Voor de 6 Uren van Kortrijk laat Damien zijn vertrouwde Corsa op stal en wisselt deze in voor een Opel Adam, de CUP-versie. Co-piloot van dienst is, zoals meestal, Patrick Fleurackers. Een korte testsessie liet Damien versteld staan van de performantie van deze wagen.

“Het is ook de eerste keer dat ik een wedstrijd zal rijden met een sequentiële versnellingsbak, het zal wel even wennen zijn. Ik reed wel al eens een Porsche met een sequentiële bak naar de scrutineering maar een wedstrijd is toch anders”, zegt Damien terwijl hij bezig is met de bestickering.

“De auto is pas van zaterdagavond hier. Ik moest hem nog gaan halen in Duitsland, bij Schmack Motorsport. Het is dezelfde Adam waar Grégoire Munster mee reed in de Opel Adam Cup, in Duitsland. Dus nu nog even de juiste sponsors er op en klaar voor Kortrijk!”, voegt hij er nog aan toe.

RT1
RT2

Graag wil Damien nog even de sponsors bedanken die dit avontuurtje mogelijk maken:
Autoparts Stekelorum, WivaPaints en WivaClean, Stroom, Rosco, Brandstoffen Toon Degrauwe en ook BMA.

See you in Kortrijk!

KAMV
VAS
BRC
Niels Reynvoet wint Sezoensrally na spannende finale
BRC
Startvolgorde Sezoensrally
BRC
BRC Masters - Jos Verstappen gaat voor winst in Sezoensrally
BRC
Sezoensrally - Eddy Buntinx start thuisrally als leider in de 2WD Trophy
BRC
Vincent Verschueren kijkt uit naar Sezoensrally
BRC
Sezoensrally - De Belgische top aan de start op de maaskiezel
47ste Sezoensrally - Padeltoernooi tussen enkele BRC-teams
BRC
Voorlopige deelnemerslijst 47ste Sezoensrally
VAS
Monteberg Rally - Bjorn Syx geeft de zege niet uit handen
BRC
BRC MASTERS - Jimmy D'hondt op uithouding en regelmaat in Rallye de Wallonie
X