Éénmalig avontuur voor Damien Strobbe in de 6 Uren van Kortrijk.


Voor de 6 Uren van Kortrijk laat Damien zijn vertrouwde Corsa op stal en wisselt deze in voor een Opel Adam, de CUP-versie. Co-piloot van dienst is, zoals meestal, Patrick Fleurackers. Een korte testsessie liet Damien versteld staan van de performantie van deze wagen.

“Het is ook de eerste keer dat ik een wedstrijd zal rijden met een sequentiële versnellingsbak, het zal wel even wennen zijn. Ik reed wel al eens een Porsche met een sequentiële bak naar de scrutineering maar een wedstrijd is toch anders”, zegt Damien terwijl hij bezig is met de bestickering.

“De auto is pas van zaterdagavond hier. Ik moest hem nog gaan halen in Duitsland, bij Schmack Motorsport. Het is dezelfde Adam waar Grégoire Munster mee reed in de Opel Adam Cup, in Duitsland. Dus nu nog even de juiste sponsors er op en klaar voor Kortrijk!”, voegt hij er nog aan toe.

Graag wil Damien nog even de sponsors bedanken die dit avontuurtje mogelijk maken:
Autoparts Stekelorum, WivaPaints en WivaClean, Stroom, Rosco, Brandstoffen Toon Degrauwe en ook BMA.

See you in Kortrijk!