ypres Rally: Lefebvre en Loix als uitdagers
BRC
Ardeca Ypres Rally - Loix, Casier en Verstappen zijn er klaar voor!
BRC
Niels Reynvoet wint Sezoensrally na spannende finale
BRC
Startvolgorde Sezoensrally
BRC
BRC Masters - Jos Verstappen gaat voor winst in Sezoensrally
BRC
Sezoensrally - Eddy Buntinx start thuisrally als leider in de 2WD Trophy
BRC
Vincent Verschueren kijkt uit naar Sezoensrally
BRC
Sezoensrally - De Belgische top aan de start op de maaskiezel
47ste Sezoensrally - Padeltoernooi tussen enkele BRC-teams
BRC
Voorlopige deelnemerslijst 47ste Sezoensrally
X