Zondag staat Eddy Van de Vivere voor de tweede keer aan de start met de Mitsubishi EVO IX. Na het uitvallen in de TAC Rally heeft Philcars heeft heel wat werk verricht aan deze wagen. In de ORC Rally wil Eddy dan ook vooral de juiste setup vinden met het oog op de Ypres Rally.

“Na een onderbreking kunnen we er terug volle moed tegenaan,” vertelt Eddy. “Na het uitvallen in de TAC rally zijn we in Oostrozebeke terug van de partij met de EVO. Omdat de Rally van Wervik reeds volzet was, zullen we de ORC Rally vooral in het teken van de Ypres Rally rijden.”

“Philcars heeft heel wat werk geleverd om de auto optimaal te preparen voor Ieper. We zijn dan ook heel tevreden over het werk dat door hen geleverd wordt. Benieuwd wat het gaat geven in de ORC Rally. Ik zal proberen om de wagen zo goed mogelijk af te stellen voor Ieper wat ons een goed vertrouwen moet geven. Eens we een goed gevoel en vertrouwen hebben, gaan we proberen van mee te draaien in onze klasse wat natuurlijk niet evident is.”

Stannic
RT1

Tot slot wil Eddy de sponsors bedanken voor het vertrouwen in het team. OTM, Zenit Automotive, Spacecase, De Pestel verhuizingen en Sanividak.

RT1
BRC
BRC
East Belgian Rally - Spektakel en spanning verzekerd in de Oostkantons
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen - Veel outsiders willen favoriet Maxime Potty verrassen
BRC
Freddy Loix wint voor de tweede keer op rij de Aarova Rally
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen – Inschrijven aan voordeeltarief loopt ten einde
BRC
TAC Rally - Benoit Verlinde boekt een leerrijke overwinning
BRC
TAC Rally - PJ Maeyaert klopt Paul Lietaer in de sprint
BRC
Maxime Potty wint 48ste TAC RAlly
BRC
TAC Rally - Sterke affiche in BRC Masters
BRC
HBRC - TAC Rally - Paul Lietaer wil de BMW's weer verslaan
BRC
JBRC - TAC Rally - Duel der Clio's, met Maxim Decock als outsider
X