Met maar liefst 6 R5 wagens aan de start krijgt de ORC dit jaar alweer een topaffiche. Met de komst van Belgisch kampioen Vincent Verschueren,  viervoudig winnaar Melissa Debackere (allebei Skoda Fabia),  de nationale belofte Guillaume de Mevius (Peugeot 208 T16) en een aantal streekpiloten zoals de 208 T16 van Xavier Lannoo,  de Fiesta R5 van Bruno Parmentier en de Fabia van Phillip Eggermont is dit deelnemersveld het sterkste van het voorjaar. In de strijd voor de zege zal men echter ook rekening moeten houden met Andy Lefevere en Steve Bécaert in hun Mitsubishi Lancers EVO X.

Verder brengt de FIRC opnieuw een vloot wagens van over het kanaal. Van de ruim twintig teams sterke delegatie zijn vooral kampioen John Reddington (Mk.2 Millington) en Paul McDevitt (Corolla VXR) stevige kandidaten voor een plaats in de top tien. Peter Lemahieu komt trouwens ook al met een Millington naar Oostrozebeke afgezakt. Mooi volk zien we verder bij de historics: Lietaer met de Manta 400,  Tytgat met de Ascona 400,  de Cosworths van Thomson, Stouf en Toorre,  Vanwijnsberghe die opnieuw de Celica GT4 van stal haalt,  en Bert Cornelis met de immer snelle Monza. Als het weer nog wat meewil wordt het straks weer één groot feest in en rond Oostrozebeke.

Voor het derde opeenvolgende jaar pakt de ORC Rally uit met de spektakelbeker Roger Bucamp. De meest spektaculaire deelnemer gaat met deze prijs lopen. Tijdens de edities 2016 en 2017 ging deze prijs naar Michel Casseyas. Roger Bucamp overleed begin 2015 en was een graag gezien veiligheidsverantwoordelijk op vele wedstrijden.

VAS
BRC

KAMV
RallyTime animated
Rallyliefhebbers kunnen hun hart weer ophalen in Trois-Ponts
BRC
TAC Rally - Boeiende affiche in de maak
VAS
Verslag Short Rally van Moorslede 2024
VAS
Debackere en Degryse domineren Short Rally van Moorslede
BRC
Miclotte-T'Joen vanaf TAC Rally in het BRC
BRC
2WD Trophy voor Delvigne met Nissan Micra in Rallye des Ardennes
BRC
Jonas Dewilde leider in het Kroon-Oil BRC Divisie 2
BRC
Jos Verstappen wint de 70ste Rallye des Ardennes
BRC
Rallye des Ardennes - Verstappen neemt de leiding na de opgave van Rouard
BRC
Rallye des Ardennes - Rouard neemt de beste start
X