Dwarse passages… de toeschouwers laten genieten. Dat is het handelsmerk van Bjorn Hamiaux. Als het even kan, zal dat niet anders zijn in de Ypres Historic Rally. Al beseft hij wel dat, om met de blauwe Escort de finish te halen in Ieper, ook met het hoofd gereden moet worden.

“Bij deze laat ik jullie weten dat we dit jaar terug van de partij zijn in de Ypres Historic Rally,” laat Bjorn weten. “We hebben startnummer 325 gekregen. Jammer genoeg kan mijn voorziene copiloot Pedro Houthoofd er niet bijzijn, wie weet volgend jaar wel. Na even zoeken worden de nota’s gelezen door Anna Vervaeke.”

“Voor ons is de finish bereiken het hoofddoel, net zoals voor vele deelnemers. Het komt erop aan met het kopke te rijden. En niet vol in de risico’s gaan. Ieper is gekend voor ‘erop blijven’ of ‘ernaast’ en direct game over. Daarentegen staande blijven we gaan voor de zelfde rijstijl. Zoveel mogelijk het publiek verwonderd doen kijken. Het is altijd leuk om de duimen omhoog te zien gaan met een glimlach erbij. Jammer dat er geen spektakelbeker is. Anders zouden we er heel graag voor meestrijden. Rallyfanaten geniet van de rally en ik hoop dat jullie veel spektakel te zien krijgen. Hou het veilig en tot op de smalle wegen zou ik zeggen,” besluit Bjorn.

KAMV
Stannic

BRC
KAMV
BRC
East Belgian Rally - Spektakel en spanning verzekerd in de Oostkantons
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen - Veel outsiders willen favoriet Maxime Potty verrassen
BRC
Freddy Loix wint voor de tweede keer op rij de Aarova Rally
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen – Inschrijven aan voordeeltarief loopt ten einde
BRC
TAC Rally - Benoit Verlinde boekt een leerrijke overwinning
BRC
TAC Rally - PJ Maeyaert klopt Paul Lietaer in de sprint
BRC
Maxime Potty wint 48ste TAC RAlly
BRC
TAC Rally - Sterke affiche in BRC Masters
BRC
HBRC - TAC Rally - Paul Lietaer wil de BMW's weer verslaan
BRC
JBRC - TAC Rally - Duel der Clio's, met Maxim Decock als outsider
X