Nadat we vorig jaar van start gingen met een hele nieuwe wagen,  was het voor ons zoeken om de juiste afstellingen te vinden.  Zo maakten we onder meer de overstap van historic naar moderne. Ook hadden we nog geen ervaring met een BMW E36 M3.  Toch hebben we vorig jaar overleefd en zijn we klaar voor seizoen 2018. 

Dit jaar hopen we dat al de kinderziekten voorbij zijn.  Zo hebben we bijvoorbeeld vorig jaar veel problemen gehad met onze aandrijflijn.  Deze heeft het verschillende malen begeven. Tijdens de winterstop hebben we deze nog helemaal aan gepast zodat we dit jaar een betrouwbare wagen zullen hebben.

Dit jaar zullen Wouter Lievens en Nico Hoflack een groot deel van het criterium op zich nemen, te starten met de TAC Rally op 7 & 8  April, Bocholt  op 19 mei en de Omloop van Vlaanderen op 31 augustus & 1 September. Brecht Lievens en Benny Vanhaelewyn zullen voornamelijk VAS wedstrijden rijden.  Ze beginnen met Monteberg op  5 & 6 mei, TBR op 7 & 8 juli en de Hemicuda rally op 20 – 21 oktober. 

KAMV
Stannic

De senior van het team Patrick Lievens en Patricia Hennebert zullen terug dit jaar met hun ‘Martini’ Porsche van start gaan. Zij zullen vooral in Wallonië te zien zijn, waar ze ‘slowly sideways’ zullen rijden.

We danken ook dit maal opnieuw alle sponsors.  Zonder hun  bijdrage zou dit allemaal niet mogelijk zijn.  De trouwe supporters en sponsors hopen we terug te zien tijdens de verschillende wedstrijden.

Tot onze eerste wedstrijd tijdens de TAC Rally nu aanstaande 7 en 8 april.

RT2
RT1
BRC
TAC Rally - Benoit Verlinde boekt een leerrijke overwinning
BRC
TAC Rally - PJ Maeyaert klopt Paul Lietaer in de sprint
BRC
Maxime Potty wint 48ste TAC RAlly
BRC
TAC Rally - Sterke affiche in BRC Masters
BRC
HBRC - TAC Rally - Paul Lietaer wil de BMW's weer verslaan
BRC
JBRC - TAC Rally - Duel der Clio's, met Maxim Decock als outsider
BRC
Topaffiche voor de 48ste TAC Rally
BRC
63ste A&D Omloop Vlaanderen blijft vernieuwen
VAS
TN-Motorsport - Short Rally van Moorslede 2023
BRC
Maxime Potty verstevigt zijn leidersplaats met winst in de South Belgian Rally
X