Vorig weekend reed Elien Verhaeghe met de Sezoensrally haar eerste wedstrijd op Vlaamse bodem. De wedstrijd was echter van korte duur. Op de tweede KP liep het fout, een fout waaruit ze ongetwijfeld zal leren. Elien doet haar verhaal.

Stannic_animatie
VAS

“Na de verkenningen, administratieve en technische controles, was het zaterdag rond 10u tijd om van start te gaan in de Sezoensrally. Onze bedoeling voor de wedstrijd was aankomen en progressie maken, de tijden waren niet belangrijk.

Op de eerste proef maakten we 2 foutjes wat voor een deuk in het vertrouwen zorgde. Met wat stress kwamen aan de start van de tweede proef waar het helaas verkeerd liep. We gingen te snel in een rechtse bocht met kiezel en gingen van de weg. De rally zat er dus veel te vroeg op…

Ondanks het korte optreden, hebben we toch veel geleerd. We zullen lessen trekken uit de gemaakte fouten om ze in de toekomst te vermijden. Opgeven staat nu eenmaal niet in mijn woordenboek.

De samenwerking met co Anton Dupan verliep supergoed en de sfeer was dik in orde. Op naar de volgende wedstrijd en dat wordt mijn thuiswedstrijd, de rally van Wervik waar ik als voorwagen start samen met Isabel Durnez. Ideaal voor mij om de auto verder te leren kennen en terug vertrouwen op te bouwen. Daarna trekken we hoogstwaarschijnlijk naar de Boucles de Chevrotines, waar Anton mij opnieuw zal navigeren om zo samen verder op te bouwen.

Bedankt aan het volledige serviceteam van Philcars, sponsor Grondwerken Versavele en de baanposten en andere mensen die ons geholpen hebben na de sortie.”

Stannic
RallyTime animated
VAS
TN-Motorsport - Short Rally van Moorslede 2023
BRC
Maxime Potty verstevigt zijn leidersplaats met winst in de South Belgian Rally
Damien Strobbe ruilt Opel Corsa in voor Renault Clio
6 Uren van Kortrijk is allerlaatste wedstrijd GoDrive team
VAS
Kampioenschap wordt beslist in Regularity van Zuid-Limburg
VAS
6de Rally van Zuid - Limburg
BRC
DG Sport Compétition viert zijn titel tijdens de Spa Rally
BRC
Condroz Rally - Pieter-Jan Maeyaert oppermachtig met de BMW M3 E30
BRC
2WD Trophy - De Fina domineert in Condroz Rally, T'Joens neemt de leiding in kampioenschap
BRC
Condroz Rally - Verstappen wint, Jimmy D'hondt kampioen
X