Als copiloot in het Orfys – De Wispelaere Rallyteam had Eddy Van de Vivere een missie in 2017. Eentje die hij duidelijk tot een goed einde wist te brengen. Dit seizoen kruipt hij opnieuw zelf achter het stuur. Eerste afspraak wordt de TAC Rally in Tielt waar we Eddy aan het werk zullen zien met de Mistsubishi EVO 9.

“2017, als co van Niels Reynvoet in de Ford Fiesta R2, was een goed seizoen,” vertelt Eddy. “Niels lijkt goed gelanceerd om te titel te pakken in het JBRC 2018. Het was leuk om Niels in de voetsporen te duwen van vader Kurt. Ik ben dan ook blij dat ik mijn steentje heb kunnen bijdragen.”

“Nu er even wat ruimte is in mijn drukke agenda kan ik eindelijk zelf nog eens achter het stuur kruipen. Ik kijk er dan ook naar uit om in de TAC rally te kunnen starten met de Mitsubishi EVO 9. Voor mij is Tielt dan ook zo goed als een thuiswedstrijd.”

RT2
BRC

“In Tielt zal ik beroep doen op een goede vriend om plaats te nemen in het rechterzitje. We gaan afwachten hoe het in Tielt verloopt om verdere plannen te maken. Rijden met de EVO 9 wordt ook voor mij een nieuwe uitdaging. Het gevoel zit alvast goed. Afspraak op 6-7 April in Tielt,” besluit Eddy.

Later meer nieuws over de sponsors die dit mogelijk maken en de partner die mee instaat voor de wagen.

KAMV
RallyTime animated
Rally van Wallonië - Thierry Schloesser op titeljacht in Divisie 2
BRC
JBRC - Rallye de Wallonie - Zware concurrentie voor leider Jonas Dewilde
BRC
Genummerde deelnemerslijst Rallye de Wallonie
BRC
Elke BRC Powerstage voortaan live op TV
BRC
Mooi deelnemersveld voor 41ste Rallye de Wallonie
BRC
Cédric De Cecco start BRC campagne in Ralye de Wallonie
VAS
Wim Meulders: Drie decennia autosport met passie
Pieter Tsjoen Racing met Toyota GR Yaris Rally2 in Ypres Rally
BRC
Vande Walle – Truyaert kijken tevreden terug op hun thuisrally
BRC
Van de Vivere - Canoot maakten kennis met Skoda Fabia Rally2 in TAC Rally
X