De Aarova Rallysprint is de afspraak van het jaar voor de weinige rallypiloten die Oost-Vlaanderen rijk is. Drie jaar na zijn eerste deelname is ook Eeklonaar Christophe Panis nog eens van de partij in Oudenaarde. Voor de gelegenheid wordt afgeweken van de vertrouwde Franse voortrekkers, want CELOPI Racing gaat er met een originele Volvo 240 Turbo van start.

Jarenlange Volvo-liefde van vader en zoon Panis ligt aan de basis van het project. “Mijn vader werkt bij Volvo Cars Gent en wou er al lang eens de rallysport in de kijker zetten met een evenement voor het personeel“, vertelt Christophe. “Hij nam het initiatief om voor de gelegenheid een Volvo te huren. Als Volvo-verkoper bij Van Schoubroek Motors in Evergem was ik uiteraard snel gewonnen voor het idee om eens met een Volvo rally te rijden. Ik wil mijn vader dan ook ongelofelijk bedanken voor de inspanningen.”

RT1
Stannic_animatie

In Nederland werd een Volvo 240 Turbo met sequentiële versnellingsbak gevonden. “De wagen, die trouwens te koop is, wordt ons ter beschikking gesteld door het team van Henk en John Bosscha. We rijden zondag puur voor het plezier. Het wordt trouwens onze eerste kennismaking met een achterwielaangedreven wagen. Dank alvast aan onze sponsors ATM Chiptuning en Schoonheidsspecialiste Hilde Wytynck. We heten iedereen welkom op onze Volvo-servicestand!”, aldus Christophe Panis.

Christophe en copiloot Jeroen D’hulster gaan zondag met nummer 56 op de deuren van start. Volg het team via CELOPI Racing op Facebook!

BRC
VAS
VAS
TN-Motorsport - Short Rally van Moorslede 2023
BRC
Maxime Potty verstevigt zijn leidersplaats met winst in de South Belgian Rally
Damien Strobbe ruilt Opel Corsa in voor Renault Clio
6 Uren van Kortrijk is allerlaatste wedstrijd GoDrive team
VAS
Kampioenschap wordt beslist in Regularity van Zuid-Limburg
VAS
6de Rally van Zuid - Limburg
BRC
DG Sport Compétition viert zijn titel tijdens de Spa Rally
BRC
Condroz Rally - Pieter-Jan Maeyaert oppermachtig met de BMW M3 E30
BRC
2WD Trophy - De Fina domineert in Condroz Rally, T'Joens neemt de leiding in kampioenschap
BRC
Condroz Rally - Verstappen wint, Jimmy D'hondt kampioen
X