“Na de eerste keer samen te hebben gereden met Ashley in mijn thuisrally, de Monteberg, is het nu zijn thuismatch aan de beurt,” vertelt Deborah Cooren. “We hebben er veel zin in, maar dat is niet anders dan anders. Tijdens de rallyweekends die we samen hadden, was het al altijd van begin tot einde ‘leutig’, zowel in de auto als ernaast.”

“De Rally van Staden is inderdaad mijn thuisrally,” vervolgt Ashley Vercruysse. “We gaan deze rally niet anders aanpakken dan de andere rally’s. We rijden terug om het publiek te plezieren. Mijn doel is om te eindigen in mijn thuisrally. Liefst zonder schade want de wagen staat momenteel te koop. Bij concrete interesse en voor de juiste prijs wordt hij de verkocht. Anders blijft hij en geniet ik er nog zelf van.”

“Zoals Ashley al zei, staat de wagen te koop. Dit is voor mij wel met spijt in het hart want daar hangen voor mij al hele mooie herinneringen aan vast,” pikt Deborah in. “Maar we zien wel wat de toekomst brengt. We zijn zeker niet van plan om ermee te kappen en wie weet ligt er wel een andere (en betere?) wagen in het verschiet. We houden het alvast sideways dit weekend. Bedankt aan de sponsors en supporters. We zullen er een lap op geven!”

63ste OVV
Stannic_animatie

“DD Motorsport staat dit weekend in voor de service, waarvoor dank. Daarnaast ook een woordje van dank aan mijn vader, Ash-Cars Staden,” besluit Ashley.

Stannic
63ste OVV
VAS
Wout Coopman tankt zelfvertrouwen in Hemicuda Rally
BRC
East Belgian Rally - Spektakel en spanning verzekerd in de Oostkantons
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen - Veel outsiders willen favoriet Maxime Potty verrassen
BRC
Freddy Loix wint voor de tweede keer op rij de Aarova Rally
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen – Inschrijven aan voordeeltarief loopt ten einde
BRC
TAC Rally - Benoit Verlinde boekt een leerrijke overwinning
BRC
TAC Rally - PJ Maeyaert klopt Paul Lietaer in de sprint
BRC
Maxime Potty wint 48ste TAC RAlly
BRC
TAC Rally - Sterke affiche in BRC Masters
BRC
HBRC - TAC Rally - Paul Lietaer wil de BMW's weer verslaan
X