De deelnemerslijst in de Renties Ypres Rally oogt dit jaar wederom fantastisch. En dit niet alleen in de top categorie. Met meer dan 35 wagens in de R2 categorie zal er ook hard geknokt worden bij de juniors. Het is in deze categorie dat Valentin Vertommen, met de Ford Fiesta R2T, het seizoen zal volmaken.

“Het plan is, om dit seizoen, de rest van het BRC kampioenschap af te werken,” laat Valentin weten. “Na onze wedstrijd in de Wallonie wordt dit onze tweede rally van het seizoen. In de Ypres Rally willen we dan ook ons leerproces verder zetten. KP per KP bijleren en ons amuseren. Het doel is om zaterdagavond de finish te halen.”

“We moeten immers realistisch zijn. We hebben dit seizoen nog maar één wedstrijd gereden met de Ford Fiesta R2T. Met meer dan 30 R2 wagens aan de start is de verwachting dat we niet hoog zullen eindigen. Het wordt dus vooral ervaring opdoen. Ervaring die we dan in de toekomst kunnen gebruiken om de concurrentie aan te gaan,” besluit Valentin.

BRC
VAS

RallyTime animated
RT1
BRC
Niels Reynvoet wint Sezoensrally na spannende finale
BRC
Startvolgorde Sezoensrally
BRC
BRC Masters - Jos Verstappen gaat voor winst in Sezoensrally
BRC
Sezoensrally - Eddy Buntinx start thuisrally als leider in de 2WD Trophy
BRC
Vincent Verschueren kijkt uit naar Sezoensrally
BRC
Sezoensrally - De Belgische top aan de start op de maaskiezel
47ste Sezoensrally - Padeltoernooi tussen enkele BRC-teams
BRC
Voorlopige deelnemerslijst 47ste Sezoensrally
VAS
Monteberg Rally - Bjorn Syx geeft de zege niet uit handen
BRC
BRC MASTERS - Jimmy D'hondt op uithouding en regelmaat in Rallye de Wallonie
X