Foto Bart Seyns – BS-Picture

Beter doen dan in 2017 en er nog meer van genieten. Daarvoor gaat Laure Poissonnier in de Renties Ypres Rally. Haar ‘hometown’ rally waar ze van start gaat aan de zijde van Pedro Samaey. En daar heeft ze alle vertrouwen in.

“Vorig seizoen was dit onze 2de rally als team,” start Laure. “Deelnemen in de Ypres Rally… het was een droom die uitkwam. Dit jaar staan we opnieuw aan de start van deze fantastische rally. En ik ben er van overtuigd dat we beter gaan doen dan vorig jaar. En zeker en vast er nog meer van gaan genieten. Begrijp me niet verkeerd. De finish halen zonder brokken te maken, over het podium rijden in het bijzijn van onze trouwe fans, dat is onze doelstelling.”

“Het was hard werken om te bereiken waar ik nu sta. Alleen was dit niet haalbaar. Ik wil bij deze dan ook iedereen bedanken die achter me staat en me hierin steunt. Mijn familie, vrienden en collega’s. En natuurlijk ook mijn sponsors. Feys – Pattyn, De Zeeparel, restaurant In de Rustplaats, l’Atelier en t’ Zweerd. Bij deze nogmaals bedankt allemaal.”

RallyTime animated
RT2

“Sinds ik bij Pedro ingestapt ben, is er een heel andere wereld voor me opengegaan. We vertrouwen elkaar voor 200% tijdens het rijden van de specials. Het klopt allemaal… het maken van de nota’s, de wagen… we hebben samen al veel grenzen verlegd. Telkens bijleren en grenzen verleggen, dat maakt deze sport zo leuk. Hierbij worden we bijgestaan door een coach die ons elke rally opvolgde. Een coach die ons steunt en bijstuurt waar nodig. Iemand waarvan we nog steeds veel leren. Via deze weg dan ook… thanks coach.”

“Zoals iedereen weet, is er in dit milieu ook veel jaloezie. Daar gaan we echter onze energie niet in stoppen. We gaan de focus leggen op het goede. Hopelijk zien jullie ons zaterdagavond opnieuw schitteren op het podium. Met alweer blije gezichten en wie weet een traantje van geluk. Aan allen die dit voor ons mogelijk maken, ons steunen in goede en minder goede tijden… een dikke welgemeende merci. See you all @Renties Ypres Rally 2018!” besluit Laure.

 

Foto Bart Seyns – BS-Picture

63ste OVV
Stannic_animatie
BRC
TAC Rally - Benoit Verlinde boekt een leerrijke overwinning
BRC
TAC Rally - PJ Maeyaert klopt Paul Lietaer in de sprint
BRC
Maxime Potty wint 48ste TAC RAlly
BRC
TAC Rally - Sterke affiche in BRC Masters
BRC
HBRC - TAC Rally - Paul Lietaer wil de BMW's weer verslaan
BRC
JBRC - TAC Rally - Duel der Clio's, met Maxim Decock als outsider
BRC
Topaffiche voor de 48ste TAC Rally
BRC
63ste A&D Omloop Vlaanderen blijft vernieuwen
VAS
TN-Motorsport - Short Rally van Moorslede 2023
BRC
Maxime Potty verstevigt zijn leidersplaats met winst in de South Belgian Rally
X