Na een moeizame start in de Sezoensrally, reed Davide Perciante toch nog naar een mooie 4de plaats in het criterium. Het team is dan ook heel tevreden met het behaalde resultaat in hun thuisrally.

“De sezoensrally is onze thuiswedstrijd en dus het hoogtepunt van ons criterium seizoen,” vertelt Davide. “Vorig jaar behaalden we bij ons debuut de 5de plaats. Deter doen zou heel moeilijk worden, zeker als je het indrukwekkende startveld bekeek.”

“Op de eerste twee KP’s had ik wat moeite om goed in het ritme te komen. Zeker op KP Goolder waar ik teveel foutjes maakte, verloren we veel tijd. Op de service ontdekte mijn team dat een remleiding aan het loskomen was. Dat verklaarde ook meteen waarom ik een slecht gevoel had bij de zware remzones. Nadat dit allemaal opgelost was, ging het een stuk vlotter en beter met enkele mooie tijden als resultaat!”

RallyTime animated
RT1

“Maar vooral het spektakelgedeelte interesseerde ons het meeste. We zijn elke bocht zo dwars mogelijk doorgegaan. Dat maakt onze sport net zo leuk! En dan nog een 4de plaats behalen, is helemaal top! Bij deze willen we ook iedereen van het team tot de supporters en de organisatie bedanken voor deze schitterende editie,” besluit Davide.

RT2
RT1
BRC
2WD Trophy - Vanton favoriet in Rallye de Wallonie
BRC
HBRC - Emile Tollet mikt op de dubbel in Rallye de Wallonie
BRC
Rallye de Wallonie - Vincent Verschueren: “Onze eigen wedstrijd rijden”
Rally van Wallonië - Thierry Schloesser op titeljacht in Divisie 2
BRC
JBRC - Rallye de Wallonie - Zware concurrentie voor leider Jonas Dewilde
BRC
Genummerde deelnemerslijst Rallye de Wallonie
BRC
Elke BRC Powerstage voortaan live op TV
BRC
Mooi deelnemersveld voor 41ste Rallye de Wallonie
BRC
Cédric De Cecco start BRC campagne in Ralye de Wallonie
VAS
Wim Meulders: Drie decennia autosport met passie
X