Zondag staat Eddy Van de Vivere voor de tweede keer aan de start met de Mitsubishi EVO IX. Na het uitvallen in de TAC Rally heeft Philcars heeft heel wat werk verricht aan deze wagen. In de ORC Rally wil Eddy dan ook vooral de juiste setup vinden met het oog op de Ypres Rally.

“Na een onderbreking kunnen we er terug volle moed tegenaan,” vertelt Eddy. “Na het uitvallen in de TAC rally zijn we in Oostrozebeke terug van de partij met de EVO. Omdat de Rally van Wervik reeds volzet was, zullen we de ORC Rally vooral in het teken van de Ypres Rally rijden.”

“Philcars heeft heel wat werk geleverd om de auto optimaal te preparen voor Ieper. We zijn dan ook heel tevreden over het werk dat door hen geleverd wordt. Benieuwd wat het gaat geven in de ORC Rally. Ik zal proberen om de wagen zo goed mogelijk af te stellen voor Ieper wat ons een goed vertrouwen moet geven. Eens we een goed gevoel en vertrouwen hebben, gaan we proberen van mee te draaien in onze klasse wat natuurlijk niet evident is.”

VAS
RallyTime animated

Tot slot wil Eddy de sponsors bedanken voor het vertrouwen in het team. OTM, Zenit Automotive, Spacecase, De Pestel verhuizingen en Sanividak.

RT1
VAS
Rallyliefhebbers kunnen hun hart weer ophalen in Trois-Ponts
BRC
TAC Rally - Boeiende affiche in de maak
VAS
Verslag Short Rally van Moorslede 2024
VAS
Debackere en Degryse domineren Short Rally van Moorslede
BRC
Miclotte-T'Joen vanaf TAC Rally in het BRC
BRC
2WD Trophy voor Delvigne met Nissan Micra in Rallye des Ardennes
BRC
Jonas Dewilde leider in het Kroon-Oil BRC Divisie 2
BRC
Jos Verstappen wint de 70ste Rallye des Ardennes
BRC
Rallye des Ardennes - Verstappen neemt de leiding na de opgave van Rouard
BRC
Rallye des Ardennes - Rouard neemt de beste start
X