Net zoals vorig jaar staan Dries Vergote en Jonas Samyn vrijdag aan de start van de Renties Ypres Rally. Met de BMW op zaterdagavond over het podium rijden en vooral plezier maken zijn de doelstellingen van het Redline Racing team, zoals je kan lezen in de voorbeschouwing die Jonas ons bezorgde.

Voor het tweede jaar op rij zijn we blij weer aan de start te staan van de Renties Ypres Rally. We gaan ons dit jaar weer amuseren en de toeschouwers trakteren met enkele dwarse passages. Het wordt dus uitkijken naar de beamer met het nummer 85 op de deuren. Vooral de uitdaging om zaterdagavond aan de finish te staan van deze mooie rally is onze natte droom. Kortom, onze ambities zijn: de finish halen en het amusement!

Stannic
Stannic_animatie

Voor de Ypres Rally werd ook onze servicestand onder handen genomen. Je kan ons vinden rond het Minneplein in Ieper. We willen dan ook uitdrukkelijk alle sponsors en medewerkers bedanken voor de extra inspanningen die ze geleverd hebben. Zonder hun steun was dit alles niet mogelijk geweest.

Wij bedanken in het bijzonder:
Carrosserie Mouton, Sanitair & Verwarming Vercaigne Kenny, EDR Construct, ACA vzw, Vloeren & Wandtegels Kristof Colpaert, Comtex, Algemeen buitenschrijnwerk CL-Construct, Algemene elektriciteit & Domotica Madolec, BNP Paribas Fortis Moorslede, Algemene elektriciteit & Sectionaal poorten Electro Frimout, Algemene elektriciteit & Domotica Electro Samyn.

Tot op het podium zaterdagavond!! Jonas.

VAS
KAMV
VAS
TN-Motorsport - Short Rally van Moorslede 2023
BRC
Maxime Potty verstevigt zijn leidersplaats met winst in de South Belgian Rally
Damien Strobbe ruilt Opel Corsa in voor Renault Clio
6 Uren van Kortrijk is allerlaatste wedstrijd GoDrive team
VAS
Kampioenschap wordt beslist in Regularity van Zuid-Limburg
VAS
6de Rally van Zuid - Limburg
BRC
DG Sport Compétition viert zijn titel tijdens de Spa Rally
BRC
Condroz Rally - Pieter-Jan Maeyaert oppermachtig met de BMW M3 E30
BRC
2WD Trophy - De Fina domineert in Condroz Rally, T'Joens neemt de leiding in kampioenschap
BRC
Condroz Rally - Verstappen wint, Jimmy D'hondt kampioen
X