Zondag staat Eddy Van de Vivere voor de tweede keer aan de start met de Mitsubishi EVO IX. Na het uitvallen in de TAC Rally heeft Philcars heeft heel wat werk verricht aan deze wagen. In de ORC Rally wil Eddy dan ook vooral de juiste setup vinden met het oog op de Ypres Rally.

“Na een onderbreking kunnen we er terug volle moed tegenaan,” vertelt Eddy. “Na het uitvallen in de TAC rally zijn we in Oostrozebeke terug van de partij met de EVO. Omdat de Rally van Wervik reeds volzet was, zullen we de ORC Rally vooral in het teken van de Ypres Rally rijden.”

“Philcars heeft heel wat werk geleverd om de auto optimaal te preparen voor Ieper. We zijn dan ook heel tevreden over het werk dat door hen geleverd wordt. Benieuwd wat het gaat geven in de ORC Rally. Ik zal proberen om de wagen zo goed mogelijk af te stellen voor Ieper wat ons een goed vertrouwen moet geven. Eens we een goed gevoel en vertrouwen hebben, gaan we proberen van mee te draaien in onze klasse wat natuurlijk niet evident is.”

RallyTime animated
BRC

Tot slot wil Eddy de sponsors bedanken voor het vertrouwen in het team. OTM, Zenit Automotive, Spacecase, De Pestel verhuizingen en Sanividak.

RallyTime animated
VAS
BRC
Niels Reynvoet wint Sezoensrally na spannende finale
BRC
Startvolgorde Sezoensrally
BRC
BRC Masters - Jos Verstappen gaat voor winst in Sezoensrally
BRC
Sezoensrally - Eddy Buntinx start thuisrally als leider in de 2WD Trophy
BRC
Vincent Verschueren kijkt uit naar Sezoensrally
BRC
Sezoensrally - De Belgische top aan de start op de maaskiezel
47ste Sezoensrally - Padeltoernooi tussen enkele BRC-teams
BRC
Voorlopige deelnemerslijst 47ste Sezoensrally
VAS
Monteberg Rally - Bjorn Syx geeft de zege niet uit handen
BRC
BRC MASTERS - Jimmy D'hondt op uithouding en regelmaat in Rallye de Wallonie
X