Na zijn goede prestatie in de Rally van Staden was Andy Lefevere vrijdagavond vol ambitie vertrokken in de ConXion Omloop van Vlaanderen. Na de eerste wedstrijddag stond de Mitsubishi Lancer R4 van Lefevere 5de algemeen na de snelste R5 wagens en net voor de Porsches.

“Zaterdagmorgen kreeg ik meteen het deksel op de neus… Op Passendale was ik bijna een halve minuut trager dan Princen en ook de Porsches waren sneller. In Houthulst vertrok ik met het mes tussen de tanden, maar kwam iets te enthousiast naar een bocht toe… Ik begon veel te laat te remmen en kwam in de gracht terecht, gelukkig zonder noemenswaardige schade, enkel de achterbumper is beschadigd. De wagen lag echter te diep en we moesten opgeven.” aldus Andy Lefevere die de wedstrijd echter wel bleef volgen als toeschouwer.

“Ik keek met veel interesse naar de strijd in de Porsche Trophy. Op Passendale waren Gunther en Patrick sneller en dat bevestigde toch dat ik de goede keuze heb gemaakt om een Porsche te bouwen. Het was de eerste keer dat ik tevreden was dat iemand sneller was,” lacht de zaakvoerder van Yprauto.

BRC
RallyTime animated

Komend weekend komt Andy Lefevere aan de start van de Aarova Rallysprint in Oudenaarde, dit maal niet met de Lancer wel met de Historic BMW van Peter Demeyere. “Ik rij Oudenaarde samen met Peter puur voor de fun, maar ik kijk er wel naar uit om opnieuw met deze leuke achtertrekker te rijden.”

RT1
Stannic_animatie
BRC
63ste A&D Omloop Vlaanderen blijft vernieuwen
VAS
TN-Motorsport - Short Rally van Moorslede 2023
BRC
Maxime Potty verstevigt zijn leidersplaats met winst in de South Belgian Rally
Damien Strobbe ruilt Opel Corsa in voor Renault Clio
6 Uren van Kortrijk is allerlaatste wedstrijd GoDrive team
VAS
Kampioenschap wordt beslist in Regularity van Zuid-Limburg
VAS
6de Rally van Zuid - Limburg
BRC
DG Sport Compétition viert zijn titel tijdens de Spa Rally
BRC
Condroz Rally - Pieter-Jan Maeyaert oppermachtig met de BMW M3 E30
BRC
2WD Trophy - De Fina domineert in Condroz Rally, T'Joens neemt de leiding in kampioenschap
X