Vorig weekend reed Elien Verhaeghe met de Sezoensrally haar eerste wedstrijd op Vlaamse bodem. De wedstrijd was echter van korte duur. Op de tweede KP liep het fout, een fout waaruit ze ongetwijfeld zal leren. Elien doet haar verhaal.

“Na de verkenningen, administratieve en technische controles, was het zaterdag rond 10u tijd om van start te gaan in de Sezoensrally. Onze bedoeling voor de wedstrijd was aankomen en progressie maken, de tijden waren niet belangrijk.

63ste OVV
RallyTime animated

Op de eerste proef maakten we 2 foutjes wat voor een deuk in het vertrouwen zorgde. Met wat stress kwamen aan de start van de tweede proef waar het helaas verkeerd liep. We gingen te snel in een rechtse bocht met kiezel en gingen van de weg. De rally zat er dus veel te vroeg op…

Ondanks het korte optreden, hebben we toch veel geleerd. We zullen lessen trekken uit de gemaakte fouten om ze in de toekomst te vermijden. Opgeven staat nu eenmaal niet in mijn woordenboek.

De samenwerking met co Anton Dupan verliep supergoed en de sfeer was dik in orde. Op naar de volgende wedstrijd en dat wordt mijn thuiswedstrijd, de rally van Wervik waar ik als voorwagen start samen met Isabel Durnez. Ideaal voor mij om de auto verder te leren kennen en terug vertrouwen op te bouwen. Daarna trekken we hoogstwaarschijnlijk naar de Boucles de Chevrotines, waar Anton mij opnieuw zal navigeren om zo samen verder op te bouwen.

Bedankt aan het volledige serviceteam van Philcars, sponsor Grondwerken Versavele en de baanposten en andere mensen die ons geholpen hebben na de sortie.”

RallyTime animated
KAMV
VAS
Wout Coopman tankt zelfvertrouwen in Hemicuda Rally
BRC
East Belgian Rally - Spektakel en spanning verzekerd in de Oostkantons
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen - Veel outsiders willen favoriet Maxime Potty verrassen
BRC
Freddy Loix wint voor de tweede keer op rij de Aarova Rally
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen – Inschrijven aan voordeeltarief loopt ten einde
BRC
TAC Rally - Benoit Verlinde boekt een leerrijke overwinning
BRC
TAC Rally - PJ Maeyaert klopt Paul Lietaer in de sprint
BRC
Maxime Potty wint 48ste TAC RAlly
BRC
TAC Rally - Sterke affiche in BRC Masters
BRC
HBRC - TAC Rally - Paul Lietaer wil de BMW's weer verslaan
X