In Hotel – Restaurant Shamrok te Tielt werd dinsdagavond officieel de 45ste TAC Rally voorgesteld. We noteerden dat de Tieltse Automobielclub op 6 & 7 april kan uitpakken met een mooi deelnemersveld. Er werd een nieuw radiostation gezocht en gevonden. En daarnaast zet de organisatie verder in op veiligheid.

Op woensdag 4 april van 19u00 tot 22u00 wordt shakedown ‘De Ratte’ georganiseerd. Ook aan het parkoers op zaterdag 7 april werd niet gesleuteld. In totaal staan er iets meer dan 160 wedstrijdkilometers op het programma.

Ondanks dat de inschrijvingen nog niet afgesloten werden, kan de organisatie reeds een mooi deelnemersveld presenteren. 11 R5’s, 7 GT3’s, 6 EVO’s, 14x M-Cup… later komen we meer gedetailleerd terug op deze lijst. De nationale lijst kan je online bekijken op www.TACRally.be, net zoals de lijst van de criteriumrijders.

VAS
KAMV

Door het nieuwe radiodecreet verdween de regionale radio die de verslaggeving van de TAC Rally deed. Met Radio Meteor hebben de organisatoren echter een vervanger gevonden. Zo zal er ook dit jaar verslaggeving zijn van op de KP’s.

Met ‘Rally Tracking’ van GeoDynamics wordt er verder ingezet op veiligheid. Het systeem werd reeds eerder gebruikt tijdens de 6 Uren van Kortrijk en de Rally van Haspengouw. Aan de hand van een filmpje kregen de genodigden een uitleg over de voordelen van het track en trace systeem.

RT1
Stannic_animatie
VAS
Wout Coopman tankt zelfvertrouwen in Hemicuda Rally
BRC
East Belgian Rally - Spektakel en spanning verzekerd in de Oostkantons
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen - Veel outsiders willen favoriet Maxime Potty verrassen
BRC
Freddy Loix wint voor de tweede keer op rij de Aarova Rally
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen – Inschrijven aan voordeeltarief loopt ten einde
BRC
TAC Rally - Benoit Verlinde boekt een leerrijke overwinning
BRC
TAC Rally - PJ Maeyaert klopt Paul Lietaer in de sprint
BRC
Maxime Potty wint 48ste TAC RAlly
BRC
TAC Rally - Sterke affiche in BRC Masters
BRC
HBRC - TAC Rally - Paul Lietaer wil de BMW's weer verslaan
X