Michael Lynneel start sterk in Clio 2 Rally Challenge

Michael Lynneel nam een zeer sterke start. Dat is het minst wat je kan zeggen van zijn eerste wedstrijd in de Clio 2 Rally Challenge. Zo verzamelde hij na één ronde reeds een zeer mooie voorsprong. Echter door motorproblemen kwam hij niet meer aan de start van de tweede ronde.

“We wisten vooraf dat het niet makkelijk zou worden tegen de mannen van Clio 2 Rally Challenge,” vertelt Michael. “Zaterdag op de service werd ons nogmaals verteld dat er tussen de deelnemers een paar razend snelle jongens zaten. Daarom besloot ik samen met mijn co Kurt Dejonghe om snel van start te gaan. En zodoende reden we de eerste ronde aan een hoog tempo zonder echter risico’s te nemen. Het leverde ons een mooie voorsprong op.”

“Maar toen sloeg het noodlot toe. In de regroup zag ik dat er olie op de grond lag. Meteen wist ik dat dit einde rally betekende. Zeer spijtig. Met de tijden die we in de eerste ronde reden, zat er een mooie algemene plaats in. Ook stonden we reeds ruim op kop in de Clio 2 Rally Challenge. Zo zie je maar weer, het is en blijft een mechanische sport.”

“Bij deze wil ik mijn servicemensen en mijn sponsors danken. Op naar de Hemicuda Rally,” besluit Michael.