De slotenmaker uit Ruiselede zal ook dit jaar de smalle en verraderlijke wegen in en rond Tielt weten te trotseren. De motivatie is alvast groot en hoopt opnieuw te eindigen met een mooi resultaat. De ervaring van vorig jaar was gewoon weg onvergetelijk. Co-piloot van dienst , Didier Vandenheede, reeds zelf ervaring als rallypiloot en eveneens goede vriend van Johan.

De voorstelling van de wagen zal plaatsvinden op zaterdag 31 maart in de winterbar van het restaurant Charbon gelegen te Ruiselede Kasteelstraat 9 en dit vanaf 17 uur. Hierbij zijn alle sympathisanten, rally vrienden en natuurlijk onze sponsors hartelijk uitgenodigd. Zonder de steun van deze mensen zou dit project niet haalbaar zijn. Bij deze wil ik dan ook mijn sponsors bedanken, Schotte Schrijnwerken, Advocaten Kantoor Lust, SALT Knokke, Slotenmaker Johan Ruiselede, JDE Elektriciteit, schilderwerken Jan Debackere, B-MED, Elektriciteit Verhalle David, Autohandel Wouter BVBA, CBS Beton en restaurant Charbon te Ruiselede.

Stannic
RT2

Tot 31 maart,
JDP racing team!

BRC
KAMV
VAS
TN-Motorsport - Short Rally van Moorslede 2023
BRC
Maxime Potty verstevigt zijn leidersplaats met winst in de South Belgian Rally
Damien Strobbe ruilt Opel Corsa in voor Renault Clio
6 Uren van Kortrijk is allerlaatste wedstrijd GoDrive team
VAS
Kampioenschap wordt beslist in Regularity van Zuid-Limburg
VAS
6de Rally van Zuid - Limburg
BRC
DG Sport Compétition viert zijn titel tijdens de Spa Rally
BRC
Condroz Rally - Pieter-Jan Maeyaert oppermachtig met de BMW M3 E30
BRC
2WD Trophy - De Fina domineert in Condroz Rally, T'Joens neemt de leiding in kampioenschap
BRC
Condroz Rally - Verstappen wint, Jimmy D'hondt kampioen
X