Vorig weekend reed Elien Verhaeghe met de Sezoensrally haar eerste wedstrijd op Vlaamse bodem. De wedstrijd was echter van korte duur. Op de tweede KP liep het fout, een fout waaruit ze ongetwijfeld zal leren. Elien doet haar verhaal.

“Na de verkenningen, administratieve en technische controles, was het zaterdag rond 10u tijd om van start te gaan in de Sezoensrally. Onze bedoeling voor de wedstrijd was aankomen en progressie maken, de tijden waren niet belangrijk.

RT1
KAMV

Op de eerste proef maakten we 2 foutjes wat voor een deuk in het vertrouwen zorgde. Met wat stress kwamen aan de start van de tweede proef waar het helaas verkeerd liep. We gingen te snel in een rechtse bocht met kiezel en gingen van de weg. De rally zat er dus veel te vroeg op…

Ondanks het korte optreden, hebben we toch veel geleerd. We zullen lessen trekken uit de gemaakte fouten om ze in de toekomst te vermijden. Opgeven staat nu eenmaal niet in mijn woordenboek.

De samenwerking met co Anton Dupan verliep supergoed en de sfeer was dik in orde. Op naar de volgende wedstrijd en dat wordt mijn thuiswedstrijd, de rally van Wervik waar ik als voorwagen start samen met Isabel Durnez. Ideaal voor mij om de auto verder te leren kennen en terug vertrouwen op te bouwen. Daarna trekken we hoogstwaarschijnlijk naar de Boucles de Chevrotines, waar Anton mij opnieuw zal navigeren om zo samen verder op te bouwen.

Bedankt aan het volledige serviceteam van Philcars, sponsor Grondwerken Versavele en de baanposten en andere mensen die ons geholpen hebben na de sortie.”

RT2
BRC
BRC
Niels Reynvoet wint Sezoensrally na spannende finale
BRC
Startvolgorde Sezoensrally
BRC
BRC Masters - Jos Verstappen gaat voor winst in Sezoensrally
BRC
Sezoensrally - Eddy Buntinx start thuisrally als leider in de 2WD Trophy
BRC
Vincent Verschueren kijkt uit naar Sezoensrally
BRC
Sezoensrally - De Belgische top aan de start op de maaskiezel
47ste Sezoensrally - Padeltoernooi tussen enkele BRC-teams
BRC
Voorlopige deelnemerslijst 47ste Sezoensrally
VAS
Monteberg Rally - Bjorn Syx geeft de zege niet uit handen
BRC
BRC MASTERS - Jimmy D'hondt op uithouding en regelmaat in Rallye de Wallonie
X