Nadat we vorig jaar van start gingen met een hele nieuwe wagen,  was het voor ons zoeken om de juiste afstellingen te vinden.  Zo maakten we onder meer de overstap van historic naar moderne. Ook hadden we nog geen ervaring met een BMW E36 M3.  Toch hebben we vorig jaar overleefd en zijn we klaar voor seizoen 2018. 

Dit jaar hopen we dat al de kinderziekten voorbij zijn.  Zo hebben we bijvoorbeeld vorig jaar veel problemen gehad met onze aandrijflijn.  Deze heeft het verschillende malen begeven. Tijdens de winterstop hebben we deze nog helemaal aan gepast zodat we dit jaar een betrouwbare wagen zullen hebben.

Dit jaar zullen Wouter Lievens en Nico Hoflack een groot deel van het criterium op zich nemen, te starten met de TAC Rally op 7 & 8  April, Bocholt  op 19 mei en de Omloop van Vlaanderen op 31 augustus & 1 September. Brecht Lievens en Benny Vanhaelewyn zullen voornamelijk VAS wedstrijden rijden.  Ze beginnen met Monteberg op  5 & 6 mei, TBR op 7 & 8 juli en de Hemicuda rally op 20 – 21 oktober. 

RT1
VAS

De senior van het team Patrick Lievens en Patricia Hennebert zullen terug dit jaar met hun ‘Martini’ Porsche van start gaan. Zij zullen vooral in Wallonië te zien zijn, waar ze ‘slowly sideways’ zullen rijden.

We danken ook dit maal opnieuw alle sponsors.  Zonder hun  bijdrage zou dit allemaal niet mogelijk zijn.  De trouwe supporters en sponsors hopen we terug te zien tijdens de verschillende wedstrijden.

Tot onze eerste wedstrijd tijdens de TAC Rally nu aanstaande 7 en 8 april.

RT1
KAMV
Rallyliefhebbers kunnen hun hart weer ophalen in Trois-Ponts
BRC
TAC Rally - Boeiende affiche in de maak
VAS
Verslag Short Rally van Moorslede 2024
VAS
Debackere en Degryse domineren Short Rally van Moorslede
BRC
Miclotte-T'Joen vanaf TAC Rally in het BRC
BRC
2WD Trophy voor Delvigne met Nissan Micra in Rallye des Ardennes
BRC
Jonas Dewilde leider in het Kroon-Oil BRC Divisie 2
BRC
Jos Verstappen wint de 70ste Rallye des Ardennes
BRC
Rallye des Ardennes - Verstappen neemt de leiding na de opgave van Rouard
BRC
Rallye des Ardennes - Rouard neemt de beste start
X