Zondag staat Eddy Van de Vivere voor de tweede keer aan de start met de Mitsubishi EVO IX. Na het uitvallen in de TAC Rally heeft Philcars heeft heel wat werk verricht aan deze wagen. In de ORC Rally wil Eddy dan ook vooral de juiste setup vinden met het oog op de Ypres Rally.

“Na een onderbreking kunnen we er terug volle moed tegenaan,” vertelt Eddy. “Na het uitvallen in de TAC rally zijn we in Oostrozebeke terug van de partij met de EVO. Omdat de Rally van Wervik reeds volzet was, zullen we de ORC Rally vooral in het teken van de Ypres Rally rijden.”

“Philcars heeft heel wat werk geleverd om de auto optimaal te preparen voor Ieper. We zijn dan ook heel tevreden over het werk dat door hen geleverd wordt. Benieuwd wat het gaat geven in de ORC Rally. Ik zal proberen om de wagen zo goed mogelijk af te stellen voor Ieper wat ons een goed vertrouwen moet geven. Eens we een goed gevoel en vertrouwen hebben, gaan we proberen van mee te draaien in onze klasse wat natuurlijk niet evident is.”

Stannic
RallyTime animated

Tot slot wil Eddy de sponsors bedanken voor het vertrouwen in het team. OTM, Zenit Automotive, Spacecase, De Pestel verhuizingen en Sanividak.

BRC
KAMV
BRC
63ste A&D Omloop Vlaanderen blijft vernieuwen
VAS
TN-Motorsport - Short Rally van Moorslede 2023
BRC
Maxime Potty verstevigt zijn leidersplaats met winst in de South Belgian Rally
Damien Strobbe ruilt Opel Corsa in voor Renault Clio
6 Uren van Kortrijk is allerlaatste wedstrijd GoDrive team
VAS
Kampioenschap wordt beslist in Regularity van Zuid-Limburg
VAS
6de Rally van Zuid - Limburg
BRC
DG Sport Compétition viert zijn titel tijdens de Spa Rally
BRC
Condroz Rally - Pieter-Jan Maeyaert oppermachtig met de BMW M3 E30
BRC
2WD Trophy - De Fina domineert in Condroz Rally, T'Joens neemt de leiding in kampioenschap
X