Na een pauze van 9 maanden, laatste wedstrijd was Ieper, konden we eindelijk nog eens aan de start verschijnen van een wedstrijd. 2017 is een sportjaar om vlug te vergeten, daarom kwamen wij in het najaar niet meer in actie om de wagen terug op punt te zetten.

Met een frisse Clio, goed weer en een serieuze portie stress begonnen we zonder verwachtingen aan de eerste ronde. Het was terug wennen en ritme zoeken maar de revisie van de schokdempers wierp zijn vruchten af, het vertrouwen was snel terug en achteraf gezien waren onze tijden meer dan behoorlijk op de zeer gladde wegen rondom Tielt.

KAMV
RT2

Halfweg de wedstrijd stonden we op een mooie podiumplaats tussen de dikke bmw’s. Naar de tijden werd niet veel gekeken, maar ik hoopte wel om de derde stek te kunnen houden. Helaas reden we lek waardoor we een kleine halve minuut verloren en zo ook zakten naar de 4de plaats.

We strandden uiteindelijk op 15sec van de 3de plaats, dus net naast het podium maar toch heerst er tevredenheid met eindelijk nog eens een positief resultaat!

Dank aan Filip voor de begeleiding, onze vrouwkes en Pevatec voor de service!

BRC
VAS
BRC
Ardeca Ypres Rally: Lefebvre en Loix als uitdagers
BRC
Ardeca Ypres Rally - Loix, Casier en Verstappen zijn er klaar voor!
BRC
Niels Reynvoet wint Sezoensrally na spannende finale
BRC
Startvolgorde Sezoensrally
BRC
BRC Masters - Jos Verstappen gaat voor winst in Sezoensrally
BRC
Sezoensrally - Eddy Buntinx start thuisrally als leider in de 2WD Trophy
BRC
Vincent Verschueren kijkt uit naar Sezoensrally
BRC
Sezoensrally - De Belgische top aan de start op de maaskiezel
47ste Sezoensrally - Padeltoernooi tussen enkele BRC-teams
BRC
Voorlopige deelnemerslijst 47ste Sezoensrally
X