De deelnemerslijst in de Renties Ypres Rally oogt dit jaar wederom fantastisch. En dit niet alleen in de top categorie. Met meer dan 35 wagens in de R2 categorie zal er ook hard geknokt worden bij de juniors. Het is in deze categorie dat Valentin Vertommen, met de Ford Fiesta R2T, het seizoen zal volmaken.

“Het plan is, om dit seizoen, de rest van het BRC kampioenschap af te werken,” laat Valentin weten. “Na onze wedstrijd in de Wallonie wordt dit onze tweede rally van het seizoen. In de Ypres Rally willen we dan ook ons leerproces verder zetten. KP per KP bijleren en ons amuseren. Het doel is om zaterdagavond de finish te halen.”

RallyTime animated
RT1

“We moeten immers realistisch zijn. We hebben dit seizoen nog maar één wedstrijd gereden met de Ford Fiesta R2T. Met meer dan 30 R2 wagens aan de start is de verwachting dat we niet hoog zullen eindigen. Het wordt dus vooral ervaring opdoen. Ervaring die we dan in de toekomst kunnen gebruiken om de concurrentie aan te gaan,” besluit Valentin.

RT1
VAS
VAS
TN-Motorsport - Short Rally van Moorslede 2023
BRC
Maxime Potty verstevigt zijn leidersplaats met winst in de South Belgian Rally
Damien Strobbe ruilt Opel Corsa in voor Renault Clio
6 Uren van Kortrijk is allerlaatste wedstrijd GoDrive team
VAS
Kampioenschap wordt beslist in Regularity van Zuid-Limburg
VAS
6de Rally van Zuid - Limburg
BRC
DG Sport Compétition viert zijn titel tijdens de Spa Rally
BRC
Condroz Rally - Pieter-Jan Maeyaert oppermachtig met de BMW M3 E30
BRC
2WD Trophy - De Fina domineert in Condroz Rally, T'Joens neemt de leiding in kampioenschap
BRC
Condroz Rally - Verstappen wint, Jimmy D'hondt kampioen
X