“Na de eerste keer samen te hebben gereden met Ashley in mijn thuisrally, de Monteberg, is het nu zijn thuismatch aan de beurt,” vertelt Deborah Cooren. “We hebben er veel zin in, maar dat is niet anders dan anders. Tijdens de rallyweekends die we samen hadden, was het al altijd van begin tot einde ‘leutig’, zowel in de auto als ernaast.”

“De Rally van Staden is inderdaad mijn thuisrally,” vervolgt Ashley Vercruysse. “We gaan deze rally niet anders aanpakken dan de andere rally’s. We rijden terug om het publiek te plezieren. Mijn doel is om te eindigen in mijn thuisrally. Liefst zonder schade want de wagen staat momenteel te koop. Bij concrete interesse en voor de juiste prijs wordt hij de verkocht. Anders blijft hij en geniet ik er nog zelf van.”

“Zoals Ashley al zei, staat de wagen te koop. Dit is voor mij wel met spijt in het hart want daar hangen voor mij al hele mooie herinneringen aan vast,” pikt Deborah in. “Maar we zien wel wat de toekomst brengt. We zijn zeker niet van plan om ermee te kappen en wie weet ligt er wel een andere (en betere?) wagen in het verschiet. We houden het alvast sideways dit weekend. Bedankt aan de sponsors en supporters. We zullen er een lap op geven!”

RT1
VAS

“DD Motorsport staat dit weekend in voor de service, waarvoor dank. Daarnaast ook een woordje van dank aan mijn vader, Ash-Cars Staden,” besluit Ashley.

KAMV
RT2
BRC
Ardeca Ypres Rally: Lefebvre en Loix als uitdagers
BRC
Ardeca Ypres Rally - Loix, Casier en Verstappen zijn er klaar voor!
BRC
Niels Reynvoet wint Sezoensrally na spannende finale
BRC
Startvolgorde Sezoensrally
BRC
BRC Masters - Jos Verstappen gaat voor winst in Sezoensrally
BRC
Sezoensrally - Eddy Buntinx start thuisrally als leider in de 2WD Trophy
BRC
Vincent Verschueren kijkt uit naar Sezoensrally
BRC
Sezoensrally - De Belgische top aan de start op de maaskiezel
47ste Sezoensrally - Padeltoernooi tussen enkele BRC-teams
BRC
Voorlopige deelnemerslijst 47ste Sezoensrally
X