Eerder konden we reeds aankondigen dat Eddy Van de Vivere opnieuw het stuur in handen neemt. Vandaag kunnen we meer details bekend maken. Zo zal Mario De Pestel plaatsnemen in het rechterzitje van de EVO 9.

“Het is ons gelukt om onze plannen te bundelen,” laat Eddy weten. “Mario De Pestel is al sinds jaar en dag een goede vriend. Hij wou al langer van start gaan als copiloot. Als zaakvoerder van TDP verhuizingen en transport heeft hij het echter ook druk. Net zoals ik maar het is ons dan toch gelukt om voor 2018 wat plannen te kunnen maken.”

“Ons seizoen starten we in de TAC Rally. Mario zijn zaak is immers gevestigd in en rondom Tielt. Daarnaast denk ik, voortgaand op mijn ervaring van de laatste jaren, dat dit de ideale rally is om mee te starten. Ideaal om ervaring op te doen. Het is dan ook vooral de bedoeling om de EVO 9 te leren kennen met het oog op het verdere verloop van het seizoen.”

Stannic_animatie
63ste OVV

“We hebben er voor gekozen om met Philcars in zee te gaan. Philip heeft zich immers al meer dan bewezen op gebied van service.”

“Samen met ons bedrijf OTM & Zenith automotive uit Brussel willen we ons meer in de rallysport gaan tonen. Dit zou natuurlijk niet mogelijk zijn zonder onze andere partners, Cannoot, Traiteur Au Feu, Garage van Nevel, Spacecase, Creato Keukens en Sanividak,” besluit Eddy.

RT2
KAMV
BRC
East Belgian Rally - Spektakel en spanning verzekerd in de Oostkantons
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen - Veel outsiders willen favoriet Maxime Potty verrassen
BRC
Freddy Loix wint voor de tweede keer op rij de Aarova Rally
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen – Inschrijven aan voordeeltarief loopt ten einde
BRC
TAC Rally - Benoit Verlinde boekt een leerrijke overwinning
BRC
TAC Rally - PJ Maeyaert klopt Paul Lietaer in de sprint
BRC
Maxime Potty wint 48ste TAC RAlly
BRC
TAC Rally - Sterke affiche in BRC Masters
BRC
HBRC - TAC Rally - Paul Lietaer wil de BMW's weer verslaan
BRC
JBRC - TAC Rally - Duel der Clio's, met Maxim Decock als outsider
X