Als copiloot in het Orfys – De Wispelaere Rallyteam had Eddy Van de Vivere een missie in 2017. Eentje die hij duidelijk tot een goed einde wist te brengen. Dit seizoen kruipt hij opnieuw zelf achter het stuur. Eerste afspraak wordt de TAC Rally in Tielt waar we Eddy aan het werk zullen zien met de Mistsubishi EVO 9.

“2017, als co van Niels Reynvoet in de Ford Fiesta R2, was een goed seizoen,” vertelt Eddy. “Niels lijkt goed gelanceerd om te titel te pakken in het JBRC 2018. Het was leuk om Niels in de voetsporen te duwen van vader Kurt. Ik ben dan ook blij dat ik mijn steentje heb kunnen bijdragen.”

“Nu er even wat ruimte is in mijn drukke agenda kan ik eindelijk zelf nog eens achter het stuur kruipen. Ik kijk er dan ook naar uit om in de TAC rally te kunnen starten met de Mitsubishi EVO 9. Voor mij is Tielt dan ook zo goed als een thuiswedstrijd.”

RT1
Stannic_animatie

“In Tielt zal ik beroep doen op een goede vriend om plaats te nemen in het rechterzitje. We gaan afwachten hoe het in Tielt verloopt om verdere plannen te maken. Rijden met de EVO 9 wordt ook voor mij een nieuwe uitdaging. Het gevoel zit alvast goed. Afspraak op 6-7 April in Tielt,” besluit Eddy.

Later meer nieuws over de sponsors die dit mogelijk maken en de partner die mee instaat voor de wagen.

Stannic
VAS
BRC
East Belgian Rally - Spektakel en spanning verzekerd in de Oostkantons
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen - Veel outsiders willen favoriet Maxime Potty verrassen
BRC
Freddy Loix wint voor de tweede keer op rij de Aarova Rally
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen – Inschrijven aan voordeeltarief loopt ten einde
BRC
TAC Rally - Benoit Verlinde boekt een leerrijke overwinning
BRC
TAC Rally - PJ Maeyaert klopt Paul Lietaer in de sprint
BRC
Maxime Potty wint 48ste TAC RAlly
BRC
TAC Rally - Sterke affiche in BRC Masters
BRC
HBRC - TAC Rally - Paul Lietaer wil de BMW's weer verslaan
BRC
JBRC - TAC Rally - Duel der Clio's, met Maxim Decock als outsider
X