Nadat we vorig jaar van start gingen met een hele nieuwe wagen,  was het voor ons zoeken om de juiste afstellingen te vinden.  Zo maakten we onder meer de overstap van historic naar moderne. Ook hadden we nog geen ervaring met een BMW E36 M3.  Toch hebben we vorig jaar overleefd en zijn we klaar voor seizoen 2018. 

Dit jaar hopen we dat al de kinderziekten voorbij zijn.  Zo hebben we bijvoorbeeld vorig jaar veel problemen gehad met onze aandrijflijn.  Deze heeft het verschillende malen begeven. Tijdens de winterstop hebben we deze nog helemaal aan gepast zodat we dit jaar een betrouwbare wagen zullen hebben.

Dit jaar zullen Wouter Lievens en Nico Hoflack een groot deel van het criterium op zich nemen, te starten met de TAC Rally op 7 & 8  April, Bocholt  op 19 mei en de Omloop van Vlaanderen op 31 augustus & 1 September. Brecht Lievens en Benny Vanhaelewyn zullen voornamelijk VAS wedstrijden rijden.  Ze beginnen met Monteberg op  5 & 6 mei, TBR op 7 & 8 juli en de Hemicuda rally op 20 – 21 oktober. 

KAMV
RT1

De senior van het team Patrick Lievens en Patricia Hennebert zullen terug dit jaar met hun ‘Martini’ Porsche van start gaan. Zij zullen vooral in Wallonië te zien zijn, waar ze ‘slowly sideways’ zullen rijden.

We danken ook dit maal opnieuw alle sponsors.  Zonder hun  bijdrage zou dit allemaal niet mogelijk zijn.  De trouwe supporters en sponsors hopen we terug te zien tijdens de verschillende wedstrijden.

Tot onze eerste wedstrijd tijdens de TAC Rally nu aanstaande 7 en 8 april.

BRC
KAMV
BRC
Niels Reynvoet wint Sezoensrally na spannende finale
BRC
Startvolgorde Sezoensrally
BRC
BRC Masters - Jos Verstappen gaat voor winst in Sezoensrally
BRC
Sezoensrally - Eddy Buntinx start thuisrally als leider in de 2WD Trophy
BRC
Vincent Verschueren kijkt uit naar Sezoensrally
BRC
Sezoensrally - De Belgische top aan de start op de maaskiezel
47ste Sezoensrally - Padeltoernooi tussen enkele BRC-teams
BRC
Voorlopige deelnemerslijst 47ste Sezoensrally
VAS
Monteberg Rally - Bjorn Syx geeft de zege niet uit handen
BRC
BRC MASTERS - Jimmy D'hondt op uithouding en regelmaat in Rallye de Wallonie
X