Net zoals vorig jaar staan Dries Vergote en Jonas Samyn vrijdag aan de start van de Renties Ypres Rally. Met de BMW op zaterdagavond over het podium rijden en vooral plezier maken zijn de doelstellingen van het Redline Racing team, zoals je kan lezen in de voorbeschouwing die Jonas ons bezorgde.

Voor het tweede jaar op rij zijn we blij weer aan de start te staan van de Renties Ypres Rally. We gaan ons dit jaar weer amuseren en de toeschouwers trakteren met enkele dwarse passages. Het wordt dus uitkijken naar de beamer met het nummer 85 op de deuren. Vooral de uitdaging om zaterdagavond aan de finish te staan van deze mooie rally is onze natte droom. Kortom, onze ambities zijn: de finish halen en het amusement!

Voor de Ypres Rally werd ook onze servicestand onder handen genomen. Je kan ons vinden rond het Minneplein in Ieper. We willen dan ook uitdrukkelijk alle sponsors en medewerkers bedanken voor de extra inspanningen die ze geleverd hebben. Zonder hun steun was dit alles niet mogelijk geweest.

KAMV
BRC

Wij bedanken in het bijzonder:
Carrosserie Mouton, Sanitair & Verwarming Vercaigne Kenny, EDR Construct, ACA vzw, Vloeren & Wandtegels Kristof Colpaert, Comtex, Algemeen buitenschrijnwerk CL-Construct, Algemene elektriciteit & Domotica Madolec, BNP Paribas Fortis Moorslede, Algemene elektriciteit & Sectionaal poorten Electro Frimout, Algemene elektriciteit & Domotica Electro Samyn.

Tot op het podium zaterdagavond!! Jonas.

KAMV
RallyTime animated
BRC
Cédric De Cecco start BRC campagne in Ralye de Wallonie
VAS
Wim Meulders: Drie decennia autosport met passie
Pieter Tsjoen Racing met Toyota GR Yaris Rally2 in Ypres Rally
BRC
Vande Walle – Truyaert kijken tevreden terug op hun thuisrally
BRC
Van de Vivere - Canoot maakten kennis met Skoda Fabia Rally2 in TAC Rally
BRC
2WD Trophy - Spelmans komt net te kort ondanks sterke inhaalrace
BRC
TAC Rally - 2WD Trophy - Faustin Lahy wint bij zijn debuut in Tielt 
BRC
TAC Rally - One-man-show van Paul Lietaer in Historic
BRC
TAC Rally - Kurt Braeckevelt de snelste in Divisie 2
BRC
TAC Rally - Leerrijke wedstrijd voor debutant Dré De Rycke
X