Net zoals vorig jaar staan Dries Vergote en Jonas Samyn vrijdag aan de start van de Renties Ypres Rally. Met de BMW op zaterdagavond over het podium rijden en vooral plezier maken zijn de doelstellingen van het Redline Racing team, zoals je kan lezen in de voorbeschouwing die Jonas ons bezorgde.

Voor het tweede jaar op rij zijn we blij weer aan de start te staan van de Renties Ypres Rally. We gaan ons dit jaar weer amuseren en de toeschouwers trakteren met enkele dwarse passages. Het wordt dus uitkijken naar de beamer met het nummer 85 op de deuren. Vooral de uitdaging om zaterdagavond aan de finish te staan van deze mooie rally is onze natte droom. Kortom, onze ambities zijn: de finish halen en het amusement!

Voor de Ypres Rally werd ook onze servicestand onder handen genomen. Je kan ons vinden rond het Minneplein in Ieper. We willen dan ook uitdrukkelijk alle sponsors en medewerkers bedanken voor de extra inspanningen die ze geleverd hebben. Zonder hun steun was dit alles niet mogelijk geweest.

63ste OVV
BRC

Wij bedanken in het bijzonder:
Carrosserie Mouton, Sanitair & Verwarming Vercaigne Kenny, EDR Construct, ACA vzw, Vloeren & Wandtegels Kristof Colpaert, Comtex, Algemeen buitenschrijnwerk CL-Construct, Algemene elektriciteit & Domotica Madolec, BNP Paribas Fortis Moorslede, Algemene elektriciteit & Sectionaal poorten Electro Frimout, Algemene elektriciteit & Domotica Electro Samyn.

Tot op het podium zaterdagavond!! Jonas.

Stannic
VAS
BRC
East Belgian Rally - Spektakel en spanning verzekerd in de Oostkantons
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen - Veel outsiders willen favoriet Maxime Potty verrassen
BRC
Freddy Loix wint voor de tweede keer op rij de Aarova Rally
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen – Inschrijven aan voordeeltarief loopt ten einde
BRC
TAC Rally - Benoit Verlinde boekt een leerrijke overwinning
BRC
TAC Rally - PJ Maeyaert klopt Paul Lietaer in de sprint
BRC
Maxime Potty wint 48ste TAC RAlly
BRC
TAC Rally - Sterke affiche in BRC Masters
BRC
HBRC - TAC Rally - Paul Lietaer wil de BMW's weer verslaan
BRC
JBRC - TAC Rally - Duel der Clio's, met Maxim Decock als outsider
X