Als copiloot in het Orfys – De Wispelaere Rallyteam had Eddy Van de Vivere een missie in 2017. Eentje die hij duidelijk tot een goed einde wist te brengen. Dit seizoen kruipt hij opnieuw zelf achter het stuur. Eerste afspraak wordt de TAC Rally in Tielt waar we Eddy aan het werk zullen zien met de Mistsubishi EVO 9.

“2017, als co van Niels Reynvoet in de Ford Fiesta R2, was een goed seizoen,” vertelt Eddy. “Niels lijkt goed gelanceerd om te titel te pakken in het JBRC 2018. Het was leuk om Niels in de voetsporen te duwen van vader Kurt. Ik ben dan ook blij dat ik mijn steentje heb kunnen bijdragen.”

63ste OVV
Stannic

“Nu er even wat ruimte is in mijn drukke agenda kan ik eindelijk zelf nog eens achter het stuur kruipen. Ik kijk er dan ook naar uit om in de TAC rally te kunnen starten met de Mitsubishi EVO 9. Voor mij is Tielt dan ook zo goed als een thuiswedstrijd.”

“In Tielt zal ik beroep doen op een goede vriend om plaats te nemen in het rechterzitje. We gaan afwachten hoe het in Tielt verloopt om verdere plannen te maken. Rijden met de EVO 9 wordt ook voor mij een nieuwe uitdaging. Het gevoel zit alvast goed. Afspraak op 6-7 April in Tielt,” besluit Eddy.

Later meer nieuws over de sponsors die dit mogelijk maken en de partner die mee instaat voor de wagen.

Stannic_animatie
BRC
VAS
TN-Motorsport - Short Rally van Moorslede 2023
BRC
Maxime Potty verstevigt zijn leidersplaats met winst in de South Belgian Rally
Damien Strobbe ruilt Opel Corsa in voor Renault Clio
6 Uren van Kortrijk is allerlaatste wedstrijd GoDrive team
VAS
Kampioenschap wordt beslist in Regularity van Zuid-Limburg
VAS
6de Rally van Zuid - Limburg
BRC
DG Sport Compétition viert zijn titel tijdens de Spa Rally
BRC
Condroz Rally - Pieter-Jan Maeyaert oppermachtig met de BMW M3 E30
BRC
2WD Trophy - De Fina domineert in Condroz Rally, T'Joens neemt de leiding in kampioenschap
BRC
Condroz Rally - Verstappen wint, Jimmy D'hondt kampioen
X