Na een moeizame start in de Sezoensrally, reed Davide Perciante toch nog naar een mooie 4de plaats in het criterium. Het team is dan ook heel tevreden met het behaalde resultaat in hun thuisrally.

“De sezoensrally is onze thuiswedstrijd en dus het hoogtepunt van ons criterium seizoen,” vertelt Davide. “Vorig jaar behaalden we bij ons debuut de 5de plaats. Deter doen zou heel moeilijk worden, zeker als je het indrukwekkende startveld bekeek.”

“Op de eerste twee KP’s had ik wat moeite om goed in het ritme te komen. Zeker op KP Goolder waar ik teveel foutjes maakte, verloren we veel tijd. Op de service ontdekte mijn team dat een remleiding aan het loskomen was. Dat verklaarde ook meteen waarom ik een slecht gevoel had bij de zware remzones. Nadat dit allemaal opgelost was, ging het een stuk vlotter en beter met enkele mooie tijden als resultaat!”

RT2
KAMV

“Maar vooral het spektakelgedeelte interesseerde ons het meeste. We zijn elke bocht zo dwars mogelijk doorgegaan. Dat maakt onze sport net zo leuk! En dan nog een 4de plaats behalen, is helemaal top! Bij deze willen we ook iedereen van het team tot de supporters en de organisatie bedanken voor deze schitterende editie,” besluit Davide.

KAMV
VAS
BRC
Michelin en Kronos Tyres zijn klaar voor het Kroon-Oil BRC 2024
BRC
Tom Boonen klaar voor volgend hoofdstuk in zijn rallycarrière.
VAS
Wout Coopman tankt zelfvertrouwen in Hemicuda Rally
BRC
East Belgian Rally - Spektakel en spanning verzekerd in de Oostkantons
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen - Veel outsiders willen favoriet Maxime Potty verrassen
BRC
Freddy Loix wint voor de tweede keer op rij de Aarova Rally
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen – Inschrijven aan voordeeltarief loopt ten einde
BRC
TAC Rally - Benoit Verlinde boekt een leerrijke overwinning
BRC
TAC Rally - PJ Maeyaert klopt Paul Lietaer in de sprint
BRC
Maxime Potty wint 48ste TAC RAlly
X