Dwarse passages… de toeschouwers laten genieten. Dat is het handelsmerk van Bjorn Hamiaux. Als het even kan, zal dat niet anders zijn in de Ypres Historic Rally. Al beseft hij wel dat, om met de blauwe Escort de finish te halen in Ieper, ook met het hoofd gereden moet worden.

“Bij deze laat ik jullie weten dat we dit jaar terug van de partij zijn in de Ypres Historic Rally,” laat Bjorn weten. “We hebben startnummer 325 gekregen. Jammer genoeg kan mijn voorziene copiloot Pedro Houthoofd er niet bijzijn, wie weet volgend jaar wel. Na even zoeken worden de nota’s gelezen door Anna Vervaeke.”

“Voor ons is de finish bereiken het hoofddoel, net zoals voor vele deelnemers. Het komt erop aan met het kopke te rijden. En niet vol in de risico’s gaan. Ieper is gekend voor ‘erop blijven’ of ‘ernaast’ en direct game over. Daarentegen staande blijven we gaan voor de zelfde rijstijl. Zoveel mogelijk het publiek verwonderd doen kijken. Het is altijd leuk om de duimen omhoog te zien gaan met een glimlach erbij. Jammer dat er geen spektakelbeker is. Anders zouden we er heel graag voor meestrijden. Rallyfanaten geniet van de rally en ik hoop dat jullie veel spektakel te zien krijgen. Hou het veilig en tot op de smalle wegen zou ik zeggen,” besluit Bjorn.

RT2
RT1

RT2
KAMV
BRC
Niels Reynvoet wint Sezoensrally na spannende finale
BRC
Startvolgorde Sezoensrally
BRC
BRC Masters - Jos Verstappen gaat voor winst in Sezoensrally
BRC
Sezoensrally - Eddy Buntinx start thuisrally als leider in de 2WD Trophy
BRC
Vincent Verschueren kijkt uit naar Sezoensrally
BRC
Sezoensrally - De Belgische top aan de start op de maaskiezel
47ste Sezoensrally - Padeltoernooi tussen enkele BRC-teams
BRC
Voorlopige deelnemerslijst 47ste Sezoensrally
VAS
Monteberg Rally - Bjorn Syx geeft de zege niet uit handen
BRC
BRC MASTERS - Jimmy D'hondt op uithouding en regelmaat in Rallye de Wallonie
X