De slotenmaker uit Ruiselede zal ook dit jaar de smalle en verraderlijke wegen in en rond Tielt weten te trotseren. De motivatie is alvast groot en hoopt opnieuw te eindigen met een mooi resultaat. De ervaring van vorig jaar was gewoon weg onvergetelijk. Co-piloot van dienst , Didier Vandenheede, reeds zelf ervaring als rallypiloot en eveneens goede vriend van Johan.

De voorstelling van de wagen zal plaatsvinden op zaterdag 31 maart in de winterbar van het restaurant Charbon gelegen te Ruiselede Kasteelstraat 9 en dit vanaf 17 uur. Hierbij zijn alle sympathisanten, rally vrienden en natuurlijk onze sponsors hartelijk uitgenodigd. Zonder de steun van deze mensen zou dit project niet haalbaar zijn. Bij deze wil ik dan ook mijn sponsors bedanken, Schotte Schrijnwerken, Advocaten Kantoor Lust, SALT Knokke, Slotenmaker Johan Ruiselede, JDE Elektriciteit, schilderwerken Jan Debackere, B-MED, Elektriciteit Verhalle David, Autohandel Wouter BVBA, CBS Beton en restaurant Charbon te Ruiselede.

Tot 31 maart,
JDP racing team!

RallyTime animated
RT1

BRC
RT2
BRC
Ardeca Ypres Rally: Lefebvre en Loix als uitdagers
BRC
Ardeca Ypres Rally - Loix, Casier en Verstappen zijn er klaar voor!
BRC
Niels Reynvoet wint Sezoensrally na spannende finale
BRC
Startvolgorde Sezoensrally
BRC
BRC Masters - Jos Verstappen gaat voor winst in Sezoensrally
BRC
Sezoensrally - Eddy Buntinx start thuisrally als leider in de 2WD Trophy
BRC
Vincent Verschueren kijkt uit naar Sezoensrally
BRC
Sezoensrally - De Belgische top aan de start op de maaskiezel
47ste Sezoensrally - Padeltoernooi tussen enkele BRC-teams
BRC
Voorlopige deelnemerslijst 47ste Sezoensrally
X