De Aarova Rallysprint is de afspraak van het jaar voor de weinige rallypiloten die Oost-Vlaanderen rijk is. Drie jaar na zijn eerste deelname is ook Eeklonaar Christophe Panis nog eens van de partij in Oudenaarde. Voor de gelegenheid wordt afgeweken van de vertrouwde Franse voortrekkers, want CELOPI Racing gaat er met een originele Volvo 240 Turbo van start.

Jarenlange Volvo-liefde van vader en zoon Panis ligt aan de basis van het project. “Mijn vader werkt bij Volvo Cars Gent en wou er al lang eens de rallysport in de kijker zetten met een evenement voor het personeel“, vertelt Christophe. “Hij nam het initiatief om voor de gelegenheid een Volvo te huren. Als Volvo-verkoper bij Van Schoubroek Motors in Evergem was ik uiteraard snel gewonnen voor het idee om eens met een Volvo rally te rijden. Ik wil mijn vader dan ook ongelofelijk bedanken voor de inspanningen.”

In Nederland werd een Volvo 240 Turbo met sequentiële versnellingsbak gevonden. “De wagen, die trouwens te koop is, wordt ons ter beschikking gesteld door het team van Henk en John Bosscha. We rijden zondag puur voor het plezier. Het wordt trouwens onze eerste kennismaking met een achterwielaangedreven wagen. Dank alvast aan onze sponsors ATM Chiptuning en Schoonheidsspecialiste Hilde Wytynck. We heten iedereen welkom op onze Volvo-servicestand!”, aldus Christophe Panis.

RT2
KAMV

Christophe en copiloot Jeroen D’hulster gaan zondag met nummer 56 op de deuren van start. Volg het team via CELOPI Racing op Facebook!

RT1
KAMV
BRC
Michelin en Kronos Tyres zijn klaar voor het Kroon-Oil BRC 2024
BRC
Tom Boonen klaar voor volgend hoofdstuk in zijn rallycarrière.
VAS
Wout Coopman tankt zelfvertrouwen in Hemicuda Rally
BRC
East Belgian Rally - Spektakel en spanning verzekerd in de Oostkantons
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen - Veel outsiders willen favoriet Maxime Potty verrassen
BRC
Freddy Loix wint voor de tweede keer op rij de Aarova Rally
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen – Inschrijven aan voordeeltarief loopt ten einde
BRC
TAC Rally - Benoit Verlinde boekt een leerrijke overwinning
BRC
TAC Rally - PJ Maeyaert klopt Paul Lietaer in de sprint
BRC
Maxime Potty wint 48ste TAC RAlly
X