De deelnemerslijst in de Renties Ypres Rally oogt dit jaar wederom fantastisch. En dit niet alleen in de top categorie. Met meer dan 35 wagens in de R2 categorie zal er ook hard geknokt worden bij de juniors. Het is in deze categorie dat Valentin Vertommen, met de Ford Fiesta R2T, het seizoen zal volmaken.

“Het plan is, om dit seizoen, de rest van het BRC kampioenschap af te werken,” laat Valentin weten. “Na onze wedstrijd in de Wallonie wordt dit onze tweede rally van het seizoen. In de Ypres Rally willen we dan ook ons leerproces verder zetten. KP per KP bijleren en ons amuseren. Het doel is om zaterdagavond de finish te halen.”

“We moeten immers realistisch zijn. We hebben dit seizoen nog maar één wedstrijd gereden met de Ford Fiesta R2T. Met meer dan 30 R2 wagens aan de start is de verwachting dat we niet hoog zullen eindigen. Het wordt dus vooral ervaring opdoen. Ervaring die we dan in de toekomst kunnen gebruiken om de concurrentie aan te gaan,” besluit Valentin.

RT1
63ste OVV

63ste OVV
RT1
BRC
East Belgian Rally - Spektakel en spanning verzekerd in de Oostkantons
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen - Veel outsiders willen favoriet Maxime Potty verrassen
BRC
Freddy Loix wint voor de tweede keer op rij de Aarova Rally
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen – Inschrijven aan voordeeltarief loopt ten einde
BRC
TAC Rally - Benoit Verlinde boekt een leerrijke overwinning
BRC
TAC Rally - PJ Maeyaert klopt Paul Lietaer in de sprint
BRC
Maxime Potty wint 48ste TAC RAlly
BRC
TAC Rally - Sterke affiche in BRC Masters
BRC
HBRC - TAC Rally - Paul Lietaer wil de BMW's weer verslaan
BRC
JBRC - TAC Rally - Duel der Clio's, met Maxim Decock als outsider
X